Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 497
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,425
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Ertan kardeş,ben branda önerisini yaparken panel olayını atladım,bizimki hem karavanı park sorunu yüzünden İstanbula getiremeyişim,hemde panel olmayışından alınan bir önlemdi ne olur ne olmaz diye,sen zaten bahçende tutup sıkçada gideceğinden pek parlak gelmedi şu an önerim banada... :smiley:

Etiketler

Tugay Bey, alınganlığınıza bir anlam veremedim. Bir önceki mesajımı yazarken ne sizi ne de başka mesaj yazan kişileri ima etmemiştim. Sadece kendimi bağlayan, bana ait bir düşüncedir.

Sn Hakan bey Alınmadım desem yalan olur. Tabiki kendinizi bağlayan size ait bi düşünce,dir saygı duyarım yanlız lütfen gezi ve buna benzer paylaşımlarınızı yaparken arkadaşları ara mesaj yazmamaları icin uyarırsanız benim düştüğüm hataya sizin paylaşımlarınızı izleyen arkadaşlar düşmez.Saygılarımla.

Öncelikle sizden özür dilerim, yazdığım mesajın sizi etkiliyebileceğini düşünemedim. Ara mesajlar konusunda kimseyi uyarmam, uyarmak da bana düşmez. İsteyen istediği mesajı yazar. Ben de daha önce pek çok gezi yazısında ara mesajlar yazdım. Konu başka yerlere gitti. Sonradan geriye dönüp baktığımda keşke yazmasaydım dedim. Yazdıklarımdan kendim rahatsız oldum. Kendi kendime karar verdim, yazının başlangıcında yazıyı takip edebilmek için küçük bir mesaj, yazının sonunda da beğendiysem beğeni mesajı yazacam dedim. Bunu da kimseye çaktırmadan elimden geldiğince uygulamaya çalışıyordum. Tabi ki arada dayanamayıp yazdığım oluyordu. Dediğim gibi sadece kendimi bağlayan bir konu, başkalarını bağlamaz. Ayrıca başkalarının yazdıkları da beni hiç rahatsız etmez.

Ertan Bey'e yazdığım mesajda bu durumu belirtmemin amacı da takip edilmediğini zannedip forumdan ayrılma fikrinden vazgeçmesi içindi. Yani tamamen iyi niyetli idi. Yanlış anlaşıldı :(

Güzel bir gezi olmuş ;)
Resimler ve bilgi eklemeleri de isabetliydi.
Sitede kalmanız sevindirici ::smiley: Sonraki gezilerinizde de bir arada olma ümidiyle,selamlar :smiley:

amanos80' Alıntı:
Güzel bir gezi olmuş ;)
Resimler ve bilgi eklemeleri de isabetliydi.
Sitede kalmanız sevindirici ::smiley: Sonraki gezilerinizde de bir arada olma ümidiyle,selamlar :smiley:

Gezimizi beğenmiş olmanız bizi sevindirdi,teşekkürler. :smiley:

Öncelikle çok güzel bir karavan ve çok güzel bir araç almışsınız....Güle güle kullanın . Geziniz ise güzel ve çok keyifli geçmiş.İnşallah daha nice gezilere diyorum......bir çekme karavancı olarak :smiley:

Ertan bey baştan sona ilgiyle izlediğim güzel bir tatil ve gezi topiği oluşturdunuz, elinize ailenize sağlık.
Burdaki tüm insan ve doğa sever güzel insanların bayramını kutlarım.

serkanguranc' Alıntı:
Öncelikle çok güzel bir karavan ve çok güzel bir araç almışsınız....Güle güle kullanın . Geziniz ise güzel ve çok keyifli geçmiş.İnşallah daha nice gezilere diyorum......bir çekme karavancı olarak :smiley:

Serkan bey,araçlar hakkındaki beğenileriniz bizi memnun etti,ayrıca gezimiz hakkındaki olumlu görüşünüze çok sevindik.
Teşekkür ediyoruz :smiley:

outlaw06' Alıntı:
Ertan bey baştan sona ilgiyle izlediğim güzel bir tatil ve gezi topiği oluşturdunuz, elinize ailenize sağlık.
Burdaki tüm insan ve doğa sever güzel insanların bayramını kutlarım.

Savaş bey,merhaba.İlginize ve alakanıza teşekkürler,bende şimdiden sizin vesileniz ile tüm Gezenbilir camiasının bayramını kutluyorum.

Çok güzel bir gezi rehberi olmuş, teşekkürler, iştahımızı kabarttınız.
mümkünse bu fotoları çeken makinayıda öğrenmek isterim..

Aka' Alıntı:
Çok güzel bir gezi rehberi olmuş, teşekkürler, iştahımızı kabarttınız.
mümkünse bu fotoları çeken makinayıda öğrenmek isterim..

Beğenileriniz için teşekkür ederim,sağolun.

Makina,Fujifilm pinepix hs 28 exr.

Umarım doğru yazmışımdır,hafızamda böyle kalmış. :smiley:

Selamlar.

Evde kullanmadığımız,atıl bir durumda olan 37 ekran tv yi karavanımıza getirdik.Anteni ise mevcut radio anteninden yararlandık.

Gezenevimizin eksikliği tamamlandı sanırım :D

001.JPG

002.JPG

003.JPG

mayıstosböce' Alıntı:
Karavanınızın durduğu yerde çok iyi, çok yadırgamayacak yerini,hiç ev yapmadan yıllarca içinde yaşayabilirsiniz,önüne tente de geldi mi nefis olur.Gezi paylaşımınız için teşekkürler.

Bu gün abim,eşi(yengem),ablam,yiğenim ve abimin oğlu büyük yiğen ayrıca damadımız Yıldırım da geldiler.Gelecekleri kesin olunca tenteyide kurduk :smiley:
Tentenin bir çok parçası daha da var ama bu kadarını kurduk şimdilik.

007.JPG

Ynt:Toyata 4Runner,Knaus Azur Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Gezi.

Gerek ablam,gerekse yengemler bayıldılar karavana.Hatta yengem abime hemen bir karavan alıyorsun Hakan,Karadenize Of'a götürüyorsun beni dedi ;D

Abimler ve ablamlar ile çok güzel bir gün geçirdik,son fotodaki memnuniyetim yüzümden okunuyordur sanırım.

025.JPG

032.JPG

034.JPG

035.JPG

040.JPG

Çanakkalede bulunan bir firmada 10 yıl çalışmama ve hatta zaman zaman ayları bulan konaklamalarıma rağmen tahminimin ötesinde güzelliklerin varlığını gösterdiğiniz paylaşımınız için teşekkürler....
Kalın sağlıcakla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR