Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,682

Etiketler

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

kenanyama' Alıntı:
Selamlar
Haziran ayında Güney karavandan aldığımız 2004 peugeot boxer karavan ile biz bu işi yapabilirmiyiz diye tecrübe ettik. Dedikki karavan tamam ama bu değil. Başladık araştırmaya ve 4x4 Defender Sali Karavan yapımı karavan ile karşılaştık ve takas yaparak karavan ihtiyacımızı karşılamış olduk. Şimdi sizler ile beraber etkinliklere katılmak ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyoruz.

Hatice - Kenan YAMA

YAMA Çifti, aracınızı güzel gezi ve kamplarda kullanmanız dileğiyle!..
Hızınıza da hayran kaldığımı belirtmeden geçmeyeyim. :smiley:

Cavid Sezen

SayınYAMA Çifti karavan dünyasına hoşgeldiniz.Aracınızı en güzel ve sağlıklı olarak kullanmanız dileğiyle!..Nice gezilerrrrrr.

Selamlar
İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Kenan YAMA

Yurt dışında olduğumdan dolayı, uzun süredir formlardan uzak kaldım :smiley:

Yeni katılan tüm arkadaşlarımıza hoşgeldiniz :smiley:
i

selam; yeni üyeyim. Antalya da yaşıyorum. 2000 model çekme karavanım var. satılığa çıkardım. amacım bir campere sahip olabilmek. bu konuda tecrübeli arkadaşların değerli görüşlerine gerek duyacağım.

Bekir bey
Hoşgeldiniz. Ne düşündügünüzü bilmiyorum fakat, cekme karavanınız yerıne mobil bir karavan a geçiş yapma isteginizden anladıgım , sanıyorum bir yerde sureklı kamp yapmaktansa dahaçok gezerek daha çok yerler görme isteginizden bu tercihi yapmak istediginizi anlıyorum. Eger tahminim dogru ise , ihtiyacınızı belirleyebilmek açısından sayfalarına yazan arkadaşlarımızın size fikir verebilecegine inanıyorum. Yine de sormak istediklerınıze cevap verıip düşüncelerımizi aktarırız. Hayırlı olsun.
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR