hasanbasrib' Alıntı:teşekkürler.. bir miktar 2 ölçüde yaptırıcam, yaptırdığımda haber veririm isteyen olur ise ücretsiz (kargo sizden) gönderirirm
hasanbasrib' Alıntı:teşekkürler.. bir miktar 2 ölçüde yaptırıcam, yaptırdığımda haber veririm isteyen olur ise ücretsiz (kargo sizden) gönderirirm
hasanbasrib' Alıntı:sticker isteyen tüm arkadaşlara gönderileri yaptım bilginiz olsun
9 adet kaldı..
alanlara hayırlı olsun
lokman bey sizede göndermiştim ama ya siz adreste yoktunuz yada adressiniz eksikti, telefonunuz olmadığından kargocularda iletişime geçemediğinden iade geldi bilginize..
adresinize kargo hazırlandı ama salı günü kargoya verilecektir.. saygılar..TUNCO' Alıntı:Adresimi özel mesaj yolu ile size ilettim. TEŞEKKÜRLER.
albatrosses adızı ve soyadınızı da yazınız kime göndereceğim?Albatrosses' Alıntı:ipekyol mahallesi 2.gazi sokak alkan apt. no:22 ş.urfa arabam için gönderebilirseniz sevinirim teşekkürler.
hasanbasrib' Alıntı:adresinize kargo hazırlandı ama salı günü kargoya verilecektir.. saygılar..
albatrosses adızı ve soyadınızı da yazınız kime göndereceğim?
hasanbasrib' Alıntı:adresinize kargo hazırlandı ama salı günü kargoya verilecektir.. saygılar..
albatrosses adızı ve soyadınızı da yazınız kime göndereceğim?