Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 634,691

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

abdullah33' Alıntı:
Merhaba ismim Abdullah,Mersin de yaşıyorum,2 yıldır üyeyim ama karavanım olmadığı için çok fazla aktif değildim,önce yeterli bilgiye sahip olmak için siz değerli karavancı arkadaşların bilgi ve tecrübelerini takip ederek, bende bir karavan sahibi oldum.Aracı Ankara dan Yüksel Şengül bey den satın aldım.Araç isuzu md 23,2013 dolly karavan yapımı,5 ocak itibariyle emekli oluyorum,uzun soluklu geziler düşündüğümüzden büyük araçda karar kıldık.Ankara da seyfettin başkurt hocamla tanıştım,kendisi bana çok yardımcı oldu sağolsun,bu arada hocamın enerjisine,bilgisine hayran kaldım maaşallah,aracın sigortsınıda Seyfettin hocamın yönlendirmesi ile Ankara sigorta Ali Bey halletti (306 tl).herkese selamlar,iyi forumlar.
Hoşgeldiniz,yeni karavanınızla,emekliliğinizde mutlu,sağlıklı geziler...

merhaba ismim hüseyin seyhan kocaeli gölcük te ikamet etmekteyim t4 trasporter karavanım var karavancı doslarla tanışmak istiyorum bilgi baylaştıkca güzel güzel ülkemin güzel insanlarına selamlar olsun

Hüseyin bey

Hoş geldiniz. Umarın bir gün bir yerlerde karşılasırız da yüz-yüze görüşebiliriz.
selamlar.

Tanışma yazısı yazmamışım onun yerine foto koyayım bari..
mtrc108_zpsea8ca232.jpg

Bende karavan merakı var o yüzden şimdilik araştırma aşamasındayım..

Bende karavana çok niyetliyim bakalım bu yazı geçirdikten sora yapıma başlıyacağım işallah.
saygılar Sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR