Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,793
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

:D :D :D Özür ne demek güzel kardeşim, lütfen
Çamursuz kıyafetler ve farklı araç olunca bu da kim dediniz demek :D :D

Etiketler

ufuk28' Alıntı:
:D :D :D Özür ne demek güzel kardeşim, lütfen
Çamursuz kıyafetler ve farklı araç olunca bu da kim dediniz demek :D :D
dediğin gibi abi, diğer araçlar seni farketmemişlerdir bile...ben resim çekmek için durmuştum, sen beni sorup kendini tanıttın, inan soyadın aklımda kalmadı o an...sadece ismini hatırlıyorum..Ufuk ..Ufuk ..kimdi acaba...arabayıda Suzi görünce acaba 4X4 Suzuki Türkiye'den mi, son Suzuki buluşmasından mi diye düşünüp durdum.

:D :D :DHata bende yanlış araç, yanlış kıyafet ve yanlış mekan :D :D

Tanıyamaman gayet doğal, sorun yok ;)

ufuk28' Alıntı:
:D :D :DHata bende yanlış araç, yanlış kıyafet ve yanlış mekan :D :D

Tanıyamaman gayet doğal, sorun yok ;)
abi kabahat Hakan'da da sana fazla iş verdi bu aralar herhalde, aramıza sık sık girip yüzünü göstermen lazım... ;D..geçen hafta sabah onlarla da karşılaştık, Şile gözlemecilerde.Bizi görüp sağolsun geldi, ayaküstü hal hatır sordu...ama kendi geziyor organizasyon yok...böylelikle biizi senden mahrum ediyor. :smiley:

Kalpler bir olsun, konuşurum onunla da ilk fırsatta bir araya geliriz ;)

SELAMLAR Değerli dostlarım,güzel insanlar.İnanın sabah kahvaltısını ormanda yapalım şöyle gölleri dolaşıp eve döneriz düşüncesi ile yola çıktık.Göllerde sizlerle karşılaşınca dolaşıp eve dönmek tabiiki hayal (kaşıntı varya)oldu.Yeni dostlarımla tanışmak çok güzel keyif vericiydi.
Güzel gezilerde görüşmek üzere herkeze selam ederim.SAYGILARIMLA/HOŞÇAKALIN

suatkabal' Alıntı:
SELAMLAR Değerli dostlarım,güzel insanlar.İnanın sabah kahvaltısını ormanda yapalım şöyle gölleri dolaşıp eve döneriz düşüncesi ile yola çıktık.Göllerde sizlerle karşılaşınca dolaşıp eve dönmek tabiiki hayal (kaşıntı varya)oldu.Yeni dostlarımla tanışmak çok güzel keyif vericiydi.
Güzel gezilerde görüşmek üzere herkeze selam ederim.SAYGILARIMLA/HOŞÇAKALIN

aha işte bizi yakan adamda gelmişşşş ;D ;D

Ben bu hafta sonu Yuvacikda olucam. 2 gün , o arada bakinirim rota calışması yaparım . Zaten bol bol foto video getiririm seceriz bişeyler. Arabayı kaporta ve boya bakıma verdim. Zor ayrıldık çarşambaya kadar ayriyiz.

Tempus' Alıntı:
Ben bu hafta sonu Yuvacikda olucam. 2 gün , o arada bakinirim rota calışması yaparım . Zaten bol bol foto video getiririm seceriz bişeyler. Arabayı kaporta ve boya bakıma verdim. Zor ayrıldık çarşambaya kadar ayriyiz.
ne diyelim, Allah kavuştursun...ama ara sıra kısa ayrılıklar gerekir, sonra daha iyi özlem gidermek için.... ;) ;)

Kürşat dikkat et tampon işine dönmesin.... ??? yoksa iyi olmuş araba yenileniyor desene..... ;)

aksama bende foto koyuyorum olup bıtenı bırde benden gorun ;D ;D suat abımın batısı cıkısı ben dıyorumkı 2 hafta sonra ısoff camel pisti var orada oraya gırerım hemde bır yerden bıryere gıtmıs oluruz cok guzel bır parkur 4.5 sene once gırmıstım 20 km lık bır parkur galıba sabah 11 de gırdık aksam ustu 5 kadar surmustu çok eglence lı idi

keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

red34' Alıntı:
Kürşat dikkat et tampon işine dönmesin.... ??? yoksa iyi olmuş araba yenileniyor desene..... ;)

yok abi auto king de araba fazladan bir gun kalsın desemde birakmazlar çarşamba öğleden sonra hazır ordan da tamponcuya gidicem.

o zaman sana kolay gelsin Kürşat ... ;)

kasirga1' Alıntı:

mücahit orda neden battı anlayamadım benim yol şeysi sanki otomatik yıkama makinesindeymiş gibi salına salına geçti yahu ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR