Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balum Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,395
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım

keşke sdc benim şiarım bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum olduğunu bilseydide bütün gün rahat olsaydı :D

Etiketler

zaten kabul olmadı, bugun işe gittim keşke sen de her cumartesi pazar çalışmasaydın da benim duam için güç birliği yapabilseydik.
keşke benim pazartesileri izin yaptığımı bilseydinde bana yahu sende pazartesi sendromu yaşamıyosun herkes işe giderken mışıl mışıl uyuyosun arkadaş; benim duam için güç birliği yapalım en azından gölge etme diyebilseydin bende tamam doğru söylüyosun diyebilseydim ;D

keşke gölge etmeseydin de biz cumartesi pazar çalışmayanlar, pazartesi sen mışıl mışıl uyurken işe gitmek zorunda kalan "pazartesi sedromluları" olarak güç birliği yapsaydık

Keşke pazartesi coğrafya sınavım olmasa , ve bende pazar günü yiyeceklerimi doya doya yesem ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Space Cem kardeşim pazar günü yapılacak etkinlikten bahsediyor :D Sanırım pazartesi sınavı olduğu için yediklerini rahatça sindire sindire yiyemiyecek :D

Gezenbilir Tanışma Yemeği (13 Ocak 2008 Pazar);
http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,9781.0.html

Keşke Fatih hocama izah edebilmiş olsam :D

keşke space cem kardeşim 13 ocak diye kısadan geçseydide bende herhangi pazar ve herhangi yemek olarak anlamasaydım da murat üstadımızı yormasaydık ;)

keşke allah bizi gülmekten ayırmasa gülmesini bilmeyen dükkan açmasa

e o zaman keşke pazartesi gunu kar yağsa da bu da bize pazar gününden hasıl olsa... Hem kar yağarsa ben de pazartesi işe gitmem, space cem kardeşimiz de coğrafya sınavı olmaz ve pazar günü yiyeceklerini de bi güsseeeell sindire sindire yirrr :smiley:

keşke pazar günü kar yağsada işe gitmesem gezenbilirin yemeğine gitsem pazarteside yağış devam etse VforVendetta'da işe gitmese space cem'de yemek yese bizle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR