Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.
İşte daha önceki mesajımda bahsettiğim yeni yapılan,7 haziran da açılan bence gerçekten standartların üzerinde yapılmış,kompleks.Son derece modern,son teknoloji kullanılarak inşa edilmiş,dışarısı özellikle o gün aşırı sıcak olduğu halde muhteşem bir soğutma sistemi olan,genç bakımlı hostes bayanların refakat ettiği,özenilerek inşa edildiği her halinden belli olan,Çanakkale'ye şehitlerimize yakışan bir yer olmuş,helal olsun.
İçerideki salonlarda foto çekmek kesinlikle yasak,kültür bakanlığı destekli yapılmış ama ben içerde bir kaç foto çektimsede yakalandım.Görevli sildirdi ama bir tanesini sildim diğerlerini sakladım.
Toplam 10 salon gezdiriyorlar ilk salon genel tanıtım anlatım gibi.Biz başlayalı 10 dakika olmuştu içeri girdiğimizde o sebeble konuya tam vakıf olamadık.Takip eden 2. ve 3. salonlarda alt zemin hikayeye bağlı olarak hareket ediyor ve 3 boyutlu gözlüklerle seyrediyorsunuz,bir anlamda o anları bire bir yaşıyorsunuz.
10.ve son salona geldiğimizde Türkiye'nin nereden nereye geldiğini anlatan filmi seyrederken her ne kadar şüphelenmiş olsamda sonra ,yok ya ben yanılmışım dedim,fakat ilerleyen bölümlerde yanılmadığımı anladım.Bizim gül ile erdoğanın propagandasını çok profesyonelce yediriyorlar millete.
Ben ve eşim dayanamadık ve salonu terkettik,ayağa kalkarak görevli bayan ın yanına giderek ben bunların propagandasını seyretmek zorunda değilim çıkmak istiyorum dedim,bayanda tabiki dedi ve bizi çıkardı.Daha henüz program sona ermemiş,içerisi karanlık ve tanıtım(reklam)devam ediyordu.Çıktığımızda görevli bey yanımıza yaklaşarak resimleri sildirdi.(tek resim)