Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,704
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Bende uzaklardan Fransa'nın Lyon kentinden forumu severek ve ilgi ile takip eden ve her açışımda yeni şeyler öğrenen Özgür Zentürk.

Hepinize sevgiler saygılar

Etiketler

Merhaba,
İsmin Ferhat ayas, 1976 doğumluyum
sakaryadan aranıza katılıyorum.
2005 yılından beri aktif olarak sportif amaçlı amatör olta balıkçılığı hobisi ile uğraşmaktayım. Sizde bilirsiniz ki, Bu hobi ile beraber aynı zamanda Doğa tutkunluğu vede Kampçılık bir arada yürütülmektedir.
Ailemide arasıra bu gibi kamplara götürmekteyim. Ancak 2 çocuk ile elektirk, lavabo olmayan bölgelerde çadır kampı yapmak zor olduğundan. Karavan almaya niyetim vardı. sonunda nisan teslimatlı olarak Güney Karavandan 4*2*2 metre ebatında çekme karavan aldım. Bu karavan olayında çok acemi olduğumdan başlangıç için ekonomik olanı seçtim. Zaman neyi gösterir bilinmez belki dahada profesyonelleşebilirim :smiley:

Bu karavan konusunda sizlerden hem bilgi hemde yardımlarınızı rica edeceğim.

Şimdilik Teşekkürler

Aramıza yeni katılan dostlara hoşgeldiniz diyor, mutlu ve huzurlu geziler temenni ediyorum.

merhaba. ferhat bey bende sizin gibi yani karavan alanlardanım .geçen ay aldım . mart ayı başın da ankara da sitelerde güney karavanın imalathanesine gittim ,sağolsun Ender bey ilgilendiler .karavanları yakından inceledim temiz iş yapıyorlar bana göre .ankaradamı bulunuyorsunuz .

Aramıza yeni katılan ve karavan sahibi olan arkadaşlar HOŞGELDİNİZ. Umarım aramızdaki dostluk,sevgi,saygı,bilgi akışından sizlerde mutlu olursunuz. Yeni karavanlarınız ile mutlu geziler dilerim. Sevgi ve saygılarımla............

yılmaz hasan' Alıntı:
merhaba. ferhat bey bende sizin gibi yani karavan alanlardanım .geçen ay aldım . mart ayı başın da ankara da sitelerde güney karavanın imalathanesine gittim ,sağolsun Ender bey ilgilendiler .karavanları yakından inceledim temiz iş yapıyorlar bana göre .ankaradamı bulunuyorsunuz .

Merhaba yılmaz bey,

Aslen ankaralıyım. ama işimden dolayı 2005 yılından beri sakaryada yaşamaktayım.

evet ender bey çok babacan bir yapısı var. Saolsun ilgilendi. Karavan ücretine göre gayet makul fiyat da.

İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara vede abilerime teşekkür ederim. Umarım güzel dostluklar daimi olur

hoşgeldiniz,ben murat,bende amatör balıkçıyım,eskişehirde yaşıyorum,bende 3-5 ay önce 4x2 güney karavan aldım,hayırlı olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR