Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 497
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,522
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Evet büyük gün başlıyor.Kahvaltımızı yaptık ve bir dönemin battığı kahraman mehmetçiğimizin kahramanca savaştığı,düşman askerini dahi bağrına bastığı,son delikanlıların yattığı bence gerçekten kutsal olan ÇANAKKALE şehitlikleri turumuza başlamak üzere yola çıkıyoruz.

Toyatanın yüksekliğini tam anlaşılması açısından Aleyna olan foto önemli.

305.JPG

306.JPG

307.JPG

308.JPG

309.JPG

Etiketler

Şehitliklerdeki tüm görselleri çok özel olmadıkça hepsini yayınlayacağım.

Bu bizim yeni araçlarımız ile yaptığımız ilk gezi olduğu için araçların görsellerinide bir hayli paylaşıyorum.

Bizim bu gezimize ilgi mesaj olarak çok olmasada,ziyaret anlamında oldukça fazla olduğunu gözlemliyorum.Mesaj manyağı değiliz ancak motive anlamında gerekiyor.

Siteyi kendi malları gibi gören guruplaşmış bazı insanların saygısızlığınıda siz değerli dostların takdirine bırakıyorum.

Sanıyorum ki,bu geziden sonra başka gezilerlimizi paylaşmayacağız.Kırgınım!

310.JPG

311.JPG

312.JPG

313.JPG

314.JPG

sayın Dalyan iyi tatiller dilerim .tatil ve gezi için güzel bir yer seçmişsiniz bu arada her iki aracınızda hayırlı olsun .geçen sene bende motokaravanımla bu rota üzerinde hem şehitlik ziyareti hemde tatil yaptım gercekten çok güzel ve her türk insanının görmesi gereken yerler fotoları bekliyoruz.

SDC13604.jpg

SDC13599.jpg

Ee bizim bayram plani komple degisti :smiley: bizde kum kamp planlamistik sayenizde gormus olduk :smiley:

Not... paylasmaktan vazgecmeyin lutfen

raptor' Alıntı:
sayın Dalyan iyi tatiller dilerim .tatil ve gezi için güzel bir yer seçmişsiniz bu arada her iki aracınızda hayırlı olsun .geçen sene bende motokaravanımla bu rota üzerinde hem şehitlik ziyareti hemde tatil yaptım gercekten çok güzel ve her türk insanının görmesi gereken yerler fotoları bekliyoruz.

Tüm iyi dilekler için içten teşekkürlerimi sunarım size,her türk insanının kesinlikle görmesi gereken yerler gelibolu Çanakkale şehitlikleri bu konuda size tamamen katılıyorum.

Foto yüklemekte gerçekten ciddi anlamda sorunlar yaşıyorum,şimdi yüklediğim görseller yine dosya büyüklüğü nedeni ile retdedildi ama inadına devam edeceğim.

mrdnmz' Alıntı:
Ee bizim bayram plani komple degisti :smiley: bizde kum kamp planlamistik sayenizde gormus olduk :smiley:

Not... paylasmaktan vazgecmeyin lutfen

Vesile olduysak ne mutlu bize,sevgiler.

Büyükkemikli'deki limana inmedik,sonradan öğrendiğimize göre limanda batık bir denizaltı varmış.
Daha sonra gittiğimizde mutlaka o limana uğrayacağız.

339.JPG

340.JPG

341.JPG

342.JPG

343.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri