Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,930

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Hayalleri olan herkesin cesarete ihtiyacı vardır Ege, ne kadar çok bizlerle olur ve okursan cesaretin artacaktır.

Hoş geldin.

herkese selam birkaç aydır ziyaretci olarak gezindiğim gezenbilir e nihayet üye oldum ben ve ailemdeki diğer kişilerde artık bir motokaravan sahibiyiz.karavanın yapım aşamasında gezenbilirin okadar yardımı olduki anlatamam gerek tecrübeleriyle gerekse fikirleriyle buradan destel aldığım herkese teşekkür ediyorum.sizlerin sayesinde ortaya çok güzel bir iş çıktı.

bakas' Alıntı:
Merhabalar arkadaşlar, aylarca okuyup okuyup artık bir cesaret üye oldum. Cesaret isteme sebebi, buraya her gelen kişinin nasıl başlarsa başlasın bir şekilde hayallerinin peşinden koşmuş olması. Görüyorum ki birisi 2009'da başlık açmış, bir Jeep istiyorum ama ne ailem ne cüzdanım izin vermiyor diye, bir de aynı kişinin 2012'de yapılmış gezilerdeki fotolarını görüyorum, ailesiyle :smiley:. Gerçekten çok ilham ve bilgi verici bir site. İlk mesaj için uzun oldu birazi affola :smiley:

Oğlumun adaşı, hoş geldiniz!.. :smiley:

funky' Alıntı:
herkese selam birkaç aydır ziyaretci olarak gezindiğim gezenbilir e nihayet üye oldum ben ve ailemdeki diğer kişilerde artık bir motokaravan sahibiyiz.karavanın yapım aşamasında gezenbilirin okadar yardımı olduki anlatamam gerek tecrübeleriyle gerekse fikirleriyle buradan destel aldığım herkese teşekkür ediyorum.sizlerin sayesinde ortaya çok güzel bir iş çıktı.

Hoş geldiniz!... :smiley:
Üye olmadan motokaravan sahibi olan çok yoktur ama... ;)

Cavid Sezen

hosbulduk.sizlerin tecrube ve bilgilerinizden faydalanmaya devam edecegim kesinlikle.biraz yaptigimiz karavandan bahsedeyim:karavani 2.el giresundan aldik aldgimiz arkadas biraz hor kullanmis içerisi su almis yogun bir kuf kokusu vardi baktik koku gitmeyecek bizde komple yeniden yaptik.araç ford transit.eski alkovanli modelin aynisini uzerine konduruk.6 kisilik yatak,banyo portatif wc,9000 btu klima,buzdolabi,ocak,22 inç lcd tv,100 er litre pis ve temiz su deposu,hidrofor,gerigorus kamerasi,yeni muzik sistemi,elektrik sistemi için 2*200 watt=400 watt gunes paneli,2 adet 100 amper kuru tip aku,30 amper solar sarj aleti,1500 watt tam sinus inverter,tum aydinlatmalar 12 volt led vs..

tebrikler funky,
yazdığın herşey beni imrendirdi. resimlerini de görmek isteriz.
benim karavanım isuzu midi. yabancı plakalı. yılbaşına kadar vizesi var.
sanırım bunu avrupada satıp daha büyüteceğim.
resimler lütfen...
ve çok iyi tatiller.
yarın amasraya doğru gidiyorum,
orayı bilen var mı ??
cem

teşekkür ederim elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık.resimleri en kısa zamanda yükleyeceğim.Amasraya 2yada 3 kez gittim ama karavansız çok güzel bir yer amasra merkezde sahile yakın karavanı koyabilecek pek bir yer belki bulamayabilirsiniz ama Çakraza yada diğer yerlere doğru belki karavan için müsait bir yer bulabilirsiniz hem daha sakin oluyor sanki bütün doğa ve deniz sizinmiş gibi oluyor.şimdiden iyi yolculuklar ve iti tatiller size.

bugün son hazırlıklar tamamlanıyor ve yarın yollaraaaa....
karavanın içi evim gibi, herşey dağınık. hanımla 1 saat uğraşmamız gerekecek bu sıcakta düzenleme yapmak için.
hiç şişirmediğim kayak botum var. orjinal amerikan klasiği imiş, şişince göreceğim.
RC yarış arabamın son montajı...
bunun gibi şeyler için sakin bir koy,
ağaç altında serin bir masa ve
tatillll....

Yeni gelenlere bir hoş geldin de benden.

Amasra çok şirin bir tatil kasabası. Yol üstünde Kuş kayası anıtını gezmeden gitmeyin. Amasra'nın balığı ve salatası meşhurdur. Mutlaka yersiniz zaten. Denize girmek için Amasra yerine yakınlardaki Bartın'ın İnkumu'na gidin, pişman olmazsınız.

İyi tatiller.

teşekkürler,
yarın öğlene kalmadan çıkacağız.
iç yerleşimi yaptık bugün, yola çıkmak kaldı.
sizleri bilmiyorum da, ben yola çıkmazsam kriz falan geçirecem herhalde...
kıştan beri bugünü bekliyordum.
sonunda yollara...

nolander' Alıntı:
teşekkürler,
yarın öğlene kalmadan çıkacağız.
iç yerleşimi yaptık bugün, yola çıkmak kaldı.
sizleri bilmiyorum da, ben yola çıkmazsam kriz falan geçirecem herhalde...
kıştan beri bugünü bekliyordum.
sonunda yollara...

İyi yolculuk, gezi ve dinlenceler!... :smiley:

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri