Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 335
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,353

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    836
Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

Jeepcj7' Alıntı:
kaçanbilir ;D Yavuz Abi'nin avatardaki resim tuz biber oldu valla..... ;D ;D ;D

Neden Landların hepsinde tavana çıkmak için merdiven vardır....

Aracın her yerinde olduğu gibi tavanında da bir sürü yer olduğu için...

Etiketler

Jeepcj7' Alıntı:
kaçanbilir ;D Yavuz Abi'nin avatardaki resim tuz biber oldu valla..... ;D ;D ;D

Neden Landların hepsinde tavana çıkmak için merdiven vardır....

;D ;D ;D Benim oyuncaklar sana bir numara büyük gelir Orkun sen Toyotalarla uğraş ;D

101_6352.jpg

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Benim oyuncaklar sana bir numara büyük gelir Orkun sen Toyotalarla uğraş ;D

101_6352.jpg

yavuz aracın hayırlı olsun....
ingilizler soğuk gelir bana, ama senin gül hatrın için verde bir tur atayıım bari ;D ;D

Hayirli olsun Yavuz abi super olmuş!!! Landa bile 38 taktiklarina göre çitayi yükseltme zamani geldi muhaaaa
-52- michelin ;)

Jeepcj7' Alıntı:
Hayirli olsun Yavuz abi super olmuş!!! Landa bile 38 taktiklarina göre çitayi yükseltme zamani geldi muhaaaa
-52- michelin ;)

Saolasın Orkuncum ,Seninki ne durumda? motor bittimi?

52 öteki projem ;D ;D ;D ama 52 yide geçebilir direk unimog dingili planlıyorum ;)

çağlar' Alıntı:
yavuz aracın hayırlı olsun....
ingilizler soğuk gelir bana, ama senin gül hatrın için verde bir tur atayıım bari ;D ;D

Bu soğuk değil Çağlar, otomatik popoya sıcak üfleme tertibatı yapmış ingiliz ama açma kapama tertibatını unutmuş yaz kış sıcak üflüyor ;D

Abi motor bittide iş yoğunluğundan ıvır zıvır bitmedi bak sabah saat 7 ben giderim sanayiyeee ;) 52'yi mog kurtarmıyor Reo dingili veya rus ;) simdi rusları fena karıştırıyorum :smiley:

2" ile çamurluklar hala yerinde mi :D

bütçeniz ile alabileceğiniz ve doğa koşullarında sizi yolda bırakmayıp keşfedebildiğiniz kadar yer keşfettiren araç en iyisidir bence

hatta benim olan en iyisidir ne demişler ben güzele güzel demem benim olmadıkça :D :D

ama şu varki üretim gamında sadece 4x4 üreten firmalar tabi ki daha deneyimli markalardır seçmekte fayda var ama ürün gamında başka modeller olsada iyi arazi aracı üreten firmalar var örneğin mercedes (galiba başka da yok :D)

ama sırayla değilde aklıma gelen markalar

Land Rover (ürün gamı 4x4 olması ve ordulara araç vermesi)
Jeep (köklü ve ürün gamı komple 4x4 olması amerika ordusuna araç vermesi)
Nissan (ürün gamında çok fazla 4x4 ürün olması)
Mercedes (G serisi ve Unimog modelleri)
Toyota (unutmuşum :D ürün gamında sağlam modelleri var)

4x4 araçlar genel manada ordularda yoğun kullanılır hepimizin bildiği bir şey hangi marka yoğun kullanılıyorsa o marka seçimi yanlış olmaz diye düşünürüm ben

discovery-V8' Alıntı:
Neden tüm toyota takımının tavana çadır yaptırdığını şimdi anladım ;D ;D ;D

Yahu toyota'ya geçene kadar explorer'a da çadır yaptırsam iyi olucak ;D ;D ;D

Abi yeni aracın çok güzel gözüküyo hayırlı olsun, çamurda paralansın ;D ;D ;D

parodi' Alıntı:
Yahu toyota'ya geçene kadar explorer'a da çadır yaptırsam iyi olucak ;D ;D ;D

Abi yeni aracın çok güzel gözüküyo hayırlı olsun, çamurda paralansın ;D ;D ;D

Sağolasın Fatih , kendi çapımızda uğraşıyoruz işte. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR