poyrazm
Ana Kamp
Değerli Gezenbilir Ailesi, 2009 aralık-2010 ocak tarihlerinde eşimle birlikte ve kendi aracımla Adana çıkışlı olarak Suriye-Ürdün-Lübnan'a gerçekleştirdiğim 15 günlük seyahatime ilişkin fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim. Seyahat öncesi gezi planını oluştururken ve otel rezervasyonlarında yine bu forumdan adını öğrendiğim Antakya orijinli bir seyahat firmasından yardım aldım. Bu bölge hakkında çok deneyimliler gerçekten.
[attachment=1]
Henüz Antakya'dayız. Onlarca defa ziyaret etmeme rağmen beni hep şaşırtmayı başarmış bir kent.
[attachment=2]
Suriye sınır kapıları yoğun ve problemli. Neyse ki küçük bir ücret karşılığında yardım alıyoruz. Dizel araçlar alınmıyor ve ayrıntılı triptik kontrolü var.
[attachment=3]
Artık Halep yolundayız. Eski Roma yolunu asfalt dökülmüş görmek etkileyici.
[attachment=4]
Halep çok kalabalık, trafik berbat, park yeri büyük sorun, ama yine de çok güzel.
[attachment=5]
Halep geceleri de güzel ve bir Adana'lıyı şaşırtacak kadar güvenli.
[attachment=1]
Henüz Antakya'dayız. Onlarca defa ziyaret etmeme rağmen beni hep şaşırtmayı başarmış bir kent.
[attachment=2]
Suriye sınır kapıları yoğun ve problemli. Neyse ki küçük bir ücret karşılığında yardım alıyoruz. Dizel araçlar alınmıyor ve ayrıntılı triptik kontrolü var.
[attachment=3]
Artık Halep yolundayız. Eski Roma yolunu asfalt dökülmüş görmek etkileyici.
[attachment=4]
Halep çok kalabalık, trafik berbat, park yeri büyük sorun, ama yine de çok güzel.
[attachment=5]
Halep geceleri de güzel ve bir Adana'lıyı şaşırtacak kadar güvenli.