Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?
Gerçek performansın yanında araçla aranızda bir bağda oluşması da taraflı bakmaya yönlendirebiliyor.
Ben 4 x4 almaya karar verdiğimde, maddi durumumun müsait olması için 3 sene gerekti..ve hiç sıkılmadan abartısız 3 sene araştırdım.(otomobilim vardı).Hatta modellerin değiştiği bile oldu
Jeep almaktaki amacım Outdoor gezi içindi..
Sıfır km ve 85 bin € vermeyi göze aldığım için bayağı bir alternatifim olmuştu..
Aradığım özelllikler öncelikle şunlardı:
Dizel, ama güçlü bir dizel olması,6 silindir ve 5 ileri otm. vites olması ve diferansiyel kiliti olması(bunu nedendir bilmem ama bilinçli olarak hepsinde aradım), 5 kapılı olması ve benim hastalığım olan ''sürücü odaklı '' kokpiti olması..
Ve yarın satın alacakmış gibi hepsini test etme imkanım olmuştu..Gerçi böyle test sürüşleri ne kadar bilgilendirici olur , oda tartışılır ya..
Sonuç : Grand Cherokee WK..Mercedes dizel V6 (218 bg_510 Nm) motorlu , 5 ileri triptronic Mercedes şanzımanlı, yürüyen alt yapı ve elektroniği ile içi Jeep olan bir araç kısmet oldu..
Sonuçta bir yerden sonra SUV aşkı JEEP aşkına dönüşmüş oldu.Ve bana daha önemlisi Gezenbilir'i kazandırdı
Benim araç ne en iyisi ne en kötüsü, teknoloji hızla ilerliyor..Hepsinin bir diğerinden üstünlüğü vardır.Zaten daha iyiyi yapma heveside bu yarış sonrası çıkmıyor mu?
Saygılar...