Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balum Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,391
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım

ben espriden anladım der, ortalığı iyice kızıştırırmışım... :-X şakaaaaa.. valla şakaaaa... kızmayın yaaaa. şurada oyun oynuyor bi iki eğleniyoz işte.. keşke oyun oynarken mızıkçılar olmasa... ayyy ben gideyim en iyisi yoksa burada beni topa tutacaklar...

hehhehe
ben niyeyse çok egleniyorummm :D

Top değilmiş hem atılan, taşmış :D

tamam taşlama ne demektir biliyorummmm :-\

Etiketler

VforVendetta' Alıntı:
aaaaa sizzz o'sunuz... kemer takmayan, cesur yürek...

keşke şu kemerinizi takmayı unutmasanızzzzzzz keşkeeeee...

Cesur yürek biraz abartılı oldu herkez alkollüyken kendini çok cesur zanneder. Boşuna dememişler alkol şişede durduğu gibi değil. Kemer takmayan a gelince doğrudur ben dürüstüm bana hayatımla ilgili ne sorarsanız çarpıtmadan cevabını veririm.

:D hehehehe ben buna çok güldüm yawwww.. keşke hep gülebilsek :D

Yaw ne güzel gecenin 1.30 unda muhabbet edip gülüp atışıp eylenebilecek bir forumumuz var valla bu gezenbilir bağımlılık yapıyor yaw.

İşallah böyle kalır hiç bozulmaz bu muhabbetimiz ...

inşallah değil keşkeli sayfa burası... düzeltiyorum... keşke hep böyle kalır, hiç bozulmaz bu muhabbetimizi :D

İstemeden olsada hep konuları değiştiriyoruz...Ne kadar kasarsak kasalım konu bir anda değişiveriyor :D Keşke Sedat hocam bu yazdıklarımızı okumasa :D Keşke konu değişmiş yine demese :D Keşke imam-cemaat örneğini vermese yine :D :D :D

Keşke Ayduran abi çaktırmadan mesajları silse sedat abimde Keşke konu değişmiş yine diyemese Keşke imam-cemaat örneğini veremese :smiley:

keşke yarın pazar olsa, keşke hergün pazar olsa :-\ :eek: yok yok cumartesi olsa.. pazar günleri, pazartesi sendromu başlıyor... keşke haftanın tek gün olsa o da cumartesi olsa... keşke her gün tatil olsa... keşke emekli mi olsam ne... yok yok emekli olmak için büyük olmam lazım :eek: ben erken emekli olayım ::smiley: erken emeklilik sistemi geçerli mi hala... keşke erken emekli olsam.. keşke erken emekli olmak çok kolay olsa...

ben gider arkadaşlar sizlere iyi geceler...

keşke yarın pazar olsa, keşke hergün pazar olsa yok yok cumartesi olsa..
keşke yukardaki dua kabul olmasa ::smiley: (5yıldır her cumartesi pazar çalışıyorum ve hatta az önce geldim işten :p )

Keşke "board oyunu" bölümümde Parodi'ye düzeltme yapmasaydım...Belki bana darılmıştır.. :-[

parodi' Alıntı:
keşke yarın pazar olsa, keşke hergün pazar olsa yok yok cumartesi olsa..
keşke yukardaki dua kabul olmasa ::smiley: (5yıldır her cumartesi pazar çalışıyorum ve hatta az önce geldim işten :p )

zaten kabul olmadı, bugun işe gittim :( keşke sen de her cumartesi pazar çalışmasaydın da benim duam için güç birliği yapabilseydik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR