Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 497
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,473
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

marmariscj7' Alıntı:
Sayın Dalyan,bizlerin gezip göremediği yerleri sayenizde detaylıca vede bolca resimlerle adeta yaşayarak izliyoruz özellikle Çanakkaleyi bol fotoğraflarla bizlerle paylaşman beni çok duygulandırdı vatanımızı korumak adına toprağımızın her santimetre karesni canları pahasına korumaya çalışan Türk askerlerinin ebediyete ulaştıkları bu yerler şu zamanda ülkemizi boğan yobazlara adeta tarih dersi vermektedir bu topraklar kolay kazanılmadı bunu unutmasınlar.Sizlere binlerce kez sonsuz teşekkürler.

Asıl ben size teşekkür ederim.
Yine kabul etmedi site konu ile ilgili fotoları tekrar deneyeceğim.
Bende salonda izlerken için için ağladım inanın,hıçkırıklarım bogazımda düğümlendi.Bizler sağlam durdukça bu yobazlar bu ülkeyi parçalayamayacaklar benim hiç bir şüphem yok bu konuda,selamlarımla.

Etiketler

.

399.JPG

400.JPG

401.JPG

402.JPG

403.JPG

Bu günlük bu kadar yeterlidir sanırım,daha çok görsel var Çanakkale şehitlikler ile ilgili.

410.JPG

411.JPG

412.JPG

413.JPG

414.JPG

Dün akşam haberlerde Çanakkale savaşında kullanılan büyük topları toprak altından çıkarıp sergilendiği haberler verildi,mümkün olduğu kadar bütün toplar çıkartılıp sergilenecekmiş.

mayıstosböce' Alıntı:
Dün akşam haberlerde Çanakkale savaşında kullanılan büyük topları toprak altından çıkarıp sergilendiği haberler verildi,mümkün olduğu kadar bütün toplar çıkartılıp sergilenecekmiş.

Güzel haber,teşekkürler.

Kaldığımız yerden devam..

415.JPG

416.JPG

417.JPG

418.JPG

419.JPG

Merkezi gezdikten sonra tekrar vurduk kendimizi yollara.

446.JPG

447.JPG

448.JPG

449.JPG

450.JPG

57. Alay şehitliği yolunda tırmanıştayız.

451.JPG

452.JPG

453.JPG

454.JPG

455.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR