Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,997
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!

Değerli arkadaşlar,
daha öncede belirtmiştim kısıtlı sayıda karavan gurubu için tedarik ettiğim stickerler bitmiştir. Yeni parti olarak bana ulaşırsa
daha önce olduğu gibi sadece karavancılara değil tüm üyelerimize göndermeye çalışırım. Selamlar.

Etiketler

güngör' Alıntı:
Değerli arkadaşlar,
daha öncede belirtmiştim kısıtlı sayıda karavan gurubu için tedarik ettiğim stickerler bitmiştir. Yeni parti olarak bana ulaşırsa
daha önce olduğu gibi sadece karavancılara değil tüm üyelerimize göndermeye çalışırım. Selamlar.

İlginiz için çok teşekkür ederim; esen kalın...

Levent bey çok rica ederim ama neden sticker hep ''az sayıda ve yetersiz '' basılıyor? Unutmayınız ki bu site bizler sayesinde var.Ve reklam verenler de bizler varız diye reklam veriyor.Yani artık büyük bir site burası.Sticker yaptıramamanızın sebebi nedir?Kusura bakmayın ama ben 3 keredir istiyorum ve hala ortada sticker yok.Ben aracımla sizin bedava reklamınızı yapacağım ama maalesef hala yetersiz basılmış.Lütfen biraz hassasiyet.

outlaw06' Alıntı:
Levent bey çok rica ederim ama neden sticker hep ''az sayıda ve yetersiz '' basılıyor? Unutmayınız ki bu site bizler sayesinde var.Ve reklam verenler de bizler varız diye reklam veriyor.Yani artık büyük bir site burası.Sticker yaptıramamanızın sebebi nedir?Kusura bakmayın ama ben 3 keredir istiyorum ve hala ortada sticker yok.Ben aracımla sizin bedava reklamınızı yapacağım ama maalesef hala yetersiz basılmış.Lütfen biraz hassasiyet.

Herşeyi bi kenara koyun ben üstüne para bile verebilirim.
İzci ve gezenbilir sticker'i bulmanın bu kadar zor olabileceğini tahmin etmiyordum :(

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Herşeyi bi kenara koyun ben üstüne para bile verebilirim.
İzci ve gezenbilir sticker'i bulmanın bu kadar zor olabileceğini tahmin etmiyordum :(
Ayynen öyle:smiley: Guruplaşmamı var nedir anlamadım ki?Nasıl sticker olmaz nasıl basılmaz?

Arkadaşlar merhaba, bizim bastırdığımız stickerlar dayanıklılığı ve görselliği nedeniyle malesef ciddi maliyeti olan stickerlar. Özel işçilik gerektirdiği için yapımı da zaman alıyor. En son sene başında yaptırdığımız 1000 adet sticker yapıldığı ay içinde bitti. Yeni stickerların siparişi verildi, çok çok sağolsun Gökalp arkadaşımız (Alp Reklam) bu konuda bizlere çok yardımcı oluyor ama 1000 stickerın teslim edilmesi 1 ayı bulabiliyor. İlk gelen stickerlardan sizlere göndereceğim söz...

Bu arada bir dip not; tüm sponsorlarımızla barter anlaşması yaparak çalışıyoruz... Malesef Gezenbilir'in dişe dokunur bir gelir kaynağı yok ve tüm bu gibi masrafları kendimiz karşılıyoruz. Bu konuda da sizlerden ayrıca anlayış bekliyoruz...

selamlar
1 adet bnde istiyorum nasıl olur bilmiyorum adres bilgilerimi veriyorum ama anlayısınıza sıgınarak :-[
cumhuriyet alanı no 1 devrek zonguldak
fatih SİVİŞOĞLU
tesekkür ederim

İstanbul dışından sticker isteyen arkadaşlar adreslerini yazarsa stickerlar gelir gelmez kargolamaya başlarız :smiley: Bu arada tek tek göndermek yerine mesela Zonguldaklı diğer arkadaşlarla da organize olsanız ve hepsini size göndersek olur mu acaba Fatih bey?

yol' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba, bizim bastırdığımız stickerlar dayanıklılığı ve görselliği nedeniyle malesef ciddi maliyeti olan stickerlar. Özel işçilik gerektirdiği için yapımı da zaman alıyor. En son sene başında yaptırdığımız 1000 adet sticker yapıldığı ay içinde bitti. Yeni stickerların siparişi verildi, çok çok sağolsun Gökalp arkadaşımız (Alp Reklam) bu konuda bizlere çok yardımcı oluyor ama 1000 stickerın teslim edilmesi 1 ayı bulabiliyor. İlk gelen stickerlardan sizlere göndereceğim söz...

Bu arada bir dip not; tüm sponsorlarımızla barter anlaşması yaparak çalışıyoruz... Malesef Gezenbilir'in dişe dokunur bir gelir kaynağı yok ve tüm bu gibi masrafları kendimiz karşılıyoruz. Bu konuda da sizlerden ayrıca anlayış bekliyoruz...
Kardeşler arkadaşlar abiler bunda bize düşen bir durum varsa bizler bu konuda yardımcı olmaya hazırız.
Günümüz Türkiyesinde her adım başı kıytırık tintirik dernek, şube ya da vakıfken bizlerin internet köşelerinde kalmamız içimi acıtıyor desem yalan söylememiş olurum. Lokal il ilçe bazında klüpler var güzel işler başaranlarıda var. Lakin büyük bir çatı herkesi kanatları altına toplayabilir; Yaban bunu en güzel örneği.

sedat bey organize olayı biraz zor gibi lakin zonguldak grubu yok gibi bişey gezenbilirde mümkünse ben 2 adet istiyorum
tesekkür ederim...

yol' Alıntı:

Sedat bey açıklama için teşekkürler. Biz ankarada jeplerden oluşan 18-20 araçla her hafta etkinlik yapan bir gurubuz ,herkes sticker istiyor ve kimsede sticker yok.Son etkinliklerimiz sırası ile karagöl 23 nisan kampı, kızılcahamam, kılıçlar göleti vs. bu haftada at binme kızılcahamam at çiftliği etkinliğimiz var.herkes sticker istiyor.verdiğiniz söze istinaden adres veriyorum:smiley: ve tekrar rica ediyorum: Öveçler 4. cadde 151/b elit emlak dikmen/Ankara Savaş Tanır TEŞEKKÜRLER

:eek: burası offroad olmuş Levent Bey'im kolay gelsin. :smiley:

levent bey 2det büyük 2adet küçük banada yollarmısınız.
Bahattin ŞANLI
Küçük minare mah.Çarşıbaşı cd.Mustafa Turgut Bey Apt altı NO:8-1 SİVAS(ÖZŞAN MÜHENDİSLİK)

Levent Bey bende campçıyım römorkum ve arabam için birer tane bende istiyorum ilginize teşekkür ederim
Haşmet GEZİCİ
EmirbeyazıtMah.Fevzi Altınay cad.14/4 MUĞLA

levent bey bende 2 adet küçük istiyorum gelince göndermeniz dilegiyle orhan cirit adres: şefkat mah.erciyes sok.no:29/A keçiören Ankara

Sevgili adminler siz işi gücü bırakıp şu sadece sticker işiyle uğraşsanız köşeyi dönersiniz :smiley:
Demedi demeyin soysuzun birinin oğlu basar sizin adınıza sahtesini imitasyonunu salar piyasaya aç olan bizler de 3 er 5 er alırız sonra sizler pişman olursunuz....
Demedi demeyin!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri