Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Ufuk Bey hoş geldiniz!..
Burada, kendinize bir çözüm yaratacağınıza/bulacağınıza eminim. Umarım herşey, gönlünüzce olur.
Aşağıdaki bağlantıda kendinizi tanıtabilirsiniz:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11651.2175
Cavid Sezen....
Merhaba tüm gezen bilir üyesi dostlar...
forumu yaklaşık bir yıldan fazla bir süredir üye olarak takip ediyordum ama hiç yazmamıştım ....tüm topicleri ısrarla takip ederken serbest muhabbet köşesine bir soru ihtiyacı hissettim ...cavid beyde dur bakalım önce bir destur ver bir tanışalım bakalım ;sonra bakarız demiş .. ;D ;D ;D ...
baş üstüne deyip tanıtalım kendimizi...40 yaşında kendi işimi yapıyorum ...(metal tic...nadir metallar platin ,paladyum, gümüş ,sarı, kızıl, hurda ,dökme ,ham hepsi var...)
dogayı seviyormuyum ...????
-şimdi bakıyorum bazı arkadaşlar hep masa başı çalışmış kapalı ortam ben kendimi bildim bileli dogadayım ...yani sudaki balık gibi hep dogadaydım başka türlü düşünemiyorumm..
tekne sahibi olmayı 21 yaşında başardım ...o zaman ALLAHIM bu marmara ne büyük deniz burda ne yapılır nasıl gidilir gezilir derken çakıltaşlarını bile ezberledik ...yok hava tahmini yok sagım sancak yok solum iskele derken şehir hatları vapurlarının metre ;motor gücü iddalarına girmeler limandakileri kepezlemeler falan....
eee kardeşim ne kaşınıyorsun "bak ne güzel kayığın varmış bize ne -git denizlerde çalkalan diyorsanız
haklısınız derim ama o iş öyle değil ....
şöyleki insan dogadaki en sıkılgan varlık hani meşur ata sözümüz var ya:
BAL YİYEN BALDAN USANIR...
o hesap önce tekne filan derken hadi bir motorsiklet alalım zaten arabalar var kapıda bide buna bakalım ne menem dedik...ilk önce ufaktan büyüğe 3-4 motor elden geçirince tekne ile marmara adası avşa git motoru denizden karaya indir gez falan yapınca bizim hanımda oldumu sana virüs bulaşmış gezgin ....eeee orda burda (öz çanakkalede) bir sürü(yabancı) karavancıları görünce hadi sen biçim herifsin bak herkes ne güzel karavan keyfi yapıyor demez mi...
ben zaten işim gereği anadolunun üçte ikisini dolaşmışım il il,ilçe ilçe ;köy köy...bırak karavanı gel bak yeni moda millet motorsikletle avrupa turu yapıyor..bizde yapalım dedim ..oda yok o kadar uzun boylu değil bu yaştan sonra motor sırtlarında gezip,çadırlarda yatamam demeye başladı...
şimdi bu hesaba göre benim tüm Türkiyeyi karadan bir tur atıp (max.5 yıl )karavanla evlenerek değilde seviyeli beraberlik yaşayarak ...has karavancı değilde çakma karavancı olarak bir rota tamamlama hayalim hevesim oluştu...eee ona sor buna bak derken yaklaşık bir yıldır bütçe plan komisyonu harıl harıl çalışıyor....