Subaru Forester Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bags78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,190

Etiketler
Ynt: Subaru Forester Hakkında

merhaba arkadaşlar,bu foresterlara yükseltme kiti takılabiliyormu,kit le ilgili herhangi bir konu okumadım,foresterlar biraz alçak gibi ofroada çok uygun değil sanırım,gerçi ofroada kullanmıycam ama,köy yolları için çok alçak sanırım,bilgilendirirseniz çok sevinirim,saygılar

köy yolları için hiçte alçak değil, yol demeye bin şahit isteyen yerlere girip çıkıoyrum hiç sorun olmuyor...
ancak özel kiler ve hatta offroad'a uygun vites oran dişliler bile mevcut...
internette forester lift kit offroad kit diye aratırsanız bieçok ürüne ulaşabilirsiniz...
ayrıca kendiniz yapmak isterseniz tornacıda amortisör bağlantı yerleri ile şase bağlantı yerleri arasına yükseltme amaçlı flanş yaptırabilirsiniz, hazır kitlerde aynı şey...

Normal lastiklerim 60 yanaklı, kış lastiklerimde 65 yanaklı. Aracın yüksekliği hissedilir şekilde artıyor. Zaten sonraki kasalarda (2006'dan sonra sanırım) standart olarak 65 kullanılmaya başlanmış. Bu şekilde bir yüksekliği arttırmak mümkün. Ancak hızlı araç olduklarından denge kaybı olabileceğinden ben çok da yükseltmeyi düşünmem.

bence de aracın yüksekliği birçok yol koşulu için yeterli gözüküyor. yükseklik artışının virajlarda denge kaybı getirdiği unutulmamalı.

foresterdan bir şikayetiniz olmaz bakımını yaptığınız sürece zorlu arazi şartlarınada girmediğiniz sürece superdir

Bende 2004 subaru forester 2.0x aracım var otomatik...168.000km de aracımı caddemotorsdan aldım..şu anda 196.000 km de ve herhangibir ciddi problemle karşılaşmadım..alınca lpg taktırdım..lpg yi takan ustanın bilgisizliği yüzünden 3-4 ay uğraştım ..ondan sonra bir sıkıntım kalmadı..Forester hafıf arazı şartları için bence ıdeal bır arac..gerçi rusların vıdeolarını izlersenız ne kadar zor şartlarda da forester kullandıklarını görebılrısınız..benım aracımda LSD var..yanı 3 tekerlek patınajda olsa bile arka tekerleklerden birinin yere tutunması aracı kurtarmak için yetebılır(lastıklerınız iyiyse ve yerle temazsınız varsa)..karda,plaj kumunda veya çamurda şimdiye kadar herhangıbır sıkıntıyla karşılaşmadım üztelık aracta yazlık lastıkler olmasına ragmen..Onun dışında yol tutuş gerçekten diğer araclara göre gayet iyi..hem boxer motor olmasından kaynaklanan ağırlık merkezının yere yakın olması hemde süreklı awd olması dolayısıyla kolay kolay aracı yoldan çıkaramazsınız..

ha sorarsanız ki bi dahakı aracınız ne olur diye cevabım..2006 Subaru forester 2.5 Turbo..biraz param olursada 2008 sonrası 2.5 turbo...çok param olursada Yeni kasa Forester turbo... :smiley:

forester yaşam tarzı sıfır tenekeye bineceğine 100 bınde kı subaruya bın bak şunu güzelliğine

image.jpg

Benımkıde 209.000km de ama dışarıdan bakanlar pek ınanmıyor bu km de olduguna :smiley:

1017642_10151593258908355_64343064_n.jpg

1002473_10151664909693355_89447612_n.jpg

543908_10151250568773355_2146158340_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR