bags78
Ana Kamp
iyi günler.98 2000model arası subaru almayı düşünüyorum fakat araç hakkında fazla bilgim yok.aradığım özellikler fiyatı düşük olsun,motor gücü yeterli olsun,vergisi avantajlı olsun,ve kullandıkça başıma dert olmasın. kullanım amacım offroad yarışlarına giderken yarış aracımı römorka bindirip şehirler arası yol yapmak,diğer zamanlarda da aile 4x4 dü olması.daha önceçok çeşitli arazi araçlarım oldu.kimi konforlu değildi,kiminin motor gücü römork çekmeye yetmiyordu.en son vitara 1.6 jlx se römork taktım aracı 2.vitesten 3.vitese atamadık motor gücü yetmedi.sormak istediklerim
1:98 eski forester lerin motor gücü(2.0)römork çekmeye(üzerinde samurai taşıyacak)uygunmudur.
2arça sorunu varmıdır ve çok pahalımıdır
3:vitara gibi diferansiyel kovanları aliminyummudur yoksa pik dökümmüdür.
4:kronik sorunları nelerdir
5:alırken nesine dikkat edilmelidir (örn.vitaranın arazide hırpalanmışlarınınkuleleri içe yatık olur ve araç devamlı aks arızası çıkarır)
6:diyelimki motor bitti .yeni motor yapmanın maliyeti nedir.
7:manuel vites olsun istiyorum tavsiye edermisiniz
1:98 eski forester lerin motor gücü(2.0)römork çekmeye(üzerinde samurai taşıyacak)uygunmudur.
2arça sorunu varmıdır ve çok pahalımıdır
3:vitara gibi diferansiyel kovanları aliminyummudur yoksa pik dökümmüdür.
4:kronik sorunları nelerdir
5:alırken nesine dikkat edilmelidir (örn.vitaranın arazide hırpalanmışlarınınkuleleri içe yatık olur ve araç devamlı aks arızası çıkarır)
6:diyelimki motor bitti .yeni motor yapmanın maliyeti nedir.
7:manuel vites olsun istiyorum tavsiye edermisiniz