Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Levent Abi seyfettin abi teşekkür ederim, hoş buldum.
Levent abi planı anladığına sevindim.
Bagaj kapağı yukarı doğru açıldığında kullanacak bir yapı olacak.
Kullanım dönemlerine göre ihtiyaç halinde bagaj kapağı çevresine branda-tente dönme fikrim var.
Esas gölgelik olarak aracımın tavanında bulunan port bagaj bağlantı yuvalarına bir bağlantı yapmak bana daha gerçekçi geliyor.
Vinç gibi kaldırma-indirme sistemlerinde kullanılan "mapa" adı verilen "halkaya kaynaklı vida" diye basitçe tarif edebileceğim parçaları tavandaki bu yuvalara takıp sürekli orada bırakacağım. Çadırcıda, kestirip o mapalardan bağlayacağım çadırı ön taraftan da 2 direk ile germeyi düşünüyorum. Kullanılmadığı zamanlarda "uyku tulumu kılıfı" gibi bir çanta içinde tutmayı düşünüyorum.
Kamp bagajım sırasıyla,
solda, üst üste 2 çekmece,
ortada, sola doğru açılacak kapak,
sağda, sağa doğru açılacak diğer kapak.
Kapaklı olan toplamda 2/3 lük alana temiz ve pis su bidonları, küçük tüp, mangal ve kömürü gibi sık kullanılmayacak malzemeler.
Çekmecelerde de bilinenen mutfak el aletleri...
Üst yüzeyde, ufak tek göz bir ocak ve lavabo musluk yerleştireceğim.
Aklımdaki fikirler bunlar üzerine. Allah fırsat verdiği taktirde sırasıyla gerçekleştirmeyi planlıyorum.
Selamlar.
Levent Abi seyfettin abi teşekkür ederim, hoş buldum.
Levent abi planı anladığına sevindim.
Bagaj kapağı yukarı doğru açıldığında kullanacak bir yapı olacak.
Kullanım dönemlerine göre ihtiyaç halinde bagaj kapağı çevresine branda-tente dönme fikrim var.
Esas gölgelik olarak aracımın tavanında bulunan port bagaj bağlantı yuvalarına bir bağlantı yapmak bana daha gerçekçi geliyor.
Vinç gibi kaldırma-indirme sistemlerinde kullanılan "mapa" adı verilen "halkaya kaynaklı vida" diye basitçe tarif edebileceğim parçaları tavandaki bu yuvalara takıp sürekli orada bırakacağım. Çadırcıda, kestirip o mapalardan bağlayacağım çadırı ön taraftan da 2 direk ile germeyi düşünüyorum. Kullanılmadığı zamanlarda "uyku tulumu kılıfı" gibi bir çanta içinde tutmayı düşünüyorum.
Kamp bagajım sırasıyla,
solda, üst üste 2 çekmece,
ortada, sola doğru açılacak kapak,
sağda, sağa doğru açılacak diğer kapak.
Kapaklı olan toplamda 2/3 lük alana temiz ve pis su bidonları, küçük tüp, mangal ve kömürü gibi sık kullanılmayacak malzemeler.
Çekmecelerde de bilinenen mutfak el aletleri...
Üst yüzeyde, ufak tek göz bir ocak ve lavabo musluk yerleştireceğim.
Aklımdaki fikirler bunlar üzerine. Allah fırsat verdiği taktirde sırasıyla gerçekleştirmeyi planlıyorum.
Selamlar.