Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,798
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Harun Ekinci' Alıntı:
Merhaba aranıza Ankaradan katılıyorum.İsmim Harun Ekinci karavan almak için araştırma yaparken Gezenbilir le karşılaştım ve sizlerin aktardığınız tecrübelerden de faydalanarak bütcem doğrultusun da 2009 model 3.25 Saly karavanımı aldım karavanım az kullanılmış ve temiz bir karavan ufak tefek işlerini hallederek 1-2 hafta içinde hazır hale getireceğim henüz yola çıkamasamda karavanla ilgilenmek benim için çok keyif verici
Hoşçakalın
Harun bey, hoşgeldiniz
Karavanınız hayırlı olsun.

Etiketler

Harun bey aracınız hayırlı uğurlu olsun.Nice geziler dilerim.Allah tekerini düz bastırsın

çok teşekkür ederim hepinize hoşbulduk inşallah ilerde daha farklı yerlerde bir araya geliriz bu arada KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Harun Ekinci' Alıntı:
Merhaba aranıza Ankaradan katılıyorum.İsmim Harun Ekinci karavan almak için araştırma yaparken Gezenbilir le karşılaştım ve sizlerin aktardığınız tecrübelerden de faydalanarak bütcem doğrultusun da 2009 model 3.25 Saly karavanımı aldım karavanım az kullanılmış ve temiz bir karavan ufak tefek işlerini hallederek 1-2 hafta içinde hazır hale getireceğim henüz yola çıkamasamda karavanla ilgilenmek benim için çok keyif verici
Hoşçakalın

Hoş geldiniz Harun bey,
Aracınız hayırlı olsun der sağlıklı ve mutlu geziler temenni ederim. Yollarda görüşmek üzere. Sevgi ve Saygılarımla.

Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgelmişler. Bendeniz de karavansız bir Karavansever olarak, büyüyünce(torunlar :smiley: ) sizler gibi bir karavan sahibi olacağım (inşallah)... ::smiley: ;)

airboat' Alıntı:
Aman geç kalma,günler,aylar,yıllar geçiyor;bir bir :eek:
Çok haklısınız Seyfettin hocam, bana kalsa hemen ama patron torunlar. Onlardan izin çıkması gerek anneannelerine ki birlikte gezebilelim (eh malum, bu saatten sonra bir Köroğlu-bir de Ayvaz olmadıktan sonra yalnız gezmenin pek tadı olmaz...). :smiley:

Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiniz sefa geldiniz.Aile git gide genişliyor ne kadar güzel.

aramıza kayılan arkadaşlara hoşgeldiniz derim herşey gönlünüzce olsun dileyimle ankaradaki karavancı arkadaşlar arayında tanışıp gurup oluşturalım birbirimizi tanımış oluruz harun bey sizde lutfen balı dogan 5357269375 ankara

VAP' Alıntı:
Çok haklısınız Seyfettin hocam, bana kalsa hemen ama patron torunlar. Onlardan izin çıkması gerek anneannelerine ki birlikte gezebilelim (eh malum, bu saatten sonra bir Köroğlu-bir de Ayvaz olmadıktan sonra yalnız gezmenin pek tadı olmaz...). :smiley:

Baba yada annelerini yetiştir,çocuklarını yetiştir,torunum diye.
Sizi bilmem ama biz oniki yıldan bu yana mürebbiyeliğe devam diyoruz.
Onlar yıllık izine çıkınca bize de birlikte olmak kalıyor.
Selamlar.

Karavan ailesi büyüyor..Ülkemizde emekleme döneminde olan karavan ailseinin büyümesi bizlere gurur veriyor.

Aramıza yeni katılan bütün arkadaşlara taze bir karavansever olarak hoşgeldiniz diyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR