Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 497
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,669
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

.

013.JPG

014.JPG

015.JPG

016.JPG

017.JPG

Etiketler

ertan abi öncelikle aracınız ve karavanınız hayırlı olsun.kazasız belasız ve güzel günlerde sevdiklerinizle olun inşallah.birkaç foto üstte güneylinin sahilinin nekadar temiz ve bakımlı ::smiley: olduğunu gösteren fotoğraflar içimi acıttı doğrusu.ben yıllar önceden bilirim orayı ve temiz şirin bir yerdi.şu medeniyet denilen şey ne meret bişeymiş geldiği yeri çöplüğe çeviriyor.oysa eskiden daha doğal ve güzeldi kanımca...

yasakşehir07' Alıntı:
ertan abi öncelikle aracınız ve karavanınız hayırlı olsun.kazasız belasız ve güzel günlerde sevdiklerinizle olun inşallah.birkaç foto üstte güneylinin sahilinin nekadar temiz ve bakımlı ::smiley: olduğunu gösteren fotoğraflar içimi acıttı doğrusu.ben yıllar önceden bilirim orayı ve temiz şirin bir yerdi.şu medeniyet denilen şey ne meret bişeymiş geldiği yeri çöplüğe çeviriyor.oysa eskiden daha doğal ve güzeldi kanımca...

Sizin gördüğünüz yer istisna genel olarak aslında gayet temiz ve düzenli.İyi dileklerin için teşekkür ediyorum kardeşim,eyvallah.

Artık saat bir hayli geç olmuş,karnımızda acıkmıştı.Yol üzerinde sulu ev yemekleri yapan bir lokanta gördük.Günlerden beri kuru yiye yiye içimiz kurumuştu.Lokantaya girdik bu sefer kuru ama sulu kurudan siparişlerimizi verdik :smiley:

Belki de tesadüf bilemiyorum günahları boynuna ,Kilitbahir'deki aynı durumla karşılaştık hesap 10tl fazla geldi benim itirazım üzerine hemen düzelttiler.

İnsanın aklına şu durum gelmeden edemiyor.Acaba bu yeni takdikmi?Nasıl olsa tatilciler hesabı incelemeden öderler mantığı ile onar kağıt gazlıyorlarmı?Allah bilir.Ama kuru,pilav ve cacık mükemmeldi gerçekten.

028.JPG

029.JPG

030.JPG

031.JPG

032.JPG

Afiyet olsun kardeşim.

Yemeğimizide yedikten sonra hanımla karavanımızın yanında tavla attık,çok güzeldi çok.
Yoldan gelen geçen herkes istisnasız bize baktı çoğu kıskandı bazısıda ne yapıyor bu deliler demişlerdir. ;D

034.JPG

035.JPG

038.JPG

036.JPG

040.JPG

Sabah vakti panoromik görüntüler.

041.JPG

042.JPG

043.JPG

044.JPG

045.JPG

Sabahı oraya günlük tutulmuş deniz balıkları satan arkadaştan 3 kilo balık aldım.1 kilosu sarpada denilen sarıgöz,1.100grm levrek(1tanesi geldi o kiloya)1 kiloda deniz çipurası.
Fiyatları,Çipura 15tl-Sarpa 15tl-Levrek ise 40tl fiyat çekti satıcı.Ben,toptan üçüne bir ellilik sıyırayım anlaşalım deyince okeyledi.

Evelki akşamı limanda tanıştığım balıkçıyada sipariş vermiş,sabahı oda tutduğu 1.300kglik kolyosu 10 tlden verdi.
Diğer balıkları balıkçımız temizlemiş,kolyosları ben sahilde denizin içinde temizledim.Çıkanlarıda ufak balıklara yedirdim :smiley:

058.JPG

059.JPG

060.JPG

061.JPG

062.JPG

Güneylide çok güzel zamanlar geçirdikten sonra tekrar yollardayız.
İstikamet Kömür limanı.

063.JPG

064.JPG

065.JPG

066.JPG

067.JPG

Şimdi ben geri döndüm Gelibolu yönüne,oradaki benzinciye girerek Kömür limanı'nı sordum.Bana yoldan aşşağıya salınınca hemen küçük bir tabelada yazıyor dedi.Ben aynen onun dediği gibi yokuş bitiminde ufak tabelada yazan Kömür limanı yazan tabeladan sağ tarafa girdim.

Yahu arkadaş bu benim bildiğim Kömür liman yoluna hiç benzemiyor,yol tamamen stablize ve bozuk,neyse hayırlısı bakalım dedim.

Fındıklı(eski ismi şeytan köy)tabelasını görünce,tamam itfayecilerde bana buradan bahsetmişti barajın yanındaki son köy Fındıklı köyü diyorum ve yol gittikçe daha da bir bozuluyor ve virajlar inişler çıkışlar artıyordu.

068.JPG

069.JPG

070.JPG

071.JPG

072.JPG

Tek tesellim bu yolun aşşağı yönünden gelen yol ile birleşeceği,dolayısı ile asfalt yola gireceğim ümidi idi.Fakat her aştığım kilometre benim kaygılarımın artmasına sebeb oluyordu.

073.JPG

074.JPG

075.JPG

076.JPG

077.JPG

Yol iyice çekilmez bir hal almıştı artık ki oda ne?Kömürköy göründü uçurumun başından ;D
Yahu arkadaş burasının benim bildiğim Kömürköy,ile uzaktan yakından alakası yok.

Aleyna,"aaa burasımı ne kadar güzelmiş"diyordu. :smiley:Eşim ise olayın farkındaydı"Ertan sen eminmisin burası olduğuna"diye soruyordu.Ben kafam allak bullak ne diyeceğimi,ne yapacağımı bilemez bir halde,demekki burasıymış Kömür limanı diyebildim.Allahım ya :smiley:

Neyse aşşağıya indik,oradaki dalış klübünün hocası aynı zamanda işletmecisi şaşkın bir şekilde "siz iyi cesaret etmiş bu karavanla buraya indiniz"diyordu.Bize,"biz karavanları sezon sonları ve sezon başlarında çift çeker traktörler ile indirip çıkartıyoruz"diyordu.

Biz uygun bir yere karavanımızı çekmek isterken olayı iyice abartıp en tepe noktasına çektim ama oda ne?Karavanın kapısı arkaya dağa bakıyordu.Hadi tekrar aracın yönünü değiştireyim derken karavanın arka ayağını kayalardan birine sürttürdüm ve ayak yerinden çıktı.Karavanın altına yatarak tamir etmeye çalıştıysamda ı ıh olmuyor.Geçici bir çözüm bularak karavanı yerleştirdim ama bu arada kan ter içinde kalmıştım.

Aleyna ürkek bakışlarla "acaba başımıza bir iş gelmiş olabilirmi?"dercesine bana bakıyordu.Ben çocuğun daha fazla endişe ederek psikolojisinin bozulmaması için gülümseyerek yanına giderek,nasıl kızım beğendin değilmi,ne kadar güzel bir yer hadi denize girelim dedim.

078.JPG

079.JPG

080.JPG

081.JPG

082.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR