Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 824
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,760
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

sivas daglarında turlamaya devam.

Fotoğraf -0040.jpg

Fotoğraf -0042.jpg

Fotoğraf -0037.jpg

Fotoğraf -0039.jpg

Etiketler

slm millet yolda gidiyorum şu an şnternet iyi değil ondan foto gidince ekleyeceğm
850 kmyolu aştık geldik kardeşlerimizin yanına çok güzel bi etkinlikti tüm sivas ekibine yürekten teşekkürler bülent, mustafa abi, ömer (emice) ümit eyüp hüseyin demiral ve ismini sayamadığım sivaslı gardaşlarım hepinize teşekkürler harika bir iş çıkartınız tek kelime ile mükemmeldiniz

Tempus' Alıntı:
Tarık japonların kaputunu açıp kurcalama Defender a benzemez farklı bir teknoloji ;D

abi sorma ya bu japonlar ben olmazsam ne edeceklerdiii biri conta yakar biri su içer boğulma tehlikesi yaşar ama yine defender tarafından boğazındaki su çekilereeeeek kurtarılır daha çok şey var bi eve gideyim hepsini atacağım :D :D :D :D

takomistik' Alıntı:
asıl ben ve ailem sizlere bu sıcak karşılamadan vede ilgi alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. hiç bukadar eylenmemiştiş kampda yemeklerde ilgide alakada harikaydı. bülenet'e, mustafa abimize, ümit bey'e, bekir bey'e ve tarık kardeşime çok çok teşekkür ediyorum.
bu arada defenderlerde fena araçlar degildi haaa ;) özellikle kırat iyi işler çıkardı.

teşekkürler abim benim tabi sizin araçlarada diyecek yok güler yüzün ve samimiyetinden dolayı çok teşekkkürler yolun açık çamurun bol olsun abbiiiiiiiii :D :D :D :D

YARIŞIN GALİBİ: buradan ben açıklamak isterdim ama ben degilim.
fakat kendi çapımda yüregimin birincisi GALLOPER ;D

arkadaşlar sivasa gelemediğime resimler yayınlanmaya başlayınca daha çok üzülmeye başladım :'(

sivas off-road derneği adına
etkinliğimize katılan km lerce yol tepip birde burda performans gösteren
kayseri fatsa ordu giresun samsun ankara ığdır ve tokat tn misafirlerimiz asıl siz mükemmeldiniz
etkinliğimize iştirak eden bizi onure eden tüm off-road derneklerine ve bireysel katılımcılara teşekkür ediyoruz
ayrıca sivas motorsiklet grubuna da off-road oyunlarında hakemlikte gösterdikleri çaba ve adil değerlerdirme içinde teşekkür ediyorum emeğinize sağlık SİDOFF

foto ve resimlerin yüklemeye devam

oyalana oyalana ancak gelebildik ewe :smiley:) Sivas ekibine böyle güzel bii hafta sonu yaşattıkları için cok tesekkur ediyorumm.. Gönül isterdiki jeepi bitirip orda yarışabilseydim ama kısmet değilmiş Seneyee artık :D Ayrıcaa bülent başkann büyüğünden bi kupa istiyorumm haberin olsun :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri