Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.
4.foto daki manzara daha önce kaldığımız ev pansiyonun balkon manzarası.
Çok yorulduk ve bir kahvede çay içelim dedik,çaylarımızı yudumlarken garsona,burada balık yiyecek nereyi tavsiye edersin diye sorunca,o sırada mekanda oturan sahibine seslenerek "arkadaşlar balık yemek istiyorlar"dedi.
Yüzüne baktım oldukça mülayim bir ifade vardı,"sizi misafir ederiz" deyince bizde olur verdik ve çaylarımızı içtikten sonra mekanlarına geçtik.
İşletmecinin eşi bayana,ben balık yanına bir bira alayım dediğimde bana "ramazanda alkol vermiyoruz"dedi.Aslında o anda kalkıp gitmek istedim ama masaya siparişler gelmeye başlamış,çocuklarda atıştırıyordu.
Madem ramazanda alkol yok o halde kapayın dedim,bana bir şey demeden baktı öle ablak ablak.
Yeri şöyle tarif edeyim.Kilitbahir'den limana giden yol üzerinde,hemen yanında yüksekçe kahve olan,tek geçide girmeden hemen önceki balıkçı.Zaten masanın fotolarından anlarsınız.Bunu neden yazdığımı şimdi açıklıyorum.
Ben ne tavsiye edersin balık için deyince,işletmeci arkadaş"mevsimi uskıumru"dedi.Porsiyona ne yazıyorsun?25 tl.okey 1 porsiyon uskumru...
Midye tava,midye dolma,köfte 3 kola 1 salata sipariş geçtik.Gelen balıklar son derece yavan,kalamar lastik gibi,midyelerde çok matah değildi.
Hesap?89tl.Yuh!.Adisyonu incelediğimde köfteye 20 tl yazmışlar,ben alimde adisyon bayanın yanına giderek ,siz köfteye 20 liramı yazıyorsunuz ?diye sordum.Ya hata olmuş 10 yerine 20 yazmışız,yersen...
İşletme sahibi sanıyorum utancından mekanı terk etti,
Burasını kesinlikle tavsiye etmiyorum.Bizi yakan çaycı garsona hani burasını bize sen tavsiye etmemişmiydin diye sorunca başını yere eğdi bende bir şey demeden yediğimiz kazığı hazmetmeye çalışarak çocuklara kalkın gidelim dedim.
Balıklar ve diğerlerinin çoğunuda kedilere yedirdik.