takomistik
KAYOFF .. Kayseri Offroad Kulübü
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)
resimleride bekliyoruz çiğdem
resimleride bekliyoruz çiğdem
ata036' Alıntı:valla asıl iş sizdeydi yaptığınız iğne biraz miğdemi bulandırdı ama anında ağrıyı kesdi teşekkürler
gezenbilir e hoşbuldumm evet gayet başarılıydınız ve bizi hiç yormadınız.keyifli bi gündü tebrikler ve başarılar..muratkorkmaz' Alıntı:Gezenbilire hosgeldiniz )
sizlerii yormamak içinn elimizden geleni yaptık kii zevkle izleyebilesiniz diye ) galibaa gayette basarılıydık bu konuda
ecem618' Alıntı:tarihi eğri köprü ve çiğdem.. bizlerde seni seviyoruuuuz
[/quot
;D ;D ;D ;D işte bütün yorgunluga değecek bi cümle...........
ata036' Alıntı:Selam gardaşlarım fotoları faceye atıyorum burayada akşama kadar atarım eemmme ya beni videoya çeken hiç oldumu çok merak ediyorum nasıl gitmişim diye eğer yarışırken videomu çeken varsa ekleyebilirmi
teşekkürler canı kardeşim bu işi keyif için yapıyoruz ve ben sivaslı gardaşlarım ve sizlerin sayesinde sonuna kadar o keyfi yaşadım çok uykusuzum ve yorgunum ama yinede çocuklarımı bile görmeden gelip oturdum gezenbilirin başınacidowsky' Alıntı:SEVGİLİ TARIK bu yıl kazasız belasız gelebildiğin ve dönebildiğin, yarışlarda sorun yaşamadıgın için çook memnunum ama bununda ötesinde ve en önemlisi etkinliklerden aldıgın keyfi gözlerindeki ışıktan anladım ve çook memnun oldum.
alii38' Alıntı:TARIK ABİ BEN VİDEO ÇEKEMEDİM FAKAT BENDE AYNEN MERAKLANIYORUM BİZİM BEKİRDE VİDEO ÇEKİMLERİ VAR FAKAT EN AZ 1 HAFTA DİYO GÖRÜNTÜLER DÜZENLENİP YÜKLENECEKMİŞ BEN Bİ YANDAN SIKIŞTIRIYORUM
DUYDUNMU BEKİİR