Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,782
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

arwin' Alıntı:
Sadece bir iletişim eksikliği Derya abi :smiley: Cezayı Olcayto abiye kestik, rakı ısmarlıyacak bize... :D Saygısızlık ve benzerleri ne kelime abi siz bizim büyüğümüzsünüz herzaman. :smiley:
İstediğin rakı olsun Ahmetciğim, bu iş beni korkutmaz biliyorsun.... :smiley:

Etiketler

şu noktayıda belirtmek isterimki bizler gezimiz sırasında rehberi takip etsekte offroad alanlarında zaman zaman sıralamayı bozup bazen bikaç araba öne geçebiliyor veya gerde kalabiliyoruz. bazende rehberin tekerlek izinden çıkıp 30-40 metrelerdeki alternatifleri kullanabiliyoruz veya rehberin tercih etmediği henüz diğerlerininde girmediği su dolu bi çukura, belkide kalacağımızı bille bile münferiden dalabiliyoruz. bunlar oyunun bir parçası.tüm bu açıklamalarıma rağmen arkadaş guruplarının kafaca anlaşabilen kişilerden oluşması kadar doğal birşey olmayacağı gibi su akacağı doğru yolu bulacaktır.

http://s822.photobucket.com/albums/zz143/guldengezer/?action=view&current=CIMG4557.flv

Derya abi kesinlikle haklisin zaten bizim soylediklerimiz bu dediklerininde otesine gecen durumlar. Ornegin benim basima gelen, ilk bir yerde sen yukari ciktin, sonra suzuki cikarken oturdu ve onu kurtardiniz, Sonra ben o rampayi denemek istedim, ve zor bir yerdi durmadan hiz kesmeden gecmem lazimdi, tam yariya kadar geldim sagdan gelen bir arac onume firladi fren yapip durdum, arabayi geri saldim. Sansim yaver gitti de geri geri gidebildim. Sonra konvoy hareket halindeyken yine camurlu ve kaygan bir yerde araclar arasinda 3-5 metre varken tam viraj aliyordum bir anda yanimda baska bir arac oldugunu gordum. Aynaya bakmasam viraji genis almak icin yana kaydigimda carpardim. Telsizden olcayto uyarinca farkettim. Neyse zaten dediginiz gibi su akar yolunu bulur.

Abi videoyu izleyende dicekki otoban gibi yerde neden bu adam araca kilavuzluk ediyor ;D ;D ;D oncesinide cekmeniz lazimdi :D

terranoyu ve kurtarıcılarını bırakıpta devam mı ettik konusuna gelince, biz terranoyu bırakmadık.önce yeşil toyotanın kurtarmasını bekledik. başaramayınca içinden motorlu testere bile çıkan toyata yardıma gitti. vincini açmaya başladığında olaya kurtardı artık gözüyle baktığımızdan yukarda bekliyenler daha fazla sıkılmasın diye, gideceğimiz yönüde yeşil toyata bildiğinden nasıl olsa biz çamurları geçene kadar yetişirler düşüncesi ile ilerlemeye başladık. ve yetiştilerde. yanlış anlama olmaması için belirtmek isterimki arkadaşlarımızın batan ve bozulan araçlarından dolayı ormandan gece 1 de sabah 4 te ve 6 da çıktığımızda oldu. ama hep beraber çıktık kimseyi bırakmaksızın.

dur Kürşatcığım onlarda gelecek... ;D ;D..video yükleme işini ancak çözebildim...benim CO pilot halletmese yine beceremezdim ya... ::smiley:

abi valla doğrusun... bunu gören ne bu diyecek... içerde çektiğimiz eziyet cabası.... sen kutup ayısının videosunu koydun mu bu arada? esas bomba ordaydı... mezar kazı çalışmaları ;D

http://s822.photobucket.com/albums/zz143/guldengezer/?action=view&current=CIMG4525.flv

derya bey... konu bekleyip beklememiz değil zaten.. bizim grubumuz zaten belli ve planlıydı... daha sonradan bu gruba iki arkadaş dahil oldu... ben şahsım adına şundan rahatsızım... dışardan tabi ki araçlar katılabilir... ama arkadaşlar pimi çekilmiş el bombası gibiydi... heran bizlere tehlike yaratabilecek durumdaydılar... ve bu hepimizi biraz kızdırdı... yoksa batan birini tabi ki kurtaracağız... kimse kimseyi ormanda bırakmaz...

http://s822.photobucket.com/albums/zz143/guldengezer/?action=view&current=CIMG4526.flv

mertozzy' Alıntı:
derya bey... konu bekleyip beklememiz değil zaten.. bizim grubumuz zaten belli ve planlıydı... daha sonradan bu gruba iki arkadaş dahil oldu... ben şahsım adına şundan rahatsızım... dışardan tabi ki araçlar katılabilir... ama arkadaşlar pimi çekilmiş el bombası gibiydi... heran bizlere tehlike yaratabilecek durumdaydılar... ve bu hepimizi biraz kızdırdı... yoksa batan birini tabi ki kurtaracağız... kimse kimseyi ormanda bırakmaz...
mert cim el bombası konusunda öyle haklısınki neyseki kazasız belsız bitirdik geziyi artık fotoğrafların keyfini sürelim.

deryaderin' Alıntı:
mert cim el bombası konusunda öyle haklısınki neyseki kazasız belsız bitirdik geziyi artık fotoğrafların keyfini sürelim.

bu arada bende rehberliğiniz için size teşekkür edemedim.. gerçekten keyifli ve eğlenceli bir parkurdu... emeğinize sağlık :smiley:

http://s822.photobucket.com/albums/zz143/guldengezer/?action=view&current=CIMG4533.flv

http://s822.photobucket.com/albums/zz143/guldengezer/?action=view&current=CIMG4534.flv

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR