Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,815
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

herkese merhabalar. ben selman amaç mural istanbul/maltepede oturuyorum. küçüklüğüm iki ayrı T2de ve onların ardından babamın gümrükten T3 alıp karavan yapmasıyla geçti. 2001 yılında T3ümüzü sattık ve karavan hayatımıza ara verdik 10 gün önce aldığımız 1986 model VW LT31 aracımızı karavan yapma hedeflerimiz var 3-4 gündür foruma üyeyim ve takip ediyorum devamlı. 21 yaşındayım ve babamla birlikte foruma girip sizlerden bilgi ediniyoruz. babamın işlerinden dolayı karavanla seyahat edeceği bir vakti yok o yüzden kendime yapıp 3 aylık okul tatillerinde çıkıp gezmek istiyorum. bu arada okan üniversitesi uluslararası lojistik okuyorum ve boş zamanlarımda babamla birlikte çalışıyorum. gerçekten çok bilgili insanlar var forumda ve bilgi paylaşımı mükemmel. dün sabah minibüsün ön tarafı ile arka tarafındaki sacı spral ile keserek açtık ve ön taraftan arka tarafa girişi sağladık. aracımız orjinal 61.000km'de motor ve yürüyen aksam olarak hiçbir sıkıntımız yok sadece mazot pompası mazot kaçırıyor onuda bu haftaiçi halledeceğim. orjinal ve temiz bir aracımız var. kafam rahat bir şekilde yola çıkabilirim diye düşünüyorum. aracın içine oturma gurubu( aynı zamanda yatak olacak arkada 3lü köşe takımı olacak masa yere inince 2 kişilik yatak olacak), wc, duş ve mutfak düşünüyoruz. sizlerinde fikirlerini ve yorumlarını almak istiyorum bu konuda babam tecrübeli ve elinden iş gelen birisi daha öncedende 2 tane daha karavan yapmıştı her işi oturup kendimiz yapabilecek el becerisine sahipiz, benimde elimden geliyor kesip biçme sökme takma işleri o yüzden genel işlerimizi kendimiz halledeceğiz.forumdan okuyarak fikir edinerek daha rahat bir şekilde halledeceğimize inanıyorum. herkese saygılar. başarılı bir forum selamlar.

Etiketler

MERHABALAR ben ömer 32 yaşındayım ve istanbul zeytinburnunda yaşıyorum aslen giresunluyum merakım icabı defenderlera bakarken bu siteyi gördüm tesadüfen ve sizin aranıza katılmak istedim umarım benide aranıza kabul edersiniz şimdilik bir aracım yok taksi haric :smiley: of road aracım yok diyelim ama nasip olursa bende bir araç alıp etkinliklerinize katılmayı düşünüyorum kalın sağlıcakla

omer.jpg

Karavan dünyasında büyüdüğünüz için o dünyaya değil ama gezenbilir ailesine hoşgeldiniz.Aracınızın fotoğrafı yokmu.Yüksek tavanmı.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Kolay gelsin.

Selman hoşgeldin,
Açtığın başlığı Tanışma köşemize aldım. VW sevdası var sanırım LT hayırlı olsun 2.4 dizel sanırım. Aracının yapım aşamalarını
paylaşacağın ayrı bir başlık açıp bizlerle paylaşabilirsin.

Ömer bey hoşgeldin,
defender merakın seni karavancıların sayfasına kadar getirmiş, merakın değişebilir senide karavancı yapabiliriz. Gönlündeki
aracına kavuşman dileklerimle.

Selman ve Ömer kardeşlerime hoşgeldiniz der, herşeyin gönüllerince olması dileği ile başarılar dilerim. Sevgilerimle.

Selman hoşgeldin aileye.
Ömer bey bende senin gibi 2007 de alıp topladığım Defender sayesinde Gezenbilir ailesiyle tanıştım ve yola şimdi camperle devam ediyorum umarım herşey gönlünüze göre olur tekrar hoşgeldiniz...

hoşbulduk.herkese çok teşekkürler aracımın işlemlerinin resimlerini tek tek koymaya çalışacağım.

Merhaba aranıza Ankaradan katılıyorum.İsmim Harun Ekinci karavan almak için araştırma yaparken Gezenbilir le karşılaştım ve sizlerin aktardığınız tecrübelerden de faydalanarak bütcem doğrultusun da 2009 model 3.25 Saly karavanımı aldım karavanım az kullanılmış ve temiz bir karavan ufak tefek işlerini hallederek 1-2 hafta içinde hazır hale getireceğim henüz yola çıkamasamda karavanla ilgilenmek benim için çok keyif verici
Hoşçakalın

Harun Bey, hoş geldiniz...

Kararınızdan ve bunu yaşama geçirmenizden dolayı kutlar, karavanınızı, güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanızı dilerim. :smiley:

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

SON KONULAR

Geri