Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 711,825
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Bu arada Ferruh bey Terkos gölü kenarında Balaban'dan bir önceki köy sezon içinde birkaç kere gideriz o bölgeye,her gittiğimizde yanına uğrar çayını içeriz o zaman hele bir tanışalım.

Etiketler

Ferruh bey hoşgeldiniz,maşallah on parmağınızda on marifet var.Kolay gelsin

Ferruh Bey,
Hoş geldiniz. İlgi alanlarınız birhayli geniş. Sizden çok yararlanacağız. görüşmek dileğiyle,

Ferruh bey aramıza hoşgeldiniz
bende gaziosmanpaşada ikamet etmekteyim
karaburuna sık sık gezmeye gidiyoruz
görüşmek üzere

Sayın Mehmet Baydemir
Öncelikle çok özür dilerim.Şu anda fark ettim cevap yazmadığımı.
Çok teşekkür ederim.
Aracımı sizin gibi karavancı dostlarımın tavsiyesi üzerine dukato aldım.
Selam ve sevgiler.

beni selamlayan herkese selamlar.yolu buradan geçen, yani balaban,karaburuna ve terkos gölüne düşen benim tükkandan geçer.her zaman beklerim.selamlarımla.(herkes çamurdadır bazıları yıldızlara bakar)

Nihat bey hoş geldiniz .Yanılmıyorsam sizinle Evcan kampta tanışmıştık (orta sırada mobil ve çekme karavandık) Öyle değilse bile şimdi tanışmış olduk .Aracınız hayırlı olsun diyor,Ankarada ki karavancı dostlarınız yardımı ile toplamayı 2 yıldan önce yaparsınız umuyorum.Yatağı yaptığınıza göre temmuzda Evcanda görüşmek üzere diyebilirmiyiz ?

Enver bey
Çok teşekkür ederim.Evet doğrudur,Evcanda tanışmıştık.
Kısmetse mayıs 10 da Evcan kampinkteyim.Sizide bekliyoruz.
Sevgiler ve saygılar.Arkadaşıma selamlar..........Bilgisayarda acele ile çektim .İltifatlarına teşekkür ederim.O senin ve Yılmaz beyin güzelliği.
Kamplar sizlerle güzelleşir.

Herkese merhaba, ben istanbul'dan nadir.Henüz karavan sahibi değilim bu zamana kadarki gezilerimi çadırlı olarak yaptım öylede devam ediyorum. fakat bu sene sizlerinde bilgi ve tecrübelerine dayanarak bir çekme karavan almak istiyorum artık.bu zehir bana da bulaştı,hadi hayırlısı....

Nadir kardeş aramıza hoş geldin sizi aramızda görmek bizi memnun etti forumumuz tüm doğasever karavansever dostlara açık paylaşımı dostluğu seven bir forumdur,şunu unutmayın sizin karavan sahibi olmanız en az sizin kadar bizide sevindirir forum içinde merak ettiğiniz her soruya cevap bulacaksınız yinede takıldığınız konularda her zaman yardıma hazırız istediğiniz kadar mesaj yazıp olmadı telefonlada ulaşabilirsiniz keyifle paylaşırız tüm bildiklerimizi,şimdiden karavanınız hayırlı olsun umarım en kısa zamanda arzu ettiğiniz karavana kavuşursunuz.

Aramıza hoşgeldin Nadir kardeşim. Sen kendine teşhisi koymuşsun zaten. Bu hastalık öldürmez,tam tersi yaşam sevincini artırır. Herşeyin gönlünce olmasını dilerim. İzmirden selamlar.

Nadir Bey, hoşgeldiniz. Umarım isteğiniz gerçekleşir...

Cavid Sezen