Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan celo53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 307
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,426
Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

ali kardeş tekrar geçmiş olsun fazla yatırma canavarı tembelleşmesin ;)

Etiketler

yns' Alıntı:
ali kardeş tekrar geçmiş olsun fazla yatırma canavarı tembelleşmesin ;)
Yok abi aksamdan sabaha kadar Yaticak ben ne kadar dinlemiyorsak canavar da okadar dinleniyor:smiley:

Anlaşılan ekip kendine gelmiş :smiley: O zaman yeni bir rota için arayışlara başlama vakti geldi diye düşünüyorum.

ssangyavuz34' Alıntı:
Anlaşılan ekip kendine gelmiş :smiley: O zaman yeni bir rota için arayışlara başlama vakti geldi diye düşünüyorum.

yavuz'um kar olsun yeni rotada'da,hafta sonu yağacak deniliyordu yağdıysa bi daha çiğnemek lazım sizin evin önünü gündüz gözüyle,gece olmuştu tepinemedik,bi mangal yapmak lazım,semaveri yakmak lazım; tabi bunları yapmak için sabah erken çıkmak lazım dimi ;) :D

Paylasımiçin tskler emeginize saglık sayenizde bu araclarıda tanımıs ve olumsuzlukların şehir efsanesi oldugunu bizlere izlettiniz tskler...

Ali bey; Aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederim.Aracınız otomatik şanzıman mı ? otomatik ise vites kolunun yanındaki ( W-S ) yazan düğme ne işe yarıyor. saygılar.

amigo' Alıntı:
Paylasımiçin tskler emeginize saglık sayenizde bu araclarıda tanımıs ve olumsuzlukların şehir efsanesi oldugunu bizlere izlettiniz tskler...

amigo biz teşekkür ederiz güzel bir tespit ''ŞEHİR EFSANESİ,,

araçların olumsuz hiç bir yanı yok, bizim yaptığımız etkinlikte 50 cm civarı karda 3-4 saat zaman sürdü yaylaya çımamız ama çıktık.araçlarda zorlanmadı,olumsuz konuşup yazanlar bence sadece duyduklarıyla yorumluyor diye düşünüyorum,insanımız bunu neden yapar anlamıyorum,fiyat,konfor,vergi,güç avntajları olan bir araç için.?

eğer biz gece olmasaydı da tamamını videoya çekebilseydik(burda ki görüntülerde güzel çeken arkadaşlara tskkür ;D yükseğe çıktıkça kar kalınlığıda arttı)çok daha güzel ve zorlu görüntüler çıkardı.inşallah bidahaki sefere ;)

MAXİMA' Alıntı:
Ali bey; Aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederim.Aracınız otomatik şanzıman mı ? otomatik ise vites kolunun yanındaki ( W-S ) yazan düğme ne işe yarıyor. saygılar.
Tuncer bey otomatik şanzımanlarda W kış ve kaygan yollarda kullanın için, S ise normal seri kuru zeminlerde kullanım için.

Sayın celo 53 ;ssangyong'un kendi sitesinde bile ulaşamadım bu bilgiye. paylaşım için teşekkürler. :smiley:

MAXİMA' Alıntı:
Sayın celo 53 ;ssangyong'un kendi sitesinde bile ulaşamadım bu bilgiye. paylaşım için teşekkürler. :smiley:
ben aracı alırken nette ve bayide,EBDnin ve hatırladıgım kadarı ile oto.klimanın da
oldugunu söylememişlerdi ;D
EBD'nin ne oldugunu öğrenince hoş süpriz olmuştu.

MAXİMA' Alıntı:

Bu tür bilgiler genelde kullanım kitapçıklarında olur diye tahmin ediyorum ( zaten hiçbir markanın sitesinde araç hakkında detaylı bilgilere ulaşılamıyor )
Aslında ssangyong un sitesinde araçların özellikleri hakkında yazmadıkları daha çok özellikler var araçlarda. Başka sitelerde bakıyorum adam sayfa dolsun diye teknik özellikler ve donanım bölümlerine olmadık şeyleri bile yazmışlar... :D

Yunus sahibinden com.da 16 jant buldum mesaj attım ondan haber bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ssangyong-cular-bulunmaz-firsat/detay

Eğer jantllarda anlaşabilirsem lastik olaraf bf goodrich düşünüyorum,aşagıdaki ölçülerden yada lastiklerden hangisini tavsiye edersin.Yanakları maximum yükseltmek istiyorum sınır olarak hangi ölçü kurtarır.

http://www.lastiknet.com/catinfo.asp?mrk=22

celo53' Alıntı:
Eğer jantllarda anlaşabilirsem lastik olaraf bf goodrich düşünüyorum,aşagıdaki ölçülerden yada lastiklerden hangisini tavsiye edersin.Yanakları maximum yükseltmek istiyorum sınır olarak hangi ölçü kurtarır.

http://www.lastiknet.com/catinfo.asp?mrk=22

jant fiyatları iyi, alırsın inşallah. benim bulduklarım nerdeyse sıfır fiyatına yakın,bunlar iyi.
valla selim,benim lastikler 245/75/16 boşluğu bu araçlara göre bence üst sınır sayılır, ediz'inkiler 265/75/16 fazla geldi bize beraber karar verdik bu ölçüye.yani ölçü 245/75/16.bf goodrıch diş desenlerine benziyor benimkiler ben memnunum,ayrıca lastik fiyatlarında düşme var,kış bitiyor ondandır herhalde,ben 250 ye almıştım şimdi 230 diyor arkadaş fiyatlar iyi.

16 jant takınca yükseltme gerekecek zannedersem ;)

Selim abi
Jantlar Guzel pazarlığını yapıp hemen al kaçırma! Lastikler icinde salı gunu ben çalışmıyorum sende müsait olursan bahsettigim Levent lastikten(bostanci) BFG'ler için bir fiyat alalım ayrıca senin vergi indirimi ıcin gerekli evrakları da düzenleriz görüşürüz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR