Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 497
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,434
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Bilmeyenler için belirtmek isterimki,bir ara foto çekmek için durduğumda,aracı tekrar hareket ettirmek istedim fakat hızlı 4 çekerde dahi kalkmadı yerinden araç.Sonrasında ağır 4 çekere takarak hiç zorlanmadan kaldırabildim.

153.JPG

154.JPG

155.JPG

156.JPG

157.JPG

Etiketler

Farkındaysanız gecemi gündüzüme takarak bir an önce şu gezi sayfamı sonlandırmak için yoğun çaba sarfediyorum,bir an önce bitsede kurtulsam diye.İnanın riyakarlığımız yüzünden midem bulandı.

Neyse çokda zorlanmadan kendimizi Gelibolu'ya gelmeden hemen önceki dinlenme tesisi olan akaryakıt firmasına attık.Araçlarımı yıkamacının içine sokarak yıkattım.Bu arada çocuklar kahvaltılarını yapıyorlardı,daha sonra bende katıldım onlara ve masaj koltuğunda rahatladım.Aleyna'nın çok hoşuna gitti bu koltuk bir kaç kez tekrarladı kahkahalara boğularak.

158.JPG

159.JPG

160.JPG

161.JPG

162.JPG

Gelibolu'da bir demirci bularak ayağı tamir ettirdik,sağolsunlar ince işçilik göstererek detaylı iş çıkardılar.

163.JPG

164.JPG

165.JPG

166.JPG

167.JPG

Rahatlamış,kendimize gelmiş ve karavanımızdaki ufak sorunuda halletmiş olmanın verdiği mutlulukla yolumuza devam ettik.
İbrice limanındayız.

168.JPG

169.JPG

170.JPG

171.JPG

172.JPG

Hazır aklıma gelmişken;bazı arkadaşlar gizli ambargo koyuyor kendince matah bir şey yapıyormuşcasına tatlı su kurnazları gibi hiç bir görseli kaçırmadan takip ediyor ,diğer yandan fıransızı oynuyorlar.Lütfen dürüst olun,en azından kendinize.Bakın benim bozulduğum konu bana mesaj yazılmaması değildir kesinlikle.Hatta yazılmaması çok daha iyi çünkü siteye yükleme yapıldığında atılan bir mesaj o gönderdiğiniz iletinin iptal olmasına sebeb oluyor.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89125.360#ixzz23grlZeYC

Dalyan bey, gezenbilirin en içten en zevkli konusunu beğenerek takip ediyorum. Lüzumsuz mesajlarla konunun bölünmesini sevmediğim ve sayflarca boş lafın takipçileri usandırdığını düşündüğümden bir şey de yazmıyorum. Aynı zamanda yukarıda yazdıklarınızada bir anlam veremiyorum. Kime neye üzüldünüz bu kadar?

AL1820' Alıntı:
Hazır aklıma gelmişken;bazı arkadaşlar gizli ambargo koyuyor kendince matah bir şey yapıyormuşcasına tatlı su kurnazları gibi hiç bir görseli kaçırmadan takip ediyor ,diğer yandan fıransızı oynuyorlar.Lütfen dürüst olun,en azından kendinize.Bakın benim bozulduğum konu bana mesaj yazılmaması değildir kesinlikle.Hatta yazılmaması çok daha iyi çünkü siteye yükleme yapıldığında atılan bir mesaj o gönderdiğiniz iletinin iptal olmasına sebeb oluyor.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89125.360#ixzz23grlZeYC

Dalyan bey, gezenbilirin en içten en zevkli konusunu beğenerek takip ediyorum. Lüzumsuz mesajlarla konunun bölünmesini sevmediğim ve sayflarca boş lafın takipçileri usandırdığını düşündüğümden bir şey de yazmıyorum. Aynı zamanda yukarıda yazdıklarınızada bir anlam veremiyorum. Kime neye üzüldünüz bu kadar?

Ali bey,selamlar.
Benim üzüldüğüm noktayı tam olarak anlamanız tabiki zor oradan,ancak benim yerimde olunrsanız hakkıyla anlayabilirsiniz.Ben yapı itibarı ile biraz hassas bir insanım,konular detaylı yani sadece tek bir konu değil

Biraz sivri dilli olabilirim ama bu benim samimi,içten aynı zamanda da fevri biri olmamdan kaynaklanan durumumu anlaşılır olmamasını gerektirmez.

Az önce moderatörümüz Güngör beyle bir ince atıştık ve yakında benden kurtulacaksınız hiç merak etmeyin sadece gezi sayfamı tamamlamak istiyorum dedim.Sonrasında kişiselleşti diyaloklarımız ama bana hiç bir yorumda bulunmadan bir anlamda onayladı siteden ayrılmamı.

Beni hiç kimsenin düşüncesi direkt ilgilendirmez ya saygı duyarım yada duymam bunu da açıkca belli ederim,hayatımda hiç bir zaman yanar döner olmadım,olmamda.

Yani kıssacası bu ve bunun gibi konular beni ziyadesi ile rahatsız etti,insanlarımızın riyakarlığı vs artık aşalım istiyorum bir takım komplekslerimizi yaşımızı başımızı almış koca koca adamlarız.Vizyonda ayrı,özelde apayrı olmayalım neysek o olalım istiyorum.Gereksiz havalara,farklı kişiliklere bürünmenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum.Saygı ve sevgilerimle.

sizi anlamıyorum, ama böyle güzel konular açacaksanız lütfen
site üyeliğinizi devam ettirin :smiley:
selamlar

Hararetimizi birer soğuk bira ile dindirdik.

183.JPG

184.JPG

185.JPG

186.JPG

187.JPG

Akşam kamp atacağımız yere karavanımızı yerleştirdim.

188.JPG

189.JPG

190.JPG

191.JPG

192.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.