discovery-V8' Alıntı:Bende sevmen ingilizleri ama haklarını yemeyin ; otomobil tarihine ikon olan onlarca araçları var, mini, morgan, TRW, lotus, Rolls Royce, jaguar, bentley, landrover, aston martin......
hepsi de asil araçlar.
Aynen bende katılıyorum bosch gibi değilergunucyasar' Alıntı:Tamamen katılıyorum söylediklerinize ama maalesef Lucas yüzünden bu araçların hepsi de yoğun olarak elektrik arızası yapmaktadırlar. İngilizlerin en büyük şanssızlığı budur bence.
yunus bager' Alıntı:Aynen bende katılıyorum bosch gibi değil
jeep' Alıntı:Akünün yerinden belli elektrikten anlamadığı ;D
jeep' Alıntı:Birde üzerinde sac kpruma vardı. Benim gibi ağır bir vatandaş 3 ayda akünün kapaklarına ulaşır diye düşünüyorum. Sonrasında daha küçük bir akü gerek olacak ;D
Demek istediğini anlamadımjeep' Alıntı:Akünün yerinden belli elektrikten anlamadığı ;D
yunus bager' Alıntı:Demek istediğini anlamadım
elekkrikten anlamam ama çoğu elekrikciyim diyenede ders veririm bilmem anlatabildimmi Göktuğcum
bir benzetme daha yapayım Kaynak yapmaktan hiç hoşlanmam iş yerinde kaynakcıların başında usta başılık yapıyorum
jeep' Alıntı:Yavuz abi 5-6 km deme bize. Benim cj yi 3 sene önce yaptırdım yıllık ortalama 4000 km yapmışım. Şu an 12500 de. Bu rakam offroad için çok yüksek bir rakam. Aslında biraz ekspedize olmuşum gibi.. Cumartesi ankaradaydık, İvedikten arkadaşa bir tane mercedes G aldık. Sağlam birşeye benziyor. Botaştan çıkma. Gaziantep grubunda 7-8 sağlam araç olacak bu kışa girerken.
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D Ne yılı ya 1 haftada diyorum ben 5-6 bin km yi , ben 234 000 km yaptım Disco ile 5 yılda , ortalaması 50 bine yakın yıllık ;D ;D
G hayırlı olsun , kolay modifiye edilemiyor,parçalar biraz sıkıntılı ve pahalı, artikülasyonuda biraz zayıf ama sağlam araç, kolay kırılmaz, seni şaşırtabilir CJ den sonra. Ankaraya geldiğinden haberim olsa buluşurduk .
Selamlar
jeep' Alıntı:Aklıma gelmedi değil hani Yavuz abiyle bir tanışalım yüz yüze diye ama 700 km gel gün boyu aç acına gez, Sonra da Gaziantep e dön. Çok zor oldu.
Onadan gelmemiştir zate biliyor başına gelecekleri yoksa dönüş yolunda Land roverle geri dönmek vardiscovery-V8' Alıntı:Benim suçum yok , Arasaydın gelir alırdık doyururduk, hem Landrover tanıtımı yapardık biraz ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Onadan gelmemiştir zate biliyor başına gelecekleri yoksa dönüş yolunda Land roverle geri dönmek var
ama boşver abi bunlara iyilik yaramaz biz bunlara dünyanın en iyi arazi aracini anlatmaya çalışıyoruz bunlar inadına nesilleri tükenmiş parçaları hurdacılarda bile bununmayan araçlarla uğraşıyorlar uğraşsınlar bakalım ;D ;D