Yok abi aksamdan sabaha kadar Yaticak ben ne kadar dinlemiyorsak canavar da okadar dinleniyoryns' Alıntı:ali kardeş tekrar geçmiş olsun fazla yatırma canavarı tembelleşmesin
ssangyavuz34' Alıntı:Anlaşılan ekip kendine gelmiş O zaman yeni bir rota için arayışlara başlama vakti geldi diye düşünüyorum.
amigo' Alıntı:Paylasımiçin tskler emeginize saglık sayenizde bu araclarıda tanımıs ve olumsuzlukların şehir efsanesi oldugunu bizlere izlettiniz tskler...
Tuncer bey otomatik şanzımanlarda W kış ve kaygan yollarda kullanın için, S ise normal seri kuru zeminlerde kullanım için.MAXİMA' Alıntı:Ali bey; Aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederim.Aracınız otomatik şanzıman mı ? otomatik ise vites kolunun yanındaki ( W-S ) yazan düğme ne işe yarıyor. saygılar.
ben aracı alırken nette ve bayide,EBDnin ve hatırladıgım kadarı ile oto.klimanın daMAXİMA' Alıntı:Sayın celo 53 ;ssangyong'un kendi sitesinde bile ulaşamadım bu bilgiye. paylaşım için teşekkürler.
MAXİMA' Alıntı:Sayın celo 53 ;ssangyong'un kendi sitesinde bile ulaşamadım bu bilgiye. paylaşım için teşekkürler.
celo53' Alıntı:Eğer jantllarda anlaşabilirsem lastik olaraf bf goodrich düşünüyorum,aşagıdaki ölçülerden yada lastiklerden hangisini tavsiye edersin.Yanakları maximum yükseltmek istiyorum sınır olarak hangi ölçü kurtarır.
http://www.lastiknet.com/catinfo.asp?mrk=22