Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iceman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,433
Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

nadir bey araçlarınızın hepsinin tek fotoda resim varmı merak ettim araya daldım ama:D

Etiketler

Valla şu anda elimin altında yok ama , imzamda bulunan 5 araç ta kendime aittir
2 Unimog ( 1î hurda )
1 Acmat faal
1 RR faal
1 G faal
1 Gaz69 (demonte , toplanmayı bekliyor )
1 Willys jeep truck faal - pancar motorlu , dahili işlerde kullanıyoruz
1 Thames-Trader arazöz 1963 model faal

Yukarıdaki her aracımın kendi marka başlığı altında resimleri vardır , oradan bakabilirsiniz.

Nadir abi arabanın yeni rengi hayırlı olsun..bence siyah hariç bütün renkler güzel..siyahla çok mafyavari duruyor ;)

Hüseyin ben G'yi günlük araç olarak kullanıyordum.Ama bu benzin fiyatları ve ortalama 17 l/100 km yakıt sarfiyatı ile artık bu iş zor.
RR'yi Can karşı çıkmasa her an satabilirim , ama bu G'yi kolay kolay satmam.O artık ailenin antika arabası olacak.
Benim iş sezonu başlar başlamaz günlük kullanım için bir Vitara almayı düşünüyorum.

abi sizde benzin ucak bezini fiyatinda olmus yahooo :eek: :eek: !! sanirim bizde boyle olacayik. 2.54'de bizde oludu. on gunde iki kez zam geldi. :'( [tabii aydinmayalim,yine de ucuz size gore...] ama nolacak bu isin sonu??? her halde mafya, ve kirli para aktaranin disinda kimse luks arac kullanamaycak abi. zaten zenginler hyundai getz ve mazda demio kullanir ;D

bence vitara yerine bir tane sketto [kibris'li konusmasi abi. standart,ciplak yani :D] bir tane 240 GD al sana > zaten ceyyar G'yi ganimetlemis !! evet, guzel bir 240 GD. ONUN DIFLERI 5.28, RAHAT 35" lastik kaldirir. hem ekonomik hep gercek bir 4x4. vitara seni kaldirmaz zaten,sen nerden vitara hayal ettin abi :-[

abi, sizin ciftligin yolunda yaban tv ekibi zor gecerdi ha !! nedir abi o yol oyle...... super :D

selamlar hus55

Hüseyin 240 GD yakacak en az 40-50 krş / km.O da çok.LPG'li vitara 20-25 krş yakıyor.
Ya da 1.3-1.6 Opel , Hyundai , Fiat binek alacağım ama onlarda benim yollara dayanmaz.

abicigim tilki'nin donup dolasacagi yer....kurukcu dukkani :D

malesef eski zaman gecti. yakit fiyatlari cep yakiyor !! :( ben aslinda bizim G300 kesinlikle gundelik yapamazdim :eek: hercgun 60-80 km yesiyorum abi.allah'dan bizimkiler bitane 1.7td opel astra station wagen almis uk'den bir kac yil once..depoya 800 km yapiyor ;) [G, onun yarisini yapsa raziydim]

aslinda aklini karistirmayim abi, ama senin G'ye 606a motor taksan varya.....muthis olurdu. sizin orda gercek usta bulunur.imkanim olsa benim G300'e takardim....

neyse, halimize sukredelim nadir abicigim.

saygilar, huseyin

Bugün Doğan Bey güzel aracı ile çiftliğimize teşrif ettiiler.Görüştük , tanıştık.Az zamana çok şey sığdırdık.
Bundan sonra amacım İstanbulda ki G sahiplerini bir araya getirmek.
Hüseyin de aracımın son halini merak ediyordu.Gerçi çıtalar ve sis farları eksik , ama aşağı yukarı son halini aldı.

[attachment=1][attachment=2]

DSC_0130..jpg

DSC_0132..jpg

2 side çok yakışıklı ..kazasız belasız kullanın.

abicigim hayirli ugurlu olsun. bu sanki baska arac !! cok cok guzel olmus. allah nazardan saklasin.

on farlar ne oyle... ??? ceyyar napti yine 8)

amg jantlar nerde ? uzerindekiler dar geldi o dodiklere... dodikler nerden cikti ? amg modeline benzer abi. birde arkadan poz olsa olayi cozecektim ;)

camlara film cekilecekmi nadir abi?bence guzel olur...

Eyvallah Hüseyin.Evet , farlar ceyarın eseri. ;D
Dodikler de onun , AMG 55 ölçüsü.Sanayide yapan bir usta var.
Bir kaç güne kadar AMG jantları da takacağım.
Doğan Bey'in aracını da çok beğendim.Diri ve temiz bir araç.

evet evet dogan bey'in araci da cok hos duruyor. ithal mi ? mercedesden cikma mi acaba ? ne zaman almis ? modeli ne ? bilgi alsak iyi olur..

ic resimleri yok mu nadir abi?? dodikleri kaca yapiyorlar sizin oralarda ?? neyin kalibini kullanmis? guzel olmuslar, masallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR