Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 824
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,752

Etiketler
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

ata036' Alıntı:
valla asıl iş sizdeydi yaptığınız iğne biraz miğdemi bulandırdı ama anında ağrıyı kesdi teşekkürler

en etkili ağrı kesiciyi damar yoluyla aldınız midenizin bulanması normal:smiley:) çok geçmiş olsun ben teşk ederim

muratkorkmaz' Alıntı:
Gezenbilire hosgeldiniz :smiley:)
sizlerii yormamak içinn elimizden geleni yaptık kii zevkle izleyebilesiniz diye :smiley:) galibaa gayette basarılıydık bu konuda :p :D :D
gezenbilir e hoşbuldumm:smiley: evet gayet başarılıydınız ve bizi hiç yormadınız.keyifli bi gündü tebrikler ve başarılar..

tarihi eğri köprü ve çiğdem.. bizlerde seni seviyoruuuuz :smiley:

çiğdem.jpg

sevgili sağlık ekibi bi önceki mesajımda sizlerede teşekkür etmek aklımdaydı. ama aradan atlamışım bölece özel teşekkür etme şansımda olacak. teşekkürler bişey yapmamanız bi yana varlığınız bile çok şey ifade ediyo bizlere TEŞEKKÜRLER.............

mustafa bu akşama inşallah yükleyeceğim fotoları

ecem618' Alıntı:
tarihi eğri köprü ve çiğdem.. bizlerde seni seviyoruuuuz :smiley:
[/quot

;D ;D ;D ;D işte bütün yorgunluga değecek bi cümle...........

herkeze selam o kadar keyifli bir organizasyon yaptıkları için başda bülent kök mustafa aslan ömer amca olmak üzere bütün sivas ofrod kulübüne canı gönülden teşekkür ederim emeğinize saglık mütiş keyif aldık vede çok memnun ayrıldık ilgi ve alakalarından dolayı ayrıca teşekkür ederim yeni etkinliklerde buluşmak dilegiyle (en kısa zamanda ;D )

slm gardaşlarım :D :D fotoları faceye atıyorum burayada akşama kadar atarım eemmme ya beni videoya çeken hiç oldumu çok merak ediyorum nasıl gitmişim diye eğer yarışırken videomu çeken varsa ekleyebilirmi

TARIK ABİ BEN VİDEO ÇEKEMEDİM FAKAT BENDE AYNEN MERAKLANIYORUM BİZİM BEKİRDE VİDEO ÇEKİMLERİ VAR FAKAT EN AZ 1 HAFTA DİYO GÖRÜNTÜLER DÜZENLENİP YÜKLENECEKMİŞ BEN Bİ YANDAN SIKIŞTIRIYORUM :D

DUYDUNMU BEKİİR

ata036' Alıntı:
Selam gardaşlarım :D :D fotoları faceye atıyorum burayada akşama kadar atarım eemmme ya beni videoya çeken hiç oldumu çok merak ediyorum nasıl gitmişim diye eğer yarışırken videomu çeken varsa ekleyebilirmi

Ciğerim bizim DEFENDER"ler pisti o kadar hızlı geçtiki kameraya alamamışlar ;D ;D ;D

cidowsky' Alıntı:
SEVGİLİ TARIK bu yıl kazasız belasız gelebildiğin ve dönebildiğin, yarışlarda sorun yaşamadıgın için çook memnunum ama bununda ötesinde ve en önemlisi etkinliklerden aldıgın keyfi gözlerindeki ışıktan anladım ve çook memnun oldum.
teşekkürler canı kardeşim bu işi keyif için yapıyoruz ve ben sivaslı gardaşlarım ve sizlerin sayesinde sonuna kadar o keyfi yaşadım çok uykusuzum ve yorgunum ama yinede çocuklarımı bile görmeden gelip oturdum gezenbilirin başına :D :D
bu arada ne demek istiyon sen ya iyiki bi diline düştük adımızı arızaya çıkartın sen git onu suya girince boğazına su kaçıp defenderlere çektirenlere söyle ha bide dağda taşta arabası çalışmayanlara bide bide parkurda benim keyifle geçtiğim kaçık çukurlarda batanlara söyleeee sonra gelip bana bulaşmasınlar:D :D

alii38' Alıntı:
TARIK ABİ BEN VİDEO ÇEKEMEDİM FAKAT BENDE AYNEN MERAKLANIYORUM BİZİM BEKİRDE VİDEO ÇEKİMLERİ VAR FAKAT EN AZ 1 HAFTA DİYO GÖRÜNTÜLER DÜZENLENİP YÜKLENECEKMİŞ BEN Bİ YANDAN SIKIŞTIRIYORUM :D

DUYDUNMU BEKİİR

bekirde hemiiii tamam anlaşıldı ;)

Başta Bülent başkan olmak üzere tüm Sidoff üyelerine bizi misafir edip ağırladıkları için teşekkür ediyorum.
Çektiğim fotoğraflardan bazılarını yüklüyorum.
[attachment=1]

IMG_5977.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri