Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 335
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,357

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    836

Etiketler
Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

en iyi araç diye bişi olmaz . kriterler herkes için farklıdır.

arıza yapmayan araç olmaz. hepsi arıza yapacaktır.tüketici için önemli olan bunu en kısa yoldan çözebilme imkanları olup olmamasıdır.

arabasında arıza olup da bıkkınlık verdiği için ,ya da pahalı arızalarla, parçalarla uğraşmak zorunda kaldığı için satanlara sorsanız bi daha aynısından almayacaklarını söylerler.

bunun içinde landciler de vardır.

sanırım ilerde satmak zorunda kalınınca önceden methiyesini yaparak burdaki piyasayı canlı tutmaya çalışıyor bazı arkadaşlar :smiley: herkes kendi aracını övüyor.

tanklar için bile bakım onarım gerekiyor. hiçbir araçla fazla övünmeye gerek yok bence.

ben inandırıcı bulmuyorum bu marka dayanışmasını.. :smiley:

Bu oylama tamamemn gerçeği yansıttığına inanıyorum
nedenmi bu forumda en kalabalık araç listesine sahip olanalar susuki kulanıcılarıdır ama ankete bakakarsak (herkez kendi aracını över ) sadece 26 kişimi ?
yada jeep kulanıcıları 72 kişimi ? gezileri 4-5 guruba bölünüyor çok kalabalık oldukları için :smiley:
ve bu sayfayı 13060 kişi okumuş

terrano' Alıntı:
.........bunun içinde landciler de vardır.

sanırım ilerde satmak zorunda kalınınca önceden methiyesini yaparak burdaki piyasayı canlı tutmaya çalışıyor bazı arkadaşlar :smiley: herkes kendi aracını övüyor.

tanklar için bile bakım onarım gerekiyor. hiçbir araçla fazla övünmeye gerek yok bence.

ben inandırıcı bulmuyorum bu marka dayanışmasını.. :smiley:

Valla benim böyle bir kaygım olmadı hiç, hiç bir yerde satılık ilanımda yok, deneye yanıla doğruyu bulduğuma inanıyorum, herkesin şartları farklıdır, kimi alır 0 km aracı hazırlar onunla araziye çıkar , kimi dinazorları için hurdalıklarda parça aramaktan zevk alır, ne alayım diye soranlara eskiden şunu al bunu alma derdim şimdi hepsini dene incele hangisi karakterine bütçene uyuyorsa onu al diyorum. İlk kriter aracın kolay ve ucuz yoldan arazi şartlarına hazırlanabilmesidir, bunu kim karşılıyorsa en iyisi odur.

Diğer kriterlerde aslında bellidir, alınacak araç gerçek bir arazi aracıysa bu işten biraz anlayanlara sorduğunuzda 3 aşağı 5 yukarı bu kriterleri size söylerler, uymayanları elersiniz elinizde kalan ne varsa onlarıda denersiniz ki aslında fazla seçenekte yok maalesef, bir kaç yıl sonra dahada azalacaklar seçmek daha kolay olacak.

Selamlar

terrano' Alıntı:
bir ata sözü yada değim vardır bilirmisiz kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
su anda kapıda 2 dedender var 12 tanede olsa tek sorumun park sorunu olur

yunus bager' Alıntı:
bir ata sözü yada değim vardır bilirmisiz kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
su anda kapıda 2 dedender var 12 tanede olsa tek sorumun park sorunu olur

12 tanesine de aynı anda binilmeyeceğine göre park etmek sorun olur hakkaten :smiley:

amma alınıyor herkes .bunlar eşya arkadaşlar. kişiliğin bir parçası filan değil. bozulur, metal yorgunluğu olur, kırılır doğal şeyler bunlar.

10 gündür defenderi göremiyorum hasret kaldım ondandır :D :D

[size=12pt]24 senedir olmassa olmazım LAND ROVER :smiley:[/size]

jeep' Alıntı:
LR sayısı 110 ama japon grubu toplamı 115. O zaman en iyi japon mu amerikan mı ingiliz mi?
japon gurubu 9 marka ile 156
amerikan gurubu 7 marka ile 86
ingiliz gurubu sadece tek araçla 110 ;D ;D

en iyi arazi aracını o zaman ingilizler mi üretiyor anlamına geliyor. Tabi bu ankete göre.. Birde ingilizlerde LR a rakip yok gibi.

jeep' Alıntı:
en iyi arazi aracını o zaman ingilizler mi üretiyor anlamına geliyor. Tabi bu ankete göre.. Birde ingilizlerde LR a rakip yok gibi.
inğilizlerin hiçbir teknolojısını beğenmem ama hatta ingilizleri hıç sevmem ama Land Roveri yapmış :smiley: ;)

Daha 2 gun once bir ustayla muhabbet ettik. "Ingilizler bu defender denen araci yanlislikla yapmislar" dedi. :smiley:

Bende sevmen ingilizleri ama haklarını yemeyin ; otomobil tarihine ikon olan onlarca araçları var, mini, morgan, TRW, lotus, Rolls Royce, jaguar, bentley, landrover, aston martin......

hepsi de asil araçlar.

concrete' Alıntı:
Daha 2 gun once bir ustayla muhabbet ettik. "Ingilizler bu defender denen araci yanlislikla yapmislar" dedi. :smiley:

Bilerek yapsalardı acaba :eek: :eek: :eek:

[attachment=1]

Kombat-T-98.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR