dediğin gibi abi, diğer araçlar seni farketmemişlerdir bile...ben resim çekmek için durmuştum, sen beni sorup kendini tanıttın, inan soyadın aklımda kalmadı o an...sadece ismini hatırlıyorum..Ufuk ..Ufuk ..kimdi acaba...arabayıda Suzi görünce acaba 4X4 Suzuki Türkiye'den mi, son Suzuki buluşmasından mi diye düşünüp durdum.ufuk28' Alıntı:![]()
![]()
Özür ne demek güzel kardeşim, lütfen
Çamursuz kıyafetler ve farklı araç olunca bu da kim dediniz demek![]()
![]()
abi kabahat Hakan'da da sana fazla iş verdi bu aralar herhalde, aramıza sık sık girip yüzünü göstermen lazım... ;D..geçen hafta sabah onlarla da karşılaştık, Şile gözlemecilerde.Bizi görüp sağolsun geldi, ayaküstü hal hatır sordu...ama kendi geziyor organizasyon yok...böylelikle biizi senden mahrum ediyor.ufuk28' Alıntı:![]()
![]()
Hata bende yanlış araç, yanlış kıyafet ve yanlış mekan
![]()
Tanıyamaman gayet doğal, sorun yok![]()
suatkabal' Alıntı:SELAMLAR Değerli dostlarım,güzel insanlar.İnanın sabah kahvaltısını ormanda yapalım şöyle gölleri dolaşıp eve döneriz düşüncesi ile yola çıktık.Göllerde sizlerle karşılaşınca dolaşıp eve dönmek tabiiki hayal (kaşıntı varya)oldu.Yeni dostlarımla tanışmak çok güzel keyif vericiydi.
Güzel gezilerde görüşmek üzere herkeze selam ederim.SAYGILARIMLA/HOŞÇAKALIN
ne diyelim, Allah kavuştursun...ama ara sıra kısa ayrılıklar gerekir, sonra daha iyi özlem gidermek için....Tempus' Alıntı:Ben bu hafta sonu Yuvacikda olucam. 2 gün , o arada bakinirim rota calışması yaparım . Zaten bol bol foto video getiririm seceriz bişeyler. Arabayı kaporta ve boya bakıma verdim. Zor ayrıldık çarşambaya kadar ayriyiz.
tamam gördümTempus' Alıntı:video varmi bilmiyorum ama foto birkaç tane arka sayfalarda var![]()
red34' Alıntı:Kürşat dikkat et tampon işine dönmesin.... ??? yoksa iyi olmuş araba yenileniyor desene.....![]()
kasirga1' Alıntı:tamam gördüm![]()