Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,782

Etiketler
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

dostum araçi videse takmayi unutmusum.

iki hafta sonra sogucak yapacaksaniz biz geceden gidip kamp atacagiz (sorun çıkmazsa)
sabah size sicak cay ismarliyabilirim duruma gore

saol Mücahit kardeşim tşk ederiz.. :D o taraftaysak misafirliğe geliriz..... görüşmek üzere......

RedlinE' Alıntı:
dostum araçi videse takmayi unutmusum.

hahahaha ;D ;D ;D abi işte fark burda bizimkiler yolşeysi otomatik vites, hız sabitleyici, koltuk ısıtıcı filan olduğundan hem geçiyor hem popom kuru kalıyor ;D ;D ;D valla gelirsek sabah çayı güzel olur bir bakalım planlar çakışırsa.

oylemi...
valla birader burda böyle konuşupda yaylaya gelmeyin derim orda benim borum oter. demedi demeyin cem abi hariç:smiley:
50 gr lari fazla getir abicimm.

olacazda biz ikinci kanalda olacagiz diger gurupla abicim.
yani pek araçlarla ilgimiz yok.;)

asfalt seyisinin hava kararirken goruntusu 8) Gezer56 ya tesekkurler

th_CIMG4580.jpg

bu güzel fotğrfları çekip yükleyen herkese çok teşekkürler ederim. sayenizde bi günlük geziyi günlerce tekrar yaşıyoruz. ayrıca makineyi aracın üzerine koyupta çektiğimiz toplu fotoğraftaki yüzlerin gülüşüne hayran kaldım. o fotoğraf bulunduğumuz ortamdaki memnuniyetimizin zirve yaptığının ispatıdır. ;)

deryaderin' Alıntı:
bu güzel fotğrfları çekip yükleyen herkese çok teşekkürler ederim. sayenizde bi günlük geziyi günlerce tekrar yaşıyoruz. ayrıca makineyi aracın üzerine koyupta çektiğimiz toplu fotoğraftaki yüzlerin gülüşüne hayran kaldım. o fotoğraf bulunduğumuz ortamdaki memnuniyetimizin zirve yaptığının ispatıdır. ;)

Cok tesekkurler Derya Abi o yuzlerdeki gulusun en buyuk emegi sende. Bize yol gosterdin, patislarmizi bekledin, yardim ettin, bir gununu ayirdin. Sen en onden gittigin icin en az fotograf senin malesef. Baska gezilerde bunu telafi edicem ;D

Evet, Derya bey, Kürşad'ın dediği gibi o gülüşün en büyük hissesi sizde...birde bu tip gezilerde toplu fotoğraflar olmuyor..bunu en kısa zamanda telafi edip bol bol grup fotoğrafları çektirelim....

buraya kadarki yazışmalardan anladığım kadarıyla, birbirlerinden haberi olmadan iki ayrı organizasyonun aynı yerde aynı saatte buluşması beni *eyvah kafamda planladığım parkurda bu kadar çok araba nasıl gideriz* diye düşündürürken beraber olmaya çalıştığımz parkur içinde kendiliğinden iki ayrı rotaya dönüşmesi hernekadar başlangıçta araçlara göre ayırımcılık gibi algılanmışsada , olcayto ve bülent beylerin babacan tavırları, hasan ve ahmet kardeşlerimizin son derece saygılı ve anlayışlı yazılarıyla tatlıya bağlanmış. bukonuda bu kadar olumlu yazişan herkeze teşekkür ederim.

Tempus' Alıntı:
mücahit orda neden battı anlayamadım benim yol şeysi sanki otomatik yıkama makinesindeymiş gibi salına salına geçti yahu ;D ;D ;D
Müco aret battıktan ve orayı iyice kazdıktan sonra denedi :smiley:

kasirga1' Alıntı:
Müco aret battıktan ve orayı iyice kazdıktan sonra denedi :smiley:

benzer birseyi bende yasadim bu gezide heryeri gecip 3 kurusluk bi yerde araci batirdim gizli bir eski batma tuzaginda :smiley:

deryaderin' Alıntı:
buraya kadarki yazışmalardan anladığım kadarıyla, birbirlerinden haberi olmadan iki ayrı organizasyonun aynı yerde aynı saatte buluşması beni *eyvah kafamda planladığım parkurda bu kadar çok araba nasıl gideriz* diye düşündürürken beraber olmaya çalıştığımz parkur içinde kendiliğinden iki ayrı rotaya dönüşmesi hernekadar başlangıçta araçlara göre ayırımcılık gibi algılanmışsada , olcayto ve bülent beylerin babacan tavırları, hasan ve ahmet kardeşlerimizin son derece saygılı ve anlayışlı yazılarıyla tatlıya bağlanmış. bukonuda bu kadar olumlu yazişan herkeze teşekkür ederim.
Sadece bir iletişim eksikliği Derya abi :smiley: Cezayı Olcayto abiye kestik, rakı ısmarlıyacak bize... :D Saygısızlık ve benzerleri ne kelime abi siz bizim büyüğümüzsünüz herzaman. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR