Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,793
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

Muharrem kardeşim saol tşk ederim... :D amaaaa bu lastiklerde beni kesmedi Erkan a gerekli mesajı ilettim... ;D kartepe de işimiz yok zaten derdimiz ara yollar ...yaylaya cıkan bir yol var oradan dalıp gerekli çamura ulaşabilmek .... ;D sis olsun kar olsun çamur olsun bizi kesmiyor artık ALLAH sonumuzu hayretsin diyelim.... ;D korkarım yakın bir zamanda komşu ülkelere gecmeye başlıyacağız ... ;D

Etiketler

BOSCH' Alıntı:
Mert cidden arka tamponu fazlalık yapmış bu İngilizler ;D
Ne gerek varsa? Herhalde Caddede kullanırken lazım olur diye düşünmüşler ;D

sanırım öyle... ingilterede yollar kaymak gibi ya.. ;D ondandır herhalde... ;D ;D

iyi oldu... yoksa arka tampon yaptıracağım yoktu ;D

spontene güzel bir gezi olmuş,kemerde buluşma yerinde beklerken sizlerin çok sayıda araçla geldiginizi görünce bizde bizim gezimimize geldiginizi düşünerek,şaşırdık,biz kahvaltıya gidiyoruz siz sulu çayırda oynayın biz geliriz denince olayı anlamış olduk,bizim guruptaki araçlar standarta yakın ve ilk defa araziye girenler bile vardı,o şekilde araziye girip kimsenin aracına zarar vermeden sabırla çeke çeke ,araziden çıktık,bu tür gezilerde öncü ve yol gösteren kişi gurubun tüm sorumllugunu üstüne almalıdır,ve kimseyi riske sokmadan olayı bitirmelidir yoksa kimsenin kimseden daha üstün bir yanı yoktur,bu tür kırgınlıklara gerek yok gönüller bir olsun,hatalar olabilir bunları düzeltmekte sizlerin elinde,hepimiz 4x4 camiyasınının içindeyiz,aynı şeye gönül vermişiz ,ladası olan suzikiside olan,landı olan,toyotası olanda bizden ayrım yapmayız

red34' Alıntı:
Muharrem kardeşim saol tşk ederim... :D amaaaa bu lastiklerde beni kesmedi Erkan a gerekli mesajı ilettim... ;D kartepe de işimiz yok zaten derdimiz ara yollar ...yaylaya cıkan bir yol var oradan dalıp gerekli çamura ulaşabilmek .... ;D sis olsun kar olsun çamur olsun bizi kesmiyor artık ALLAH sonumuzu hayretsin diyelim.... ;D korkarım yakın bir zamanda komşu ülkelere gecmeye başlıyacağız ... ;D

bülent abi... ben oralarda bir kaç yola daldım... tekim diye devam edemedim... ama keyifli parkurlar var... bende biraz gps falan arayayım o bölgede.. 2 haftamız var.. güzel bir yol planı yaparız..

Hasan kardeşim söylediklerine aynen bizde katılıyoruz... ;) ama grup olarak gittiğin bir rotada düzeni bozmayacaksın sıkıntı burada....yoksa amacımız kimseyi üzmek yada kırmak değil .... ;) konu zaten kapandı... :smiley: sabah sabah bizlerde sizi orada görünce baya şaşırdık .... :D hoş bir tesadüf oldu ama güzelde oldu ...sizleri görünce baya sevindik....siteden arkadaşlarımızı görünce vay be bizler baya kalabalık bir grup olmayı başarıyoruz dedik.... ;D sizin gezininde kazasız belasız bitmesi sevindirici..arkadaşları da kutluyoruz......

tamamdır Mert.. gerekli çalışmaları arkadaşlara sunarız hatta kartepe ye arkadan cıkış yolu var bende oraları bir dolaşayım gerekli rotaları cizeriz.....

Mert şu logo çalışmasına bir el atsana canım benim... ;) sende gerekli personel var desem ayıp olmaz değilmi... ???

" sis olsun kar olsun çamur olsun bizi kesmiyor artık ALLAH sonumuzu hayretsin diyelim.... ;D korkarım yakın bir zamanda komşu ülkelere gecmeye başlıyacağız ... ;D
Abi ucunda eğlence, paylaşım varsa, hele bir de böylesine güzel dostluklar varsa sizlerle her yere gidilir :D

bülent bey ben size yönelik yazmadım yanlış anlamayın genel bir tespit yaptım .bencede konu kapansın güzellikler ortaya çıksın biz büyük bir aileyiz
red34' Alıntı:
Hasan kardeşim söylediklerine aynen bizde katılıyoruz... ;) ama grup olarak gittiğin bir rotada düzeni bozmayacaksın sıkıntı burada....yoksa amacımız kimseyi üzmek yada kırmak değil .... ;) konu zaten kapandı... :smiley: sabah sabah bizlerde sizi orada görünce baya şaşırdık .... :D hoş bir tesadüf oldu ama güzelde oldu ...sizleri görünce baya sevindik....siteden arkadaşlarımızı görünce vay be bizler baya kalabalık bir grup olmayı başarıyoruz dedik.... ;D sizin gezininde kazasız belasız bitmesi sevindirici..arkadaşları da kutluyoruz......

saol kardeşim tşk ederiz.... ;D geride tek bir arkadaşımı dostumu bırakmam gerekirse sırtımda taşırım.... ;D bizim grubumuzda prensip budur yada anca beraber kanca beraber....veee konulan şartlara herkes itirazsız uyacak....uymayanlar olursada gerekeni yaparız ...bu yazdıklarımdan da kimse alınmasın bizim grubumuzun prensibleri vardır ve ve ve yine bizim gezilerimizde herkes ya eşi ile yada sevgilisi ile katılmak durumunda ortak bir karardır bu ..... sadece erkekler olarak cıkarsakta o zaman herkes tek başına katılabilir herhangi bir sıkıntı olmaz.....

Hasan kardeşim alınmadım sıkıntı yok zaten ... ;) dediğin gibi bizler bir ailenin parçalarıyız ve hayat devam ediyor... ;D

red34' Alıntı:
tamamdır Mert.. gerekli çalışmaları arkadaşlara sunarız hatta kartepe ye arkadan cıkış yolu var bende oraları bir dolaşayım gerekli rotaları cizeriz.....

Bülentcim arkadan çıkış yolu dediğin sanıyorum Soğucak yaylasına çıkış ve batısından iniş olmalı. İstanbul Deresinden girip 3 km sonra tekrar sağa girilir ama bu mevsimde o yolda en fazla 5 km kadar gidebilirisiniz oda yağmur ve kar suları geçişleri kapatmamışsa . O yol sizi Soğucak Yaylasına çıkarır . Oradan Kartepe ye ulaşabilir veya bir kaç rota birleştirerek İznik tarafına inilebilir.Ama bu mevsimde kesinlikle hayır.

Ahmet kardeşim doğrudur da kanımız kaynıyor ya .... :D bir deneyelim dedik amaaa ikazınıda dikkate alıcam tşk ederim..... ;) sende şu Kars projesini bitirde aramıza katıl desem ayıp olmaz değilmi... ???

Dün için kendimi çamurdan uzak tutma kararı almıştım, aylardır her pazar bir gezi için erkenden kalkıp yollara düşüyordum ;)
Eşim ve kızımla birlikte bir hastane ziyeretinin ardından bir işimizi halletmek için Kemerburgaz'a geçmiştik, daha sonra Sarıyer'e geçmek için yola çıktık, ancak dayanamadım ve daldım Çiftalan yoluna, ;D kutman kantarının yanından Kısırkaya köyüne devam eden ocak yolunda ilerlerken, karşı yönden gelen sizlerin sahil tarafına yoldan çıkıp yüksek bir tepede durduğunuzu gördüm ve peşinizden bende tepeye çıktım, herkes o kadar mutlu o kadar kendinden geçmiştiki kimse araya yabancı bir araç karıştığını farketmedi bile :D
Ayaküzeri Olcayto bey ve Suat kardeşimle kısa sohbetin ardından ayrılıp yola devam ettim
Dünkü halinizden güzel bir gün olduğu belliydi, fotoğraflar için emek veren herkese teşekkürler

red34' Alıntı:
Ahmet kardeşim doğrudur da kanımız kaynıyor ya .... :D bir deneyelim dedik amaaa ikazınıda dikkate alıcam tşk ederim..... ;) sende şu Kars projesini bitirde aramıza katıl desem ayıp olmaz değilmi... ???

ayıp ne demek seve seve gelirim gezilere :D

ufuk28' Alıntı:
Dün için kendimi çamurdan uzak tutma kararı almıştım, aylardır her pazar bir gezi için erkenden kalkıp yollara düşüyordum ;)
Eşim ve kızımla birlikte bir hastane ziyeretinin ardından bir işimizi halletmek için Kemerburgaz'a geçmiştik, daha sonra Sarıyer'e geçmek için yola çıktık, ancak dayanamadım ve daldım Çiftalan yoluna, ;D kutman kantarının yanından Kısırkaya köyüne devam eden ocak yolunda ilerlerken, karşı yönden gelen sizlerin sahil tarafına yoldan çıkıp yüksek bir tepede durduğunuzu gördüm ve peşinizden bende tepeye çıktım, herkes o kadar mutlu o kadar kendinden geçmiştiki kimse araya yabancı bir araç karıştığını farketmedi bile :D
Ayaküzeri Olcayto bey ve Suat kardeşimle kısa sohbetin ardından ayrılıp yola devam ettim
Dünkü halinizden güzel bir gün olduğu belliydi, fotoğraflar için emek veren herkese teşekkürler
Ufuk bey..çok özür dilerim ya....ne bileyim..bazı objeler kişilerle bütünleşmiştir ya, bende seni kırmızı şeytandan ve çamur kıyafetlerinden ayrı düşünemedim, bağdaştıramadım.....dünden beri ya isim yabancı değil, sitelerde sıkça yazıştığım biri diye hafızamı kurcalayıp duruyorum......
Hatta Suat bey ile senin muhabbetin geçti, sen vari bir çekme yapmağa çalıştı ama olmadı , çamur adam yapacak birikimi sağlayamadı... ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR