Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 335
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,351

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    836
Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

standart hali ile hangi araç 2 metrelik kayaların üstünde gezebilir. Kendinizi aşın artık. Bizim offroad anlayışımızda 12 tane turisti bindirip 3 cm çamurda çocuk avutur gibi gezi yapmak yok. Şuraya bakarsan ne demek şstediğimi anlayacaksın.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38245.new#new

Etiketler

jeep' Alıntı:
standart hali ile hangi araç 2 metrelik kayaların üstünde gezebilir. Kendinizi aşın artık. Bizim offroad anlayışımızda 12 tane turisti bindirip 3 cm çamurda çocuk avutur gibi gezi yapmak yok. Şuraya bakarsan ne demek şstediğimi anlayacaksın.

Bu defender olmuş kusura bakma ;D ;D sadece kupası cj ;D makaslı kısımları saymazsan Devon veya equipe nin defenderlerine benziyor.

jeep' Alıntı:

Amerikayı tekrardan keşfedeceksin ;D ;D
gene o milattan kalma makasları araca tekrar takacaksın
uyan millet uyan helezon icad edildi biz land roverlerde makasları atalı 26 sene oldu ::smiley:

jeep daha saglamdır daha gucludur land ve toyota jeepten sonra gelır

cesa' Alıntı:
jeep daha saglamdır daha gucludur land ve toyota jeepten sonra gelır

Hadi land için fazla arıza veriyor diye bir söylenti var diyelim. Ama Toyota dan sağlam bir araç varsa, bu kesinlikle jeep olamaz. Cheeroke nin yeni modellerinde problemli olarak tanınmış 2.8 motorun kullanıldığını duydum. Arkadaşım almak için binip çalıştırmış ve hemen kontağı kapatmış. Freelander ını sattığına yanıyor. Doğruysa yazık, para verip alan oluyor... Zaten tipine baktım; cheeroke değil cheeronitro olmuş araba :smiley:

Güven abi söylentiyi duymadım ama yukardaki oylamayı gördümmmmm :eek: :eek: ;D ;D ;D
Form sakinlerinin çoğu kendi arabasına oy vermemiştir ::smiley: ::smiley: ::smiley: ??? ??? ??? ;D ;D ;D

ben bu aracların hem kullanıcısıyım hemde tamırcısı y.parcacısıda her arabanın artısı eksısı kendıne gore vardır ama cogunlugu artısı olan jeep tır hem saglam hemde guclu amerıkan arabası saglam ve kalıtelı olur

cesa' Alıntı:
ben bu aracların hem kullanıcısıyım hemde tamırcısı y.parcacısıda her arabanın artısı eksısı kendıne gore vardır ama cogunlugu artısı olan jeep tır hem saglam hemde guclu amerıkan arabası saglam ve kalıtelı olur

Jeep tamircisimisiniz yoksa? ;D ;D
Şaka bi yana Land Rover kullanıyor olmama rağmen sağlamlık ve performans olarak en iyisi bence Toyota'dır.
Unutmamak gerekir, bu ankette "sizce en iyi arazi aracı hangisidir?" diyor, en sağlamı veya en performanslısı denmiyor. Bu durumda genel bir değerlendirme yapmak gerek, sempati ve dizayn da önemli. Yoksa en iyi arazi aracı son model sürat te yapabilen bir tank da olabilirdi ;)

Bu araçların içinde toyotayı tek geçerim, bu kadar gezide sürünen toyota hiç görmedim.Nice amerikanlar, ingilizler ve diğer bazı japonlar çok can çekiştiler gözümüzün önünde ;D ;D ;D

Fatih Dikkatli ol... çadır atarsan açık alana atma ;D ....

parodi' Alıntı:
Bu araçların içinde toyotayı tek geçerim, bu kadar gezide sürünen toyota hiç görmedim.Nice amerikanlar, ingilizler ve diğer bazı japonlar çok can çekiştiler gözümüzün önünde ;D ;D ;D

parodi' Alıntı:

güzel gözlem
selamlar, saygılar ;D ;D

Jeepcj7' Alıntı:
Fatih Dikkatli ol... çadır atarsan açık alana atma ;D ....

Neden tüm toyota takımının tavana çadır yaptırdığını şimdi anladım ;D ;D ;D

kaçanbilir ;D Yavuz Abi'nin avatardaki resim tuz biber oldu valla..... ;D ;D ;D

Neden Landların hepsinde tavana çıkmak için merdiven vardır....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR