Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,781

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

selamlar,Ankarada yaşayan 2senelik teknık okul ve daha sonra beden bölümünü bitirmiş 9 branşta uzman 4 branşta şampiyon olmuş ve uluslararası hakem menajerim kendime ait spor salonumda antrenörlük yapmaktayım, sizi ilgiyle takip ediyor başarılarınızın devamını diliyorum,bir konuda sizlerin engin fikirlerinize ihtiyacım var,camper almak yada yapmak gibi düşüncelerim var,eşimide razı etmek adına önce caravella aldım büyük arabaya alışalım diye yavaş yavaş hayallerime yaklaşıyorum,şimdilerde satıp camper düşünüyorum,çünki okuyan kızımdan dolayı çalışmak zorundayım ama en azından hafta sonları şehrin gürültüsünden uzaklaşmak istiyorum,Ankara dışı görevim olduğunda ise içinde kalmak istiyorum,şimdi hazırmı almak yoksa kendimiz yapmakmı hesaplı oluyor,bu arada resimleri göremiyorum,galiba başka format yüklemek gerekiyor biraz bilgisayar özürlüyümde neyse tekrar başarılar diliyorum başınızı ağrıttım özür dilerim

Aramıza hoşgeldiniz, yorgun savaşçı... Karavancılık, tüm yorgunluğunuzu unutturacaktır, eminim.... ;) ;D

Hoş geldiniz. Caravelle'i neden satmayı düşünüyorsunuz. Başta moderatörümüz Levent bey olmak üzere bu araçtan camper yapıp kullanan pek çok kişi var. Bence önce onunla başlayın. Zaman içinde ihtiyaçlarınız netleştikten sonra daha kolay karar verirsiniz?

Aramıza yenı katılan karavan sever arkadaşlarımız;
Hepiniz hoş geldiniz . Ve ben çok mutlandım.
Selamlar.

Gün geçtikçe daha çok karavan sevdalısı aramıza katılıyor ne mutlu.
Aramıza katılan tüm dostlar hoşgeldiniz...Selamlar...

balı dogan' Alıntı:
aramıza kayılan arkadaşlara hoşgeldiniz derim herşey gönlünüzce olsun dileyimle ankaradaki karavancı arkadaşlar arayında tanışıp gurup oluşturalım birbirimizi tanımış oluruz harun bey sizde lutfen balı dogan 5357269375 ankara

İşleriniz yoğun herhalde,uğrayacagınızı söylemiştiniz,kapımız her zaman dostlarımıza açık,bekliyorum çay içmeye.
Selamlar.

( Aramıza hoşgeldiniz, yorgun savaşçı... Karavancılık, tüm yorgunluğunuzu unutturacaktır, eminim.... ) selamlar sayın (egeli)(TA2RX)teşekür ederim,aranızda olmaktan son derece memunum.Sayın seyfettin ve rıfat hocam yanınza geleceğim ama şu aralar çok yoğunum beni affedin,ellerinizden öper saygılar sunarım.

gezenbilir sevdalılarına merhaba
bursadan katılıyorum , nasiip ve müyesser olursa 18,5 ay sonra emekli olma hakkımı elde edeceğim :smiley:))) ,
gezmeyi, dolaşmayı, tanışmayı muhabbeti severim ; bir yerde tıkılıp kalmayı pek sevmem bu sebeble araştırmalarım sonucu en doğru kararın bu olduğuna inanıp ailece karar vererek bir karavan aldık ve gezmek diliyoruz .
24 yıllık devlet memuruyum , mesleğim röntgen teknikeri ( sağlık personeli ) evliyim , bir kız bir erkek iki çocuğum var ,
gezmeyi seven ve sevmek isteyen dostlara selam olsun
görüşmek dileğiyle

sabahgunesi' Alıntı:
gezenbilir sevdalılarına merhaba
bursadan katılıyorum , nasiip ve müyesser olursa 18,5 ay sonra emekli olma hakkımı elde edeceğim :smiley:))) ,
gezmeyi, dolaşmayı, tanışmayı muhabbeti severim ; bir yerde tıkılıp kalmayı pek sevmem bu sebeble araştırmalarım sonucu en doğru kararın bu olduğuna inanıp ailece karar vererek bir karavan aldık ve gezmek diliyoruz .
24 yıllık devlet memuruyum , mesleğim röntgen teknikeri ( sağlık personeli ) evliyim , bir kız bir erkek iki çocuğum var ,
gezmeyi seven ve sevmek isteyen dostlara selam olsun
görüşmek dileğiyle

Merhaba hoşgeldiniz.Bende Bursa'dayım.Forumda baya Bursalı var,gönlünüzdeki karavanı bulmanız dileyiğle...

Hoş geldiniz. Satın aldığınız karavan için yeni bir topik açıp bizlerle paylaşırsanız ayrıca seviniriz.

yeni katılan tüm karavan sevdalısı arkadaşlara hoşgeldiniz der, allahtan herkesin gönlüne göre vermesini temenni ederim.
sevgi ve saygılarımla.

Arkadaşlar, tümünüzün hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle, hoş geldiniz!... :smiley:

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR