discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?
Kazasız belasız İyi günlerde kullan.
jeep i de hintliler alıyormuş diye duydum. ;D
Yani nesil arazi araçları var New Defender, Tata en az 10 yıl aynı parçalarla üretmek zorunda, videoyu izlersen baya iyi olmuş. üstelikte 60 yılda siluet hala aynı .
http://www.newcarnet.tv/Land%20Rover-Defender%2090_car_video.html?section=interactive&id=203
Otokar eskisini bir 20 yıl daha üretir, yenisi içinde anlaşma yapmışlar.
Satış rakamlarına bakarsan jeep te landrover de nal toplar, kia veya Hyundai açık ara lider.
Toyotaya eskiden beri hayranlığım var FJ cruiseri ilk gördüğümde çok beğendim ama inceleyince çağın yeniliklerinden nasibini aldığını gördüm, benim için yine Toyotalar içinde FJ 80 , bir numero .
Jeepcj7' Alıntı:Offroad oyunlarında yaptık testiniHerşeyin üstünden geçiyor.. Süspansiyon sistemi çok çok iyi, Lastiklerin çamur performansı bekletilerimin çok üstünde..
Kazasız belasızda döndük... şimdi V8'i toplamaya geldi sıra... ;D
Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? sorusu pazarda satıştaki araçlar için geçerli ise Landlar hemen kaybetti zaten.. yeni nesil arazi araçları yok... Jeep açık ara önde gider.. Toyota'ya saygım sonsuz... JK ile FJ Cruizer kapışır... Std haliyle bu ikisini herhangi bir zeminde alt edebilecek araç henüz başka üreticide yok... Belki Tata mühendisleri yapar yakında ;D ...
Kazasız belasız İyi günlerde kullan.
jeep i de hintliler alıyormuş diye duydum. ;D
Yani nesil arazi araçları var New Defender, Tata en az 10 yıl aynı parçalarla üretmek zorunda, videoyu izlersen baya iyi olmuş. üstelikte 60 yılda siluet hala aynı .
http://www.newcarnet.tv/Land%20Rover-Defender%2090_car_video.html?section=interactive&id=203
Otokar eskisini bir 20 yıl daha üretir, yenisi içinde anlaşma yapmışlar.
Satış rakamlarına bakarsan jeep te landrover de nal toplar, kia veya Hyundai açık ara lider.
Toyotaya eskiden beri hayranlığım var FJ cruiseri ilk gördüğümde çok beğendim ama inceleyince çağın yeniliklerinden nasibini aldığını gördüm, benim için yine Toyotalar içinde FJ 80 , bir numero .