Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,781
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Sayın "yeşilbek", hoş geldiniz. :smiley:

Son kararınızı vermeden önce dersinize iyi çalışırsanız, ivedi davranmanın getirebileceği sakıncaları ortadan kaldırırsınız. ;)

Bu arada yeni gelen birçok arkadaşa, fren mi yaptırıyorum ne? Habire, "ivedi davranmayın", "iyi inceleyin", "ders çalışın"... demeye başladım mı son zamanlarda?!...:D ;D

Cavid Sezen

Etiketler

Yaşlanma emareleri mi ola? :D :D :D

Yanlış anlaşılmasın, yaş ilerledikçe insan tecrübelerini aktarmak konusunda daha bir istekli olur. ;)

Karavansız Karavansever(® VAP) olarak tüm aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum.

Bu arada; "yaşlanmak=yaş almak"(bana göre :D) sorun değil, mühim olan "ihtiyarlamaMAK... ;) Tabi kalp bunu derken kaporta gerçeği itiraf ediyor, o da başka... ::smiley:

Söylenenlerde haklılık payı olmalı... :D

Yalnız şu noktada müdahil olma gereği duyuyorum, duydum hep: Ben kamu emekçisi/emeklisi biri olduğum için, emeğini satarak geçimini sağlamış bir arkadaşın, yaşamı boyunca eline bir kez geçecek, emekli ikramiyesi, kıdem tazminatı ...vb gibi bir akçalı olanağı, rasyonel kullanması gerektiğini düşünürüm. ;) Kişi, ticaretle uğraşmış, görece daha kolay para kazanmıştır; götürür 150.000 TL'sını, Bursa, İzmir ya da Adapazarı'ndaki üreticinin önüne koyar, "yap bana bir karavan" der. Zaten bu durumdakilerin, öneriye/salık vermeye de pek gereksinimleri yoktur ya; onlar, sorunlarını kolayca çözerler! Beni işin bu bölümü ilgilendirmiyor; parasını harcar mı, savurur mu bilemem, "nema problema!";D (Kişisel görüşlerimdir...)

Herkese karavanlı bir yaşam dileğiyle... :smiley:

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Söylenenlerde haklılık payı olmalı... :D

Yalnız şu noktada müdahil olma gereği duyuyorum, duydum hep: Ben kamu emekçisi/emeklisi biri olduğum için, emeğini satarak geçimini sağlamış bir arkadaşın, yaşamı boyunca eline bir kez geçecek, emekli ikramiyesi, kıdem tazminatı ...vb gibi bir akçalı olanağı, rasyonel kullanması gerektiğini düşünürüm. ;) Kişi, ticaretle uğraşmış, görece daha kolay para kazanmıştır; götürür 150.000 TL'sını, Bursa, İzmir ya da Adapazarı'ndaki üreticinin önüne koyar, "yap bana bir karavan" der. Zaten bu durumdakilerin, öneriye/salık vermeye de pek gereksinimleri yoktur ya; onlar, sorunlarını kolayca çözerler! Beni işin bu bölümü ilgilendirmiyor; parasını harcar mı, savurur mu bilemem, "nema problema!";D (Kişisel görüşlerimdir...)

Herkese karavanlı bir yaşam dileğiyle... :smiley:

Cavid Sezen

Aynı dertlerden muzdaribiz.

Bu arada, gözüme takıldı: nema problema'daki nemayı Türkçe nemalanmak anlamında kullanırsak "para sorundur" şeklinde de algılanabilir. Hani bizdeki "paran var mı, derdin var" deyişi gibi. Bu tür sorunu olanlar var ise Seyfettin hocamın kanserojen etki yapan sucuk, vb. yiyeceklerine yapacağım türden yardımlarda bulunmaktan her zaman mutluluk duyarım. ;D

yeşilbek' Alıntı:
Bende henüz karavanı olmayan bir karavan sever olarak :( aranıza yeni katıldım. Eşimi ikna edip bir karavan almadan önce mümkün olduğunca okuyup bilgilenmeye çalışıyorum. Yani henüz dersimi çalışıyorum. Bir çocuk annesi Denizli de çalışan bir dişhekimiyim. Bir gün yollarda karşılaşabilmek dileğiyle sevgiler.
Merhaba;
Gezenbilir'e hoşgeldiniz.
2007 yılından beri karavancıyım, Denizli'de ikamet etmekteyim.
Memleketimde karavansever sayısının artmasına son derce memnun olacağımdan dolayı
Karavan konusunda sorularınız olursa bilgim dahilinde paylaşabilirim.
Selam ve Saygılar

ahhh ne güzel aynı şehirdeyiz ilk fırsatta tanışmayı çok isterim . Belki eşimi ikna etmemde de yardımınız olur. sizin karavanınız motokaravan mı yoksa çekmemi. Bizim (benim) niyetimiz daha ekonomik olacağı için çekme karavandan yana tabi her ikisininde artı ve eksileri var. Ama ben kafaya koydum er yada geç karavancı olacağım :smiley: Sevgiler

yeşilbek' Alıntı:
ahhh ne güzel aynı şehirdeyiz ilk fırsatta tanışmayı çok isterim . Belki eşimi ikna etmemde de yardımınız olur. sizin karavanınız motokaravan mı yoksa çekmemi. Bizim (benim) niyetimiz daha ekonomik olacağı için çekme karavandan yana tabi her ikisininde artı ve eksileri var. Ama ben kafaya koydum er yada geç karavancı olacağım :smiley: Sevgiler
Tabiki, bizde tanışmayı arzu ederiz...
Birgün gidebileceğimiz yakın bir piknik alanına, sizde tesadüfen gelirsiniz, ailecek tanışma fırsatımız olur.
Selam ve saygılar

edessastelio' Alıntı:
Tabiki, bizde tanışmayı arzu ederiz...
Birgün gidebileceğimiz yakın bir piknik alanına, sizde tesadüfen gelirsiniz, ailecek tanışma fırsatımız olur.
Selam ve saygılar

çok memnun oluruz. Siz bizi haberdar edin. >Görüşmek dileğiyle

Merhabalar arkadaşlar, aylarca okuyup okuyup artık bir cesaret üye oldum. Cesaret isteme sebebi, buraya her gelen kişinin nasıl başlarsa başlasın bir şekilde hayallerinin peşinden koşmuş olması. Görüyorum ki birisi 2009'da başlık açmış, bir Jeep istiyorum ama ne ailem ne cüzdanım izin vermiyor diye, bir de aynı kişinin 2012'de yapılmış gezilerdeki fotolarını görüyorum, ailesiyle :smiley:. Gerçekten çok ilham ve bilgi verici bir site. İlk mesaj için uzun oldu birazi affola :smiley:

Hoş geldiniz arkadaşlar.
Evet sayın Bakas ilginç bir şekilde bir çok arkadaş isteğine kavuşuyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR