Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,943
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!

2. Taraklı Karavan festivaline gelsede orada alabilsek iyi olur.

Etiketler

Arkadaşlar merhaba,

Gezenbilir logosu ektedir. Dileyen arkadaşımız hem kendisine hem de çevresindekilere dilediği kadar yaptırabilir.

Sağlıcakla,
Sedat

Dosyayı tekrar gönderiyorum arkadaşlar. İlgi ve alakanıza teşekkürler :smiley:

GB.jpg

teşekkürler.. bir miktar 2 ölçüde yaptırıcam, yaptırdığımda haber veririm isteyen olur ise ücretsiz (kargo sizden) gönderirirm

arıyoruz bulamıyoruz, gönderen olursa teşekkürler. gezilerimizde imzamız olur. :smiley:
serdar emmiler yahya kemal cad.38 /7 yenimahalle ankara

i

Sn Hasanbasrib,
teşekkürler.. bir miktar 2 ölçüde yaptırıcam, yaptırdığımda haber veririm isteyen olur ise ücretsiz (kargo sizden) gönderirirm
Yaptırdığınızda ben gelir sizden alabilirim. Hemde tanışmış oluruz. Teşekkürler. :smiley:

Hasan bey bende çıkartmaya talibim.İlginiz için şimdiden tşk. ederim, salıcakla kalın. Lokman Çetin, T.başı mah. Çapraz sok. 10/14 K.ören/ Ankara

yol' Alıntı:
Dosyayı tekrar gönderiyorum arkadaşlar. İlgi ve alakanıza teşekkürler :smiley:

teşekkürler tabelacılara bir sorayım ne kadara çıkarıyorlar.

arkadaşlar stickerlar geldi çok kaliteli basılmamışsada iş görür.. ilk adres ve telefon bilgisini verene hazırladığım bir büyük(59x11cm) birde küçük(35x11cm) stickerları kargo ile göndereceğim, her hangi bir şey talep etmiyorum kargo ücreti alan kişiye aittir, tek talebim kargoyu iade yapmamanız. Aras kargo ile kutunun içinde rulo yapılmış halde dosya formatında göndereceğim 3-4 TL'ye her yere gönderiyolar diye biliyorum.. hazırda 17 adet vardır alanlara bir büyük birde küçük göndereceğim..

arkadaşlar stickerlar geldi çok kaliteli basılmamışsada iş görür.. ilk adres ve telefon bilgisini verene hazırladığım bir büyük(59x11cm) birde küçük(35x11cm) stickerları kargo ile göndereceğim, her hangi bir şey talep etmiyorum kargo ücreti alan kişiye aittir, tek talebim kargoyu iade yapmamanız. Aras kargo ile kutunun içinde rulo yapılmış halde dosya formatında göndereceğim 3-4 TL'ye her yere gönderiyolar diye biliyorum.. hazırda 17 adet vardır alanlara bir büyük birde küçük göndereceğim..
Teşekkür edriz.
Adresim:
Ahmet Arı
Küçük çamlıca Ufuk Sk 3/7 Üsküdar-İstanbul

İlginiz için çok tşk ederim. Lokman Çetin , t.başı mah. Çapraz sok. 10/14 K.ören- Ank.

sedat bey mümkünse bende fotograftaki land-rover series III için 2 adet ve 2008 ford transit 130S aracım içinde 1 adet sticker rica edebilirmiyim Kocaeli İzmit Sanayi şb. Birol ÖZTÜRK telefon ihbarlı 542 347 14 15 şimdiden teşekkürler....

Ahmet bey bu gün kargoya veririrm..
Çok teşekkür ederim. Bu gün kargodan teslim aldım.
Sağolasın Sn. hasanbasrib kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri