Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis
Bu tamamen sizin tercihinize kalmış, arazide dizel de benzinli de LPG li de bolca araç var ve hepsi modifiyesi oranında başarılı,
sizin tercihiniz de kendi şartlarınıza göre oluşacaktır ve bu da herkes için farklıdır, benim şahsi tercihim 4X4 ise dizel olmalı araziye çıkacaksanız düz vites olmalı, arazi şanzımanı elektronik olmamalı( G.Vitara elektronik ama daha sorun yaşamadım) çokselamlar
gezgin HC' Alıntı:Aracınız günden güne daha da güzelleşiyor. Güle güle kullanın inşallah.
Belki konunun asıl yeri burası değil ama, sormadan yapamıyorum işte. Biz de kardeşim için 2008 civarı Grand Vitara arıyoruz.
Alıp sizin hazırlamış olduğunuz gibi yapmayı düşünüyor.
Ancak karar veremediğimiz en önemli konu benzinli mi, dizel mi konusu ?
Dizeldeki motor ömrü ve arazi kullanımı, benzinde ise km' deki yakıtı, tüp olayı, bagaj genişliği vs vs kafamızı karıştıran konular.
Müsait olduğunuzda tecrübelerinizi paylaşabilirseniz memnun olurum.
Teşekkürler.
Bu tamamen sizin tercihinize kalmış, arazide dizel de benzinli de LPG li de bolca araç var ve hepsi modifiyesi oranında başarılı,
sizin tercihiniz de kendi şartlarınıza göre oluşacaktır ve bu da herkes için farklıdır, benim şahsi tercihim 4X4 ise dizel olmalı araziye çıkacaksanız düz vites olmalı, arazi şanzımanı elektronik olmamalı( G.Vitara elektronik ama daha sorun yaşamadım) çokselamlar