Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iceman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,433

Etiketler
Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

mogzilla' Alıntı:
Ah be Sedat'ım ; sanki Nadir Abin karar veriyor.Evdeki hain ceyarı unuttun galiba.Rangeroverin rengini de böyle değiştirmişti.Gerçi fena da olmadı. :D
Ben G için siyaha çalan gri düşünmüştüm ama bu da orjinal rengi imiş.

Abi Can'ın zevkleri bana göre bile çok fazla genç işi :D Hadi RR zaten asfalt aracı ama Mercedes'in ruhu daha bir başka, bu eziyeti etmeseydiniz keşke :D Yine de hayırlı olsun abi, kazasız belasız güle güle kullanın.

23burhan23' Alıntı:
nadir abi rangerover'ındamı var resimleri varmı görebilirmiyim

Burhan kardeşim bu RR'nin eski hali , öbürü de hain ceyar boyattıktan sonra. :D

[attachment=1][attachment=2]

DSC01122.jpg

DSC_0111..jpg

;)

Nadir abi, gri çok yakışmış, renk değiştirince araba değiştirmiş gibi oluyor ;) değişiklik iyidir hayırlı olsun :smiley:

nadir abi, deep dogru diyor...degisiklik iyidir. yeni renk yeni arac havasi yaratir.. [ama bu konuyu ve dusunceleri araclar'la birakalim abi. hanimlar duymasin yanlis anlarlar.... ;D]
range rover hakkinda yorumumu ceyyar yanlis anlayip sue ellen'i ustume saldirtmasin abi !!!!! aslinda beyaz tekrar moda oldu galiba, ve cok da pratik renk. tahmin ederim range'in o attigin fotorafin pozunu begenmedim. eminim guzel olmus. allah nazardan saklasin abi.. ;)

Valla RR ile ilgili elimde çok resim yok.Resim çekebilmek için önce aracı ele geçirmem lazım.Benim gördüğüm yok ki ? ;D
Ama ikinci rengi de güzel bence , kreme çalan beyaz.
G flint grey mi bilmiyorum Hüseyin , ama E kasanın orjinal rengi imiş.Can'dan kodunu öğrenip yazarım.

super olmus !

simdi bana jantlarin hikayesini analt abi...AMG'ler noldu? dodikler niye degisdi..?? bunlar onemli ince mevzular ;)

Hüseyin AMG jantlar ciftlikte duruyor.Hava biraz güzelleşsin , onları takacağız.Dodiklere gelince çıkanlar biraz yıpranmıştı , Can da AMG dodiklerini fiberden imal eden bir yer buldu.Daha bugün takıldı.Can G ile eve yeni geldi.Yarın resim çekebilirsem koyarım.

wow masallah !!! dort goz'le beklerim abi... o is'lerde benimde emegim var,parmagim var....shhhh!! ;)

gercekten cok sevindim abi. aslinda AMG dodikleri cook merak ediyorum...

uzulerek soylemem gerekir ki, bu G artik yol aracina dogru gidiyor. bu kadar guzel islem'den sonra bu G'ye kiyamaz insan !

cok guzel oldu, ve en onemlisi eminim ki istanbulda bu renk G tek ! ;) ceyyar'i tebrik ediyorum ;D

yarin en az 10 fotoraf isterim. yoksa gelip parcalarimi sokerim gotururum haa :eek:

Hüseyin haklısın , bizim G yol aracına doğru gidiyor.Ama ben de bordo renkli iken sağını solunu bayağı çizmiştim , araziye gire çıka dallar yüzünden.
Bir müddet yeni boyanın tadını çıkaralım , sonra gene düşünürüz bir şeyler. :D

size tavsiyem abi, cizilmeye karsi hasas olan yerlere seffaf folyo cekin abi. 3M marka super filmler var. 6 ay, 1 yil sonra sok degis istege gore. ;)

Bir de benim çiftliğin yolu asfalttan sonra 1 km. toprak.kışın zaten her gün offroad yapıyoruz.Onun için ayrıca gitmeğe pek gerek kalmıyor.Tabii bu şartlarda da aracın durumu böyle oluyor.
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=5]

Görüntü008.jpg

Görüntü009.jpg

Görüntü012.jpg

Görüntü019.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR