Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,047
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Sevgili adminler siz işi gücü bırakıp şu sadece sticker işiyle uğraşsanız köşeyi dönersiniz :smiley:
Demedi demeyin soysuzun birinin oğlu basar sizin adınıza sahtesini imitasyonunu salar piyasaya aç olan bizler de 3 er 5 er alırız sonra sizler pişman olursunuz....
Demedi demeyin!!!
Aylardır insanlar sticker bekliyor sayın adminlerin ağzına bakarak...Dışardan biri bastıracaksa neden soysuzluk olsun.Bunu yapacak müteşebbise ben tebrikler bile der parasını da basar alırım!

Etiketler

Stikerler basıldığında banada 1 adet karavan 1 adet araba için yollamanızı rica ediyorum.
Şükrü Doğantürk
Bizimkent sitesi B4-07/B blok D:35 Beylikdüzü-İstanbul

outlaw06' Alıntı:
Aylardır insanlar sticker bekliyor sayın adminlerin ağzına bakarak...Dışardan biri bastıracaksa neden soysuzluk olsun.Bunu yapacak müteşebbise ben tebrikler bile der parasını da basar alırım!
Valla Kaptan, bulursan bana da al; bulursam sana da alacağımdan emin ol! kaç zamandır bu işi sadece ikimiz kovalıyoruz.
Ben samimiyetlerinden şüphe duyuyorum

Estağfurullah Orçun bey, Savaş beyin de dediği gibi neden soysuzluk olsun? Aramızda kendi aracının cam boyuna göre kendi stickerını yapan sayısız arkadaşımız var. Dilerseniz size de logomuzu gönderebilirim...

outlaw06' Alıntı:

bana da logo gönderebilir misiniz

kasimpinar01@hotmail.com

saygılar

Sedat bey anlaşılan adminlerin sticker bastıracağı yok:smiley:)) Bir ümittir bekleyecem ama.Biz hemen her hafta 10-15-20 araç etkinlik yapıyoruz ve hiçbir araçta yok sticker.Lütfen 10-15 adet alayım.Adres tekrarı: ::smiley:))
Öveçler 4. cadde 151/b elit emlak dikmen /ankara

outlaw06' Alıntı:
Sedat bey anlaşılan adminlerin sticker bastıracağı yok:smiley:)) Bir ümittir bekleyecem ama.Biz hemen her hafta 10-15-20 araç etkinlik yapıyoruz ve hiçbir araçta yok sticker.Lütfen 10-15 adet alayım.Adres tekrarı: ::smiley: ))
Öveçler 4. cadde 151/b elit emlak dikmen /ankara
Savaş kardeşim sanırım gelmicek :-\ bize en iyisi logoyu göndersinler biz damacımızda bastıralım ;D

bende bir tane istiyorum
Yaz koltuk serince sokak no 20 siteler ankara

outlaw06' Alıntı:
Ama bendeki yüzsüzlüğe bakarmısınız; 10-15 tane istiyorum:smiley:))))))))))))Kendi halime gülesim geldi!
aaa olur mu sonucta hepimiz "gezenbilir"ciyiz ;) bende 30 tane istiyoprum o zman ;D

yol' Alıntı:
Estağfurullah Orçun bey, Savaş beyin de dediği gibi neden soysuzluk olsun? Aramızda kendi aracının cam boyuna göre kendi stickerını yapan sayısız arkadaşımız var. Dilerseniz size de logomuzu gönderebilirim...

Logoyu Gezenbilir sitesine koyarsanız herkez faydalanabilir.
Kenan YAMA

Bende 2 aracım için istiyorum.Yada kendim bastırıcam ve Eskişehir'de isteyen arkadaşlara dağıtabilirim.Tabi taslağı varsa bana mail atarsanız daha hızlı olur.
Benim mail adresim şirkette kullanıldığı için oğlumunkini veriyorum.Oda koyu gezenbilirci ve off road'çu dur. ;D cagatay.uugur@hotmail.com

lütfen bende iki adet istiyorum.
şimdiden teşekkür ediyorum.

mehmet kımır
oğuzlar mah. 1604 sk. 2 c blok nu.:33 etimesgut/ankara

nasıl bir sticker hazırlandığını küçük bir resim olarak paylaşabilirisiniz? ve ölçülerini..?
L200'üme yapıştırmayı istiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri