Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iceman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,436
Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

Nadir Bey hayırlı olsun . Dikkat..! Artık 5 tane oyuncağınız oldu. ;)

Etiketler

philosoph' Alıntı:
Nadir Bey hayırlı olsun . Dikkat..! Artık 5 tane oyuncağınız oldu. ;)

Hakılısın Hasan Bey.Hep bu son diyorum , ama hiç öyle olmuyor. ;D
Zaten avatarımın altındaki cümle de benim bu konu ile ilgili felsefemin özeti.

ama ben bunun altında taktik stratejik bir çözümleme yapmak isterim. Önce yengeme arabayı aldı Nadir abim sonra oyuncağı çıkardı ortaya :D

Yeni gördüm. Allah kazasız belasız sürüşler versin. Şimdi bu alete kıyıp nasıl gireceksiniz çamura kayaya, garajda mog beklerken..

nadir abi, merhaba. 300 GEL aracini gule gule kullanin. Allah kazadan beladan saklasin.

G serisi, cok ustun ozelliklere sahip bir arac. gercekten 4x4ler arasinda kendini kanitlamis bir arac. dikkatimi ceken bir kac konu su;

on farlar, clear lense, yani 2006 sonrasi takilan farlardandir. almanya, ve ingiltere'de aftermarket diye satilan bir urun. cok guzel optic

goruntu saglar, kim taktiysa iyi dusunmus. ayni zamanda bu farlar vw mk1 golf'lar ile tipa tip ayni model, bu yuzden avrupada yaygin.

diger konu ise, senin G serisinin arkasi normalden yuksek sanki. [on daha dusuk ]yaylar hangi model acaba? yani yaylarin uzerinde renk isareti var. o yukseklikte

beyaz isaretli tahmin ederim.[bunlar heavy duty, sert bir yaydir. daha fazla 461 model de bulunur] benim G300'de turuncu renk yay var.

acaba yenile arka yay degisildi mi? gayet normaldir cunku.

bu G serisinin en buyuk hastaligi, arka yay koparir. progressive yay kullandigi icin mercedes bunlari secer fonfor icin. bu tip yaylarin uc kivrimlar govdeye gore

daha ince ve daha guzel konfor saglar, ancak 8 sene sonra kopma ihtimali yukselir. benda kendimden bilirim :mad: ;D

benim G300 arka yayin kopuk oldugunu fark ettim gecen hafta!! hemen komple yeni bir set aldim alman firmasi ORC'den. G serisi ustunde uzman tek isim.

ORC'de hersey var, snorkel, vinc.... hersey. bu firmayi biliyorsan affet hocam.

selamlar huseyin.

Hüseyin Bey foruma tekrar hoş geldiniz.Sizin G'ler de çok güzel.Allah kaza beladan korusun.
Yaşınız benden küçük olabilir ama şüphesiz G deneyiminiz benden çok fazla.En azından ilk mesajınızda belirttiğiniz gibi bu canavarlarlla
18 yıldır tanışıyorsunuz , bense 54 yaşında daha yeni tanıştım.Deneyimlerinize , bilgilerinize her zaman ihtiyacımız olacak.
Benim araca gelince ; aracı Mercedes'in İstanbul temsilcisi olan Mengerler'den aldım.Kendileri için kullandıkları bir araç imiş.
Dolayısı ile 1990 model olmasına rağmen çok temiz.Evet , doğrudur farları üst modelinki ile değiştirmişler.Ben o durumda aldım.
Ön panel yoktu.Almanyadan getirmek 1000-1500 €'yu buluyordu.Ben 500 YTL'ye çok temiz çıkmasını buldum.
Bir de 4 adet Federal arazi lastiği aldım.
Yaylar konusuna gelince , o konuda unimog kadar bilgili değilim.Siz söyleyince öğrendim.İlk fırsatta araştıracağım.
Görüşmek üzere.

estafurallah nadir abi, akil akil'dan ustundur. benda her gun yeni yeni seyler ogrenirim, ve ogrenmeye hazirim.

iyi'ki beni hos karsiladiniz burda. ben artik hep burda olacam. ingiltere guzel ama, kibris ve anavatan bir baska! turkler ile muhabbet daha guzel vallah.

G serisi hakkinda gercekten hastayim,inanilmaz derecede. ben yanlis yazdim ,aslinda ilk taninismamizda ben daha 12-13 yasindaydim. G serisinde surmeyi ogrendim.halen

daha kullaniyorum. benim kizim 11 yasinda ve oda G serisi hastasi, sayemde. yolda gordugu an, " baba, baba G wagen gordum...." diye baslar.

esim ise, mini cabrio sayiklardi ama ilk 463'i alinca[yani bordo'yu ocak ayinda], " bu benim oldu" dedi bitti!!

almanya'da bir arkadasim var, adi 'guido', global parca satar G serisi uzerine. fiyatlari iyidir, bilgisi coktur,inanilmaz derecede! almanyada aileniz varsa isiniz tamam!

guido su G serisi'ni sasiden baslayip komple restore etti, makine 250 td,dehset tork'a sahip. bir kac tane resim gorunuz ;)

awq.jpg

GetAttachmentCAMHXVRG.jpg

guido'nun jantlat borbet marka, lastik tercihi bfg.

shocklari bilstein, yaylar ise orc icin eibach tarafindan ozel yapilmis. normalden 40mm daha yuksek ve olumsuz!! takip unutacaksiniz!
benim 463'nin arka yay kopuk oldugu icin komple set aldim orc'den ve bugun takiliyor ;D foto gonderecem sonra.

kibrisda bulunan cabrio G iciinde aldim bir set,hatta ona bod ;bodylift'de yapacam, arti 235.85.16 cooper stt lastik aldim pazartesi burdan,ve haftaya

kibrisa gonderecem tum bu parcalari ;) cabrio tam bir off road araci olarak hazirlaniyor 8)

Picture 057.jpg

Picture 099.jpg

Picture 321.jpg

abi cok sagol :smiley:

simdi uyanabildim :D sen o on koruma demir yenile mi taktin? daha once yoktu sanki....

ne kadar ilginc, iki turk ayni zamanda ayni renk G serisi sahibi olur, ve ustelik bu kocaman kucuk dunyada tanisir!

Supan Allah !!

sana kucuk, ucuz ama cok faydali bisey soyleyim/tavsiye edeyim, umarim aklina yatir. daha once sana bahsetmistim, senin G'nin arka yuksek onune gore. bu yuzden cok

ucuz ve basit bir sekilde bunu duzeltirsin ;)

bu link'de parca numaralar yazilidir. cok basit ve guzel sekilde sadece onler yukselir.

http://www.gwoa.co.uk/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3716

selamlar.

Sağol Hüseyin , ilk fırsatta ilgileneceğim.Evet koruma demirini sonradan taktım.Almanya'dan yenisini getirmeyi düşünürken
hurdadan çok temiz bunu buldum.Maliyet 250 €

COK SANSLISIN ABI!!

o demirler ucuz degil, £1000 civarinda yenisi, £450-500 ikinci el !!

aslinda ben size baska konudan bahsedecem nadir abi, belki bana yardimci olursun...

kismet olursa, subat basi kibrisa yolculugum baslar. fransa, italya, yunanistan . en son ipsala sinir kapisindan istanbula dogru gidip ordan konya ,karaman,istikametinden tasucu liman'ina surecegiz. sence, normal hava sartlarinda o yol rahat mi, yoksa degilmi? siz olsaniz hangi yolu kullanirdiniz?

selamlar. huseyin

Koruma demirinin sıfırına Almanyadan 1500 € istediler.Masraflar hariç.

Hüseyin güzergah konusu için diyebileceklerim şunlar :
Amacın bir an evvel Kıbrıs'a ulaşmaksa ve İstanbul'a uğramak mecburiyetin yoksa ; neden feribotla
İtalya - İzmir seçeneğini düşünmüyorsun.Hem daha ekonomik , hem de daha az yorucu olurdu.
Ama amacın saydığın ülkeleri gezerek ve dolaşarak Kıbrıs'a ulaşmaksa o da senin bileceğin iş.
Benimki sadece öneri.

abi, soyledigini dusundum ama kis aylarinda feribot varmi italyadan izmir'e?

o sekilde benimicin daha iyi aslinda.

sürekli olarak feribot var bildiğim kadarı ile çünkü tırlar yaz kış bu yolla gidip geliyorlar...

arkadaslar, biri bana yardimci olurmu sefer yapan feribot acentesi ve bilgi almak icin :smiley:

ben baktim bisey goremiyom :(

cok sagolun. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri