Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 497
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,424
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Ne mutlu bana,ben teşekkür ederim.

Etiketler

Gezinizi büyük bir keyifle okudum. Bu kadar ayrıntılı anlattığınız özellikle de canım ülkem için canını vermiş Atamıza ve şehitlerimize göstermiş olduğunuz ahde vefa içinde tebrik etmek isterim. Umarım güzel ülkem bu günlerini de atlatacak.
Karavanınızla dahada güzel geziler yapmanız dileğiyle.....

yeşilbek' Alıntı:
Gezinizi büyük bir keyifle okudum. Bu kadar ayrıntılı anlattığınız özellikle de canım ülkem için canını vermiş Atamıza ve şehitlerimize göstermiş olduğunuz ahde vefa içinde tebrik etmek isterim. Umarım güzel ülkem bu günlerini de atlatacak.
Karavanınızla dahada güzel geziler yapmanız dileğiyle.....

İyi dilek ve temennileriniz için teşekkürler.

Şizinle hemfikirim sayın yeşilbek,bu ülke neleri atlatmış bu günleride atlatacaktır mutlaka,selamlar.

Sayın Ertan bey, gezi başlığınızı dün görmüştüm ve bugün 3-5 saatimi tamamiyle siteye vererek sanki içindeymişim gibi tüm hikayeyi tek tek takip ettim.. Paylaşımınız için teşekkür ederim, harika bir gezi olmuş, sizinle olmak büyük bir zevkti..
Yeni gezi paylaşımlarınızı bekler, size ve ailenize sağlıklı, huzurlu, uzun bir hayat dilerim..

Öncelikle iyi dilek ve temennileriniz için teşekkür ederim,ayrıca gezimizi beğenmeniz ve hakkındaki görüşleriniz için minnetdarım :smiley:

Çekici aracımız,Toyata'yı kaporta boyaya soktum.Altını pütürledikten sonra orjinal yükseltmeler takıldı(ARB old man emu)

001.JPG

002.JPG

003.JPG

004.JPG

005.JPG

Hem boyacımız Şemsi bey,hemde tamircimiz Alaattin beyler ile daha önceden de çalışmışlığımız var ve tecrübe sahibiyim.Yaptıkları işler on numara,içim rahat.

006.JPG

007.JPG

008.JPG

009.JPG

010.JPG

Gezilerimiz sırasında,karavanı çekerken dik yokuşlarda zorlanma yaşadım ve araç kara,mavi dumanlar attı.Bunu alaattin ustaya söylediğimde İntecoolerden olabilir bakalım dedi.Söktük radyotörcüde test ettik bir sorun yok.Sorun turboda işler bitince turboya bakılacak,bana dert etme bir şekilde hallederiz dedi.En ucuz en iyi şekilde de halleder,şüphem yok.

Bu 3binlik yükseltmeleri takmak için Tar oto 500 tl fiyat verdi,bizim çocuklar"bu ne abi ya alt tarafı 9 parça takılacak,delirmişmi bunlar"dedi :smiley:

Önceki fotolarda araç tam soyulmadan çekildi,şimdi çırılçıplak kaldı araç.

011.JPG

012.JPG

013.JPG

Sayın Ertan Bey,

Bugün bütün pazar büyük bir zevkle yazdıklarınızı ilk kez ve bir seferde okudum..
Aracınız, karavanınız, aileniz ve de bahçeniz çok güzel. :smiley:
Ayrıntılı anlatım ve fotoğraflar içinde ayrıca teşekkürler...
Umarım mutluluğunuz ve gezileriniz daim olur.
Görüşmek dileğiyle,
Selamlar.

Murat Arabacı

Murat bey,harcadığınız mesaiye değmiş olması çok güzel.Beğenileriniz ayrıca teşekkürler,elimizden geldiğince ayrıntılar sunduk,istedikki gezimizi okuyanlar bizlerle beraber gezsin,görsün ve bilgilensin.İlerideki gezileri için notlar alsın,amacına ulaşmış olması sevindirici.

Ertan bey bende bir sözcü okuru olarak www.sozcu.com.tr sitesinin bugün itibariyle yayına girdiğini sizin vasıtanızla paylaşayım. Ben gerçi siteside olsa, hafta sonları mutlaka satın alıp okuyorum ( destek olmak lazım ).

Bende karavan meraklısı olarak sitede dün akşam fark ettiğim gezi yazılarınızı dün gece 1.30 kadar evden baktım, kalan az sayfalarıda işimdeki pc'den açıkçası imrenerek okudum.

Bu sebeple sizi, ailenizi, ve jipinizi ve karavanınızı allah nazarlardan saklasın. Kazasız ve belasız nice yolculuklar dilerim. Kem gözlerden korusun.

Saygılarımla.

Samsung Galaxy S II telefonumdan Tapatalk programı ile gönderildi.

Yiğit bey öncelikle size teşekkür ediyorum,bu vatanı gerçekten seven her ferdin SÖZCÜ gazetesini okuması gerekir."Haksızlığa, ,işlenen suçlara ses çıkarmayanlar hem o suça dolaylıda olsa iştirak eder,hemde günahınıda çeker"

Gezimizi beğenmeniz,ayrıca ben ve ailem için tüm içten dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Sizin gibi insanlar sayesinde geleceğe umutla bakıyorum.Saygı bizden olsun,sevgilerle.

Ertan kardeşim çok zaman oldu senin sayfana yazmayalı.Biliyorsun bir kaza geçirdim ve yazmayada okumayada fırsat bulamadım almış olduğun karavanın çok güzel ve gezilerinide hem başından bakarak çok güzel fotolarla bizleri aydınlatmışsın.Kardeşim burda biz karavancılar zaman içinde bir birbirimizi kırdığımızda olmuştur ama ne varki yine burdan bir birimizi takip ederek dertlerimizi paylaşıp o güzel gezilerimizde bir birimize ışık tutuyoruz.Onun içinde eğer burdan bir birimize karşı bir hatamız olduysa lütven unutalım.Seni takipteyim inşallah iyileşeyim bir yerde muakkak karşılaşacağız.Saygılarımla

Ayhan abi öncelikle dileğimiz bir an önce sağlığına kavuşmandır.

Karavanım,evet gerçekten çok güzel ama ben satacağım yada takas edeceğim şöyle tam donanımlı bir motokaravan ile,satılmazsada çok beklemem yinede alacağım kafama göre bir motokaravan,artık kısmet diyoruz.

Abi ben çok unutkan bir insanım,kırgınlık vs yok öle bir şey ben hatırlamıyorum.

Ama bu gün ama yarın illaki karşılaşırız,selamlarımla.

Uzun süredir siteye giremediğim için anca okuyabildim gezinizi. Öncelikle karavanı teslim alırkan yaşadığınız olaylar ve heyecanınız benim karavanımı alırken yaşadığım heyecana götürdü. hem okudum hemde kendim aklıma gelip güldüm. :smiley: Mükkemmel fotoğraflarla zenginleştirilmiş çok güzle bir yazıydı ama bayağı zamanımı aldı :smiley: Çanakkale şehitlik gezisi beni tekrar oralara götürdü. Devamını da bekliyoruz. Yalnız yalnış anlamazsanız benim bir eleştirim olacaktı. Yılanı keşke öldürmeseydiniz!

Bu arada bir önerim olacaktı. Karavan bahçenizde durduğu zamanlarda üst tarafını bir naylon veya koruyucu ile aralık kalacak şekilde örterseniz. (Yani aradan hava geçerse daha iyi olur) Karavanın ömrünü de uzatmış olursunuz. Tabii ufak bir kamelya altına koymak ta olabilir.

Bir Tekirdağlı olarak buralardan sevgiler,
Özgür

Not: Çekiciniz çok güzel ve çok yapılı. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Aracı ilk alırken çekmiş olduğunuz fotoda tamponun karşıdan bakınca sağa eğik olduğunu farkettim. gözünüzden kaçtıysa diye söyleyim dedim. Hazır kaporta boyaya girmişken araç.

Ertan Bey,

Gezinizi baştan sona keyifle izledik. Bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Daha nice güzel geziler dileğiyle.. selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR