Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,930
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

zedzestion' Alıntı:
Hakan bey selam
Bize çok yakınsınız bizde kavaladayiz dedeagactan sonra programınız nasıl belki karşılaşırız.
Merhaba. Karşılaşmak güzel olurdu ama bilmem mümkün olur mu. Biz yarın sabah kuzeye doğru çıkacağız. Türkiye sınırının bu yanındaki yolu takip edip Türklerin yaşadığı bazı koylere uğramak istiyoruz. Edirne'den giriş yapıp aksam eve doneceğiz.

Etiketler

Herman' Alıntı:
İyi dilekler ve karşılama için teşekkür ederim.

Merhaba Ahmet abi. Hos bulduk.
Karavanın olduğunu bilmiyordum.
Motorla karavanı bir arada henüz düşünemiyorum.

Su anda Yunanistan'ın Dedeagac sehrindeki kampingdeyiz. Biraz şaşkın etrafı gözlemliyorum.
Moto karavanın arkasındaki römorkla Smart otomobil çeken var burada!

Yandaki abi sabah sabah televizyon seyrediyor. Diğer komşuların çift kapili buzdolaplarının yanında ayrıca su sebili çalışıyor. Çöp kamyonunun sesiyle uyandık. Gece tuvalete kalkınca florasan ışıklı tuvaletin yolunu tutuyorsun. Ama insanlar bu kültüre aliskin gözüküyor. Mangal kokusu almadık henüz. Ozellikle cocuklu aileler için neden cazip olduğunu görebiliyorum.

Klavyeden kaynaklanan imla hataları için özür dilerim.

Sevgiler.
Hakan tekrar selamlar, karavanlı yaşam çadırlı kampa göre daha keyifli. Ben 16 yaşımdan beri çadırcılık yapıyordum ve ikizler annelerinin karnında 7 aylık olana kadar Polat Rönesans otelin oradaki Yeşilköy kampingdeydiler ve 1,5 yaşından itibaren yazlık yaşamına geçene dek.
Biz 3 bacanak çadırda ve kayınvalideler de karavanda tüm yazlarımızı geçirirdik.

Şimdilerde tekrar karavan yaşamı hazırlığındayım ama anneanneleri küçük torunu da (Ayçe'ninkini) okullu yapınca önce 1-2 kiralama yaparak "tekrar yapabilecek miyiz?"i test edip, duruma göre bir motokaravan niyetimiz var. Arkasına bir scooter veya ufak CC bir cross koymak da hedefte kısmetse.

Yunanistan'da olduğunuzu duymuştum, keyifli sürüşler ve çok selamlar. En kısa zamanda buzdolabından soğuk şeyler içebileceğiniz karavanınıza kavuşmanız dileklerimle... :smiley:

Osmankaya' Alıntı:
.................... Bundan sonrası yaşlı bundan önccesi de genç olurduk herhalde. gençlikte telaştan bir şeye bakamıyorduk. Bundan sonra da kendimizi taşımakta zorlanabiliriz.....
Osman bey öncelikle hoşgeldiniz ama bu cümlenizden çıkartabildiğim; 59 olduğuma göre "kendisini taşımakta zorlananlar" sınıfında mıyım yani... ::smiley:
Durun daha biz hayatımızın baharındayız. Motosiklet tepelerinde, 4x4'lerle dağ/tepe tepelemekte ve şimdilerde de karavanlı yaşama geçme planlarındayım daha. Yapmayın Allah aşkına siz binin karavanınıza, verin gazı gönlünüzün/imkanlarınızın götürdüğü yöne gitsin... :smiley:

Herman' Alıntı:
Merhaba. Karşılaşmak güzel olurdu ama bilmem mümkün olur mu. Biz yarın sabah kuzeye doğru çıkacağız. Türkiye sınırının bu yanındaki yolu takip edip Türklerin yaşadığı bazı koylere uğramak istiyoruz. Edirne'den giriş yapıp aksam eve doneceğiz.
Kısmet değilmiş napalim bir dahaki sefere artık

VAP' Alıntı:
Osman bey öncelikle hoşgeldiniz ama bu cümlenizden çıkartabildiğim; 59 olduğuma göre "kendisini taşımakta zorlananlar" sınıfında mıyım yani... ::smiley:
Durun daha biz hayatımızın baharındayız. Motosiklet tepelerinde, 4x4'lerle dağ/tepe tepelemekte ve şimdilerde de karavanlı yaşama geçme planlarındayım daha. Yapmayın Allah aşkına siz binin karavanınıza, verin gazı gönlünüzün/imkanlarınızın götürdüğü yöne gitsin... :smiley:

Ahmet bey sizin fotografınıza baktım. siz gençsiniz daha. ben kendimm için söylemiştim bu sözü.Şu bir gerçekki gönül kocamıyor hiç.gönül her daim genç.
Ve gönlüme sorsanız sizin dediklerinizin hepsini istiyor. hatta hanımla kavga ediyoruz bir kaç zamandır motosiklet alacaktın almıycaktın falan diye.
Ama ben de delilik vardır azıcık kafamın estiği yere gönlümün/ imkanlarımın götürdüğü yerde bitiveririm.
Görelim bakalım mevlam neyler?Neylerse güzel eyler....
Bu arada İzmire doğru yolunuz düşerse beklerim Ahmet bey
Selam ve hürmetlerimle...

VAP' Alıntı:

VAP Dostum,Şimdiye kadar hep kışı ve sonbaharı yaşadık.Yaşımda (66) ne varmış,elden ayakdan düşmedik,bırakın dostlar mütekait olmayın,gelin hep birlikde İKİNCİ BAHAR ı yaşayalım!
Selamlar

airboat' Alıntı:
VAP Dostum,Şimdiye kadar hep kışı ve sonbaharı yaşadık.Yaşımda (66) ne varmış,elden ayakdan düşmedik,bırakın dostlar mütekait olmayın,gelin hep birlikde İKİNCİ BAHAR ı yaşayalım!
Selamlar
Seyfettin hocam ben kendi çapımda demiştim naçizane... yoksa kimseyi kastetmemiştim. Hem siz genç duruyonuz ben biraz yaşlanmışım gibi geldi bana. Selam ve hürmetle azizim...

Bu arada beni karşılaytan dostlara nezaketlerine teşekkür ederim. umarım ebediyete sürecek dostlukların temeli olur.
selamlarla...

Osmankaya' Alıntı:
Ahmet bey sizin fotografınıza baktım. siz gençsiniz daha. ben kendimm için söylemiştim bu sözü.Şu bir gerçekki gönül kocamıyor hiç.gönül her daim genç.
Ve gönlüme sorsanız sizin dediklerinizin hepsini istiyor. hatta hanımla kavga ediyoruz bir kaç zamandır motosiklet alacaktın almıycaktın falan diye.
Ama ben de delilik vardır azıcık kafamın estiği yere gönlümün/ imkanlarımın götürdüğü yerde bitiveririm.
Görelim bakalım mevlam neyler?Neylerse güzel eyler....
Bu arada İzmire doğru yolunuz düşerse beklerim Ahmet bey
Selam ve hürmetlerimle...
Osman bey iltifatlarınıza çok teşekkürler, ben de sizin yolunuz Çanakkale'den geçerse memnuniyetle beklerim. Her ne kadar evim İstanbul'da da olsa, işyerimde (Çanakkale'de) daha çok oluyorum...

airboat' Alıntı:
Selamlar
Seyfettin hocam, dediklerinize sonuna kadar katılıyorum ve gönlümden geçenleri imkanlarım çerçevesinde yapıp, yapamadıklarıma da hayıflanmamayı prensip edindim... :smiley:

VAP' Alıntı:
Osman bey iltifatlarınıza çok teşekkürler, ben de sizin yolunuz Çanakkale'den geçerse memnuniyetle beklerim. Her ne kadar evim İstanbul'da da olsa, işyerimde (Çanakkale'de) daha çok oluyorum...

Seyfettin hocam, dediklerinize sonuna kadar katılıyorum ve gönlümden geçenleri imkanlarım çerçevesinde yapıp, yapamadıklarıma da hayıflanmamayı prensip edindim... :smiley:
Umarım Ahmet bey, en kısa zamanda diyeyim.çocuklarım gelecekler yurt dışından. Şayet aktarmalı almazlarsa ıstanbuldan onları almak durumunda kalabilirim. BViri ağustos sonunda gelirken biri de eylülün ilk haftası içinde olabilir. Neden olmasın diyorum. Ve gelebilecek durumda olursam sizi burdan bilgilendiririm yine diyorum.
Selam ve hürmetle....

Merhaba,ben Taner Canbolat.37 yaşındayım,Antalya'da serbest avukatlık yapıyorum.
Siteye üyeliğim yeni değil,neredeyse her gün uğruyorum ama tanışmaya kısmet bugüneymiş.
Bugüne kadar hiç karavanım olmadı,hatta karavana dahi binmedim.Nereden başlasam,o mu,bu mu derken bugünlere geldik ama vuslata az kaldı diye umut ediyorum.
Herkese selam ve saygılar sunarım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR