Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 497
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,481
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

.

364.JPG

365.JPG

366.JPG

367.JPG

368.JPG

Etiketler

Sayın dalyan;Uzun zamandır gidemediğimiz yerleri sayenizde zevle izledik.
Ayrıca karavanınızı ve aracınızı iyi günlerde kullanmanızı temenni eder,Ağilenizle birlikte bol geziler dileriz.

camper_02' Alıntı:
Sayın dalyan;Uzun zamandır gidemediğimiz yerleri sayenizde zevle izledik.
Ayrıca karavanınızı ve aracınızı iyi günlerde kullanmanızı temenni eder,Ağilenizle birlikte bol geziler dileriz.

İlginize ve iyi dileklerinize çok teşekkürler.

Ertan zevkle takip,deyiz devam kardeşim devam.

TUGAY58' Alıntı:
Ertan zevkle takip,deyiz devam kardeşim devam.

Abi devam ediyorum da şu resim yükleme işi beni gerçekten zorluyor,kaç kez oldu yüklediklerim uçtu gitti sabrediyoruz ne yapalım.

Ertan kardeşim bizler icin ayırdığın zamana ve emeğine teşekkürler.sıkıntı yaşadığını söylüyosun ama o sana sıkıntı bize tat veriyo sayenizde detaylıca geziyoruz kendinize ve ailenize iyi bakın lütfen sevgi ve saygılarımızla Tunay & Tugay.

Fotodaki ablamız orada tezgağı olan,ayrıca ablasıda çay bahçesini işleten kardeşler.Bize öyle şeyler anlattılarki yuh artık dedik,nemi anlattılar?
Gelen ziyaretçilerle bazı rehberlerin kavga bile ettiklerini,tartışma konusumu?Konu malum Atatürk düşmanlığı,yok efendim Atatürk bu savaşı kazanmamış bilmem ne hocanın duası ve mucizeleri,allah sizleri ıslah etsin yobazlar.

Fotoğraflardaki Selvi ağacı ise 600 yıllık,bir dalını kesince kan ağlıyor,akıyormuş..Savaş zamanı düşmana ordu askerleri gibi görünmüş ve bir gün orada bir kaç kişininde şahit olduğu ışın misali sarı bir ışık yaymış bu ağaç.Daha sonra itfayecilerle konuşurken konu bu ağaca geldi,doğrumudur anlatılan diye sorunca,kan akması yalan ama ışık yayması doğru bende rastladım dedi.

TUGAY58' Alıntı:
Ertan kardeşim bizler icin ayırdığın zamana ve emeğine teşekkürler.sıkıntı yaşadığını söylüyosun ama o sana sıkıntı bize tat veriyo sayenizde detaylıca geziyoruz kendinize ve ailenize iyi bakın lütfen sevgi ve saygılarımızla Tunay & Tugay.
Öncelikle saygı bizden.Şimdi göndermek istediğim konunun görselleri yine aynı sebeble kabul edilmedi,tekrar deneyeceğim.

Sayın Dalyan,bizlerin gezip göremediği yerleri sayenizde detaylıca vede bolca resimlerle adeta yaşayarak izliyoruz özellikle Çanakkaleyi bol fotoğraflarla bizlerle paylaşman beni çok duygulandırdı vatanımızı korumak adına toprağımızın her santimetre karesni canları pahasına korumaya çalışan Türk askerlerinin ebediyete ulaştıkları bu yerler şu zamanda ülkemizi boğan yobazlara adeta tarih dersi vermektedir bu topraklar kolay kazanılmadı bunu unutmasınlar.Sizlere binlerce kez sonsuz teşekkürler.

İşte daha önceki mesajımda bahsettiğim yeni yapılan,7 haziran da açılan bence gerçekten standartların üzerinde yapılmış,kompleks.Son derece modern,son teknoloji kullanılarak inşa edilmiş,dışarısı özellikle o gün aşırı sıcak olduğu halde muhteşem bir soğutma sistemi olan,genç bakımlı hostes bayanların refakat ettiği,özenilerek inşa edildiği her halinden belli olan,Çanakkale'ye şehitlerimize yakışan bir yer olmuş,helal olsun.

İçerideki salonlarda foto çekmek kesinlikle yasak,kültür bakanlığı destekli yapılmış ama ben içerde bir kaç foto çektimsede yakalandım.Görevli sildirdi ama bir tanesini sildim diğerlerini sakladım.

Toplam 10 salon gezdiriyorlar ilk salon genel tanıtım anlatım gibi.Biz başlayalı 10 dakika olmuştu içeri girdiğimizde o sebeble konuya tam vakıf olamadık.Takip eden 2. ve 3. salonlarda alt zemin hikayeye bağlı olarak hareket ediyor ve 3 boyutlu gözlüklerle seyrediyorsunuz,bir anlamda o anları bire bir yaşıyorsunuz.

10.ve son salona geldiğimizde Türkiye'nin nereden nereye geldiğini anlatan filmi seyrederken her ne kadar şüphelenmiş olsamda sonra ,yok ya ben yanılmışım dedim,fakat ilerleyen bölümlerde yanılmadığımı anladım.Bizim gül ile erdoğanın propagandasını çok profesyonelce yediriyorlar millete.

Ben ve eşim dayanamadık ve salonu terkettik,ayağa kalkarak görevli bayan ın yanına giderek ben bunların propagandasını seyretmek zorunda değilim çıkmak istiyorum dedim,bayanda tabiki dedi ve bizi çıkardı.Daha henüz program sona ermemiş,içerisi karanlık ve tanıtım(reklam)devam ediyordu.Çıktığımızda görevli bey yanımıza yaklaşarak resimleri sildirdi.(tek resim)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR