Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,919
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Tekin Bey, Hoşgeldiniz.
Hayallerinizi ve planlarınızı şimdiden Cumper olarak yapmanızı tavsiye eder, Allah gönlünüze göre versin derim. Sevgi ve Saygılar.

Etiketler

samimi ve sıcak sözleriniz için birkez daha teşekkür ediyorum herkese,sevgiler ,saygılar.Herşey gönlünüzce olsun.

Sevgili Gezenbilir dostları,

Foruma ilk yazımı tanışma bölümüne yapmayı atlamadığım için mutluyum :smiley:.

Çiçeği burnunda bir karavancıyım. Buradaki tecrübeli ve bilgilerini paylaşmayı seven dostlar sayesinde epey teorik bilgi edindim. Çok teşekkür ederim.

Karavancılığımın hangi renk olacağını zaman gösterecek ;) ama şu andaki ihtiyacımız, sıklıkla şehirden gidip geldiğimiz "köyümüzde" barınmak ve o bölgede birkaç günlük gezilere çıkmak.

Organize kamp alanlarına mecbur olmadıkça gireceğimizi sanmıyorum. Ancak değerli karavancılarla tanışmak için buluşmalara katılmak isteriz.

Bir haftaya kadar süren geziler ve konaklama için motosikletimiz, çadırımız ve kalabalıktan uzak herhangi bir düz alan bize hala daha cazip geliyor. Karavan hissimiz bakalım nasıl gelişecek ::smiley:.

İhtiyaçlar, çekme bir karavanın bize daha uygun olduğunu işaret etti. Seçimimiz Pino Karavan'ın 375 modeli oldu.
Al-Ko şasesini, izolasyonunu, tasarımını, hafifliğini ve detaylardaki incelikleri beğendik. Faruk bey ve ailesinin yaklaşımları da bize güven verdi ve çabucak anlaştık.

http://www.youtube.com/watch?v=sn1HXY3sjH4&feature=youtu.be
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150789714406152.385946.281342261151&type=1

Teslimat Eylül sonunda. O zamana kadar hazırlıklar var. Güneş enerjisi sitemimizi tasarlayacağız, buzdolabımızı 12v yapacağız, hafif mutfak takımları edineceğiz, dekorasyon ve dış görünüş detaylarına karar vereceğiz. Bunları düşünmek çok keyifli. Ayrıca karavan yapılırken mümkün olduğunca başında olmayı önemsiyorum.

Burada yarattığınız bilgi birikimi ve düzeyli iletişim için herkesi kutluyorum. Böyle devam etmesi için ben de üzerime düşeni yapmaya gayret göstereceğim.

Saygı ve sevgilerimle,

Hakan Erman
İstanbul

Pino375.jpg

Hoşgeldiniz Hakan bey;

Tercihinizde mutlu olmanızı dilerim. Sizide Buluşmalarımızda görebilmek ve tanımaktan keyif alacağız.
Motosikletli bir gezginin karavancı rengi kırmızı olamayacaktır ondan eminim.

Forum,bilgi birikimi ve katılımcı dostlarımıza övgünüz için teşekkür ederim, gelişmesi ve artması adına sizinde
katkınızın değerli olacağından eminim.

Selamlar.

Hakan bey aramıza hoşgeldiniz..

şimdiden verdiginiz karar hayırlı olsun..

Eger hazır karavan bulmasa idim bende Faruk beye karavan yaptıracaktım..

Hakan nasılsın, görüşmeyeli bayağı zaman oldu ama kısmet işte burada da buluştuk, hoşgeldin. :smiley:

Karavancılığa zaten senin yapında birisinin nasıl bu kadar geciktiğini de düşündüm bu arada ama yoğunluğunu ve senin planlı hareket ettiğini de biliyorum, şimdi sırası gelmiştir muhakkak... :smiley:

Kararlaştırdığınız karavanı inceledim, pek güzel. Zaten fazla kalabalık da olmadığınızdan müthiş kullanışlı olacak ama arkasında bir yere herhalde motosikletini de monte edecek bir aparat ısmarlamışsındır umarım. ::smiley:

Görüşmek üzere...

Herman' Alıntı:
Sevgili Gezenbilir dostları,

Foruma ilk yazımı tanışma bölümüne yapmayı atlamadığım için mutluyum :smiley:.

Çiçeği burnunda bir karavancıyım. Buradaki tecrübeli ve bilgilerini paylaşmayı seven dostlar sayesinde epey teorik bilgi edindim. Çok teşekkür ederim.

Karavancılığımın hangi renk olacağını zaman gösterecek ;) ama şu andaki ihtiyacımız, sıklıkla şehirden gidip geldiğimiz "köyümüzde" barınmak ve o bölgede birkaç günlük gezilere çıkmak.

Organize kamp alanlarına mecbur olmadıkça gireceğimizi sanmıyorum. Ancak değerli karavancılarla tanışmak için buluşmalara katılmak isteriz.

Bir haftaya kadar süren geziler ve konaklama için motosikletimiz, çadırımız ve kalabalıktan uzak herhangi bir düz alan bize hala daha cazip geliyor. Karavan hissimiz bakalım nasıl gelişecek ::smiley:.

İhtiyaçlar, çekme bir karavanın bize daha uygun olduğunu işaret etti. Seçimimiz Pino Karavan'ın 375 modeli oldu.
Al-Ko şasesini, izolasyonunu, tasarımını, hafifliğini ve detaylardaki incelikleri beğendik. Faruk bey ve ailesinin yaklaşımları da bize güven verdi ve çabucak anlaştık.

http://www.youtube.com/watch?v=sn1HXY3sjH4&feature=youtu.be
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150789714406152.385946.281342261151&type=1

Teslimat Eylül sonunda. O zamana kadar hazırlıklar var. Güneş enerjisi sitemimizi tasarlayacağız, buzdolabımızı 12v yapacağız, hafif mutfak takımları edineceğiz, dekorasyon ve dış görünüş detaylarına karar vereceğiz. Bunları düşünmek çok keyifli. Ayrıca karavan yapılırken mümkün olduğunca başında olmayı önemsiyorum.

Burada yarattığınız bilgi birikimi ve düzeyli iletişim için herkesi kutluyorum. Böyle devam etmesi için ben de üzerime düşeni yapmaya gayret göstereceğim.

Saygı ve sevgilerimle,

Hakan Erman
İstanbul

Aramıza hoş geldiniz, umarım tüm özlemleriniz gerçekleşir.
saygılar/selamlar

Ben de bir çekili karavan aldım ama çok gezebilecek biri değilim. evle karavan ın arasında gider gelirim heralde diye düşünüyorum. Gerçi tam karavan gezme zamanımız herhalde. Bundan sonrası yaşlı bundan önccesi de genç olurduk herhalde. gençlikte telaştan bir şeye bakamıyorduk. Bundan sonra da kendimizi taşımakta zorlanabiliriz.
Neyse konumuz tabiiki bunlar değil.
Demiş ya hani adam " Gönül ne çay ister ne çayhane, Gönül dost isterçay bahane" o hesap benim de derdim dostlar.
Umarım burda var olan dostluklardan bir parçaçık olsun ben de nasiplenirim.
Bu arada Pek bilmediğim bir yer burası hatalarım olursa şimdiden affedin. Adım Osman KAYA Yaşım 49 İlgi ve bilginize...
Selam ve hürmetlerimle....

Hakan ve Osman Beyler Hoşgeldiniz,
Herkes için istemiş olduğumuz gibi, Allah sizlerinde gönlüne göre versin. Sevgi ve Saygılar.

Osman Bey, hoş geldiniz! :smiley:

Bakın en gençlerimizden biri olan "Rüzgar" Hüseyin Bülent Pelit, kendinden daha genç olanlara tur üstüne tur bindiriyor; bilginize... ;) " Gerçi tam karavan gezme zamanımız herhalde." bence de... :smiley:
"Umarım burda var olan dostluklardan bir parçaçık olsun ben de nasiplenirim." Burada herkese yer var.

Cavid Sezen

İyi dilekler ve karşılama için teşekkür ederim.

VAP' Alıntı:
Hakan nasılsın, görüşmeyeli bayağı zaman oldu ama kısmet işte burada da buluştuk, hoşgeldin. :smiley:

Karavancılığa zaten senin yapında birisinin nasıl bu kadar geciktiğini de düşündüm bu arada ama yoğunluğunu ve senin planlı hareket ettiğini de biliyorum, şimdi sırası gelmiştir muhakkak... :smiley:

Kararlaştırdığınız karavanı inceledim, pek güzel. Zaten fazla kalabalık da olmadığınızdan müthiş kullanışlı olacak ama arkasında bir yere herhalde motosikletini de monte edecek bir aparat ısmarlamışsındır umarım. ::smiley:

Görüşmek üzere...

Merhaba Ahmet abi. Hos bulduk.
Karavanın olduğunu bilmiyordum.
Motorla karavanı bir arada henüz düşünemiyorum.

Su anda Yunanistan'ın Dedeagac sehrindeki kampingdeyiz. Biraz şaşkın etrafı gözlemliyorum.
Moto karavanın arkasındaki römorkla Smart otomobil çeken var burada!

Yandaki abi sabah sabah televizyon seyrediyor. Diğer komşuların çift kapili buzdolaplarının yanında ayrıca su sebili çalışıyor. Çöp kamyonunun sesiyle uyandık. Gece tuvalete kalkınca florasan ışıklı tuvaletin yolunu tutuyorsun. Ama insanlar bu kültüre aliskin gözüküyor. Mangal kokusu almadık henüz. Ozellikle cocuklu aileler için neden cazip olduğunu görebiliyorum.

Klavyeden kaynaklanan imla hataları için özür dilerim.

Sevgiler.

Herman' Alıntı:
İyi dilekler ve karşılama için teşekkür ederim.

Merhaba Ahmet abi. Hos bulduk.
Karavanın olduğunu bilmiyordum.
Motorla karavanı bir arada henüz düşünemiyorum.

Su anda Yunanistan'ın Dedeagac sehrindeki kampingdeyiz. Biraz şaşkın etrafı gözlemliyorum.
Moto karavanın arkasındaki römorkla Smart otomobil çeken var burada!

Yandaki abi sabah sabah televizyon seyrediyor. Diğer komşuların çift kapili buzdolaplarının yanında ayrıca su sebili çalışıyor. Çöp kamyonunun sesiyle uyandık. Gece tuvalete kalkınca florasan ışıklı tuvaletin yolunu tutuyorsun. Ama insanlar bu kültüre aliskin gözüküyor. Mangal kokusu almadık henüz. Ozellikle cocuklu aileler için neden cazip olduğunu görebiliyorum.

Klavyeden kaynaklanan imla hataları için özür dilerim.

Sevgiler.
Hakan bey selam
Bize çok yakınsınız bizde kavaladayiz dedeagactan sonra programınız nasıl belki karşılaşırız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR