Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iceman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,438
Ynt: Şok Şok Şok...Nadir Abi Uçan Kuş Ekibi Kameralarına GE 300 ile Takıldı...

Nadir abi allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Etiketler

cevran07' Alıntı:
ooo nadir abi hayırlı uğurlu kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle çok sevindim..

Selamlar CengizHan bey,resimde gördüğüm Unimog sizin mi acaba? eğer sizinse İstanbul da mı yaşamaktasınız?

moger' Alıntı:
Selamlar CengizHan bey,resimde gördüğüm Unimog sizin mi acaba? eğer sizinse İstanbul da mı yaşamaktasınız?
yok nerdee yaa ah babam kullanıyo 6 silindir dizel 1 ltre ile 5,6 km qitmeydeymiş antalya'da yaşıyoruz sayılı mog var burada yaa pöf...

Oyyyy, Nadir Abii Hayırlı Uğurlu Olsun, Diğerleri Gibi Buda Süper Bişii .

moger' Alıntı:
hacı hacıyı mekkede
deli deliyi dakka da
unimogçu unimogçuyu gezenbilir'de bulurmuş:D

Nadir Abi yeni kareler var mı yeni arkadaşımızdan :D

Nadir abi yetimi evlat edinmişsin hayırlı olsun (YTM)

abi hayırlı olsun.artık imzana mercedesin 3 kollu yıldızınıda eklersin :smiley:

Nadir bey hayırlı olsun. kazasız, belasız güle güle kullan. Lastiğinizden çamur eksik olmasın.

nadir bey işte gerçekten tüm arazi araçlarının hepsinden biraz olan (biraz mog, biraz jeep, biraz disco, biraz pajero) gerçek bir efsaneye sahip olmuşsunuz... Off road tutkunu olupta bu makinaya hayran olmayan ver mı acaba? Gönlünüzce keyfini sürmeniz dileği ile......

vay vay vay! Nadir abi kırılmaz bi araç almışın kendim almış gibi sevindim valla ;) hayırlı olsun kazasız belasız tüm gezilerde beraber oluruz inşallah

Nadir abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmek nasip etsin....
Gerek marka gerekse model olarak bu işin en son noktasında olan bir araç almışsınız.
Artık olay bitmiş, hem mog hem G class.

Hayırlı olsun nadir bey ...Aracı biliyorum gerçekten temiz..Sizinle aynı gün bende GD250 aldım..Tabii sizinki çok farklı..Tekrar hayırlı olsun... ALper

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR