Deep
Zirve
Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?
Yavuz abi selamlar ben de LRO dan Mert
çok güzel yazmışsın ellerine sağlık
Bence de Land Cruiser VX80 bir numara gibi, LRO da soramazdım da burda sorayım bari, Land Cruiser ı niye bıraktın onu çözemedim abi ;D ;D
Yavuz abi selamlar ben de LRO dan Mert
çok güzel yazmışsın ellerine sağlık
Bence de Land Cruiser VX80 bir numara gibi, LRO da soramazdım da burda sorayım bari, Land Cruiser ı niye bıraktın onu çözemedim abi ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Herkese merhaba , Murat ı , Rehacigimi LROwners ten taniyorum, Bende bu konuda kendi fikirlerimi ve deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim.
1993 yilindan beri arazi araci hastasiyim , sirasiya sahip oldugum araçlar Lada Niva 1.6, Chevy Blazer S10 2.8 V6 , Toyota 4 Runner 24 TD , Toyaota land Cruiser VX 80 4.2 TD , CJ 7 4.2 ve en sonundada Landrover Discovery I 3.9 v8i Sahibiyim
siralamada oncelikle amerikanlarin uzerini ciziyorum insana sadece dert veriyorlar ,
lada kendi capinda, sasisi olmayan hafif kucuk motorlu bir arac bu ozellikeriyle hafta sonu egelncelerinde yuzunuzu kara cikartmadan sizi eve donduruyor ama uzun yol, ailece kamp falan icin oldukca kucuk .
4runner hatiri sayilabilecek kadar dayanikli iyi bir arazi ve uzun yol araci ama benim kanim isinmadi.
VX 80 i anlatamam mutlaka kullanmaniz gerekir , heybeti, inanilmaz torku, standart diff-locklari, araziye gore ayarlanabilir amortisorleri , muhtesem konforu ile her turlu ovguyu hakediyor , bu araci satin alirken bana bu araci kullandiktan sonra birdaha baska araca binemezsin demislerdi , toyotanin bir baska ozelligide asla sorun cikartmamasi , bana servisini aksatmadigim taktirde 450000 km garanti vermislerdi. isterseniz otobanda, dag yollarinda yuzlerce km yi hic yorulmadan eritirsiniz, isterseniz en agir sartlardaki balcik , kum tepesi, kar demeden gonlunuzce eglenirsiniz hemde konfordan odun vermeden, bunlarin ikisini bir arada bu kadar iyi yapabilen baska arac henuz yok . Bu yuzden benim 1 numaram bu.
İkinci sırayada model ayırmadan landroveri koyuyorum, kendine has özellikleri var Aluminyum olmasi, sadece arazi aracı üretiyor olması, sempatikligi ve basitligi , tamamen mekanik olması (bu ozellikler 98 sonrasında biraz 2002 sonrasinda tamamen kaybolsada) az problem cikartmasi, parclarinin ve arazi kitlerinin kolay ve ucuza bulunabilmesi, her turlu modifikasyona acik olmasi vb ozellikleriye Turkiye sartlarinda en uygun arazi aracı.
Tabi fikrimi denediklerime göre yazdım, henüz denemedigim belki daha iyileride vardır.
Umarım sizleri sıkmamışımdır
Saygılarımla